2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim de iki negatif asilamam var. İlk kez tup bebege basladik. 2 yildir tum doktorlar sebepsiz diyordu bu tup bebek yaptiracagim doktor sende pko var diyor. Bakalim hayirlisi
canım aynıyız seninle, benimde ilk tüp bebek denemem olacak ilk defa regl günümü bu kadar istekli beklyorum. bendede pko yok demişlerdi ama en son gttiğim doktorum var dedi

Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle inşallah vakti zamanı gelmiştir sım sıkı tutunsun inşallah doğana kadar bırakmasın annesini
amin canim amin bu kez sağlıklı bir hamilelik olsun bir damla kan görmeden geçsin hamileligimiz insallah

Hayırlı olsun canım bol şans

iyice kafamız karıştı bi diyorlar ameliayat yapacagız sonra transfer .sonra diyorlar önce transfer tutup tutmamasına bakıp doğumdan sonra yapalım riske girmeden ...iyice beynimiz karıştı salı günü yumurta toplama işlemim yapıldı 3 yumurtam oluştu ancak sonraki süreçte ne olacak bilmiyorum sadece bu adet değil diğer adete transferi yapabiliriz ancak dediler

Canım ameliyat ne ameliyatı olacak?geçmiş olsun

kızlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba normal yolla bebek olur diye beklerken büyük hayal kırıklığı yaşadım ama allahtan umut kesilmez sanırım benim soruna tüp bebek çare olur... eşimin sperm hareketliliği çok az bu durumda tüp bebek şansı nedir acaba benimle aynı durumda olan var mı

Genelde tup bebek yapılıyor. Esimin de azdi. Yüzde 5 ileri ileri hareketlilik vardi.
Sebebinin araştırılması lazim ama.

Yaşın kaç canım, bizimde sebepsiz infertilite dendi iki yıl normal yolla olur diye bekledik olmadı, bebek düşünmeye başladığım zaman yaşım 25 di tüp bebek tedavisine 27 yaşında başladım şuan 4. Tedavimdeyim yaşım oldu 33 valla ne kadar süre beklediniz normal yolla olur diye yaşınız küçükse bekleyin ama yaş bayanlarda ilerdikce aleyhimize işliyor . Tüp Bebek başarısı kişiye göre değişir canım

29 yaşındayım canım bir kere Düşük yaptım aslında hiç sorun beklemiyodum 4 5 ay olmadı ilk kez tetkik yaptık tüpler kapalıymış açıldı eşimden de test istendi sperm sayısı 70 milyon ama hızı 7 doktor az dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…