Aynen canim...bir haftada bile hersey degisebilir..millet dikkat etmedi malesef ....havalar soguyunca dahada artcak gibi..hakkimizda hayirlisi olsun bakalim..1 hafta daha gecsin bakalim..eger artis olacak gibi olursa..tedaviye baslarim sanirim ben..cunki kaybedecek vaktim kalmadi artik benim malesef..O kadar belirsiz bir durum ki ne yorum yapsam bilemedim en iyisi aslinda akisina birakmak. Hakkimizda hayirlisi neyse o olur zaten
amin bacim aminnnnnn valla burası olmasa hiçbirşey bilmeden devam edecektikAynen canım hepimiz aynı olduk valla üç dü dörttu derken baya tecrübe sahibi olduk. İlk tüp Bebek tedavi zamanı ne kadar acemiydim hiç bişey den haberim yoktu falanaynen iyiki varsınız valla bu süreci birlikte güzel bi şekilde atlatacağız inşaallah. Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah. Amin
Ben hic kilotu elde falan yıkamadim. O kadar detay şeylerle uğraşıyoruz ki Allah sabrımızı mukafatlandjrir inş.sağol canim 3. transfer biraz tecrübeliyim ama yinede çok sağol bende burdaki herkese çok dua ediyorum iyiki varsınız
bende yıkamadım canim şimdi duş aldım normal şekilde yarın sadece suyla düş alicam cunkuBen hic kilotu elde falan yıkamadim. O kadar detay şeylerle uğraşıyoruz ki Allah sabrımızı mukafatlandjrir inş.
Cok fazla igne ve ilac kullaniyorum. Benim de sinirlerim bozuluyor. Umarım sonu güzel hayırlı olur diyorum hepBen az once esime durduk yere bagirdim cagirdim sonra da oturdum agladim☹☹ İlaclar basliyor etki etmeye
İdari edicek onlar da yapicak bisey yokCok fazla igne ve ilac kullaniyorum. Benim de sinirlerim bozuluyor. Umarım sonu güzel hayırlı olur diyorum hep
Ahh kzuum benim esim uzun suredir yasiyor o stresi..adetli gibi dolaniyorum ortalikta her daim..gun icinde 4 mevsim yasiyorum..okadar cok igne ilac kullandimki subattan beri..alisti artik esimde..ilaclara veriyor artik..Ben az once esime durduk yere bagirdim cagirdim sonra da oturdum agladim☹☹ İlaclar basliyor etki etmeye
Merhabalar Cumartesi bende yumurtatoplama işlemine gideceğim Allah saglık ve sabır versin arkadaşımYarın sabah 6 da kalkıp toplama işlemine gidecem inanılmaz heyecanlı ve stresliyim eşimle konuştum sana belli etmemeye çalışıyorum ama çok gerginim dedim oda bende sana belli etmiyorum ama bende çok gerginim diyo
Ben de annende kal diye yalvardım. Sonra düşündüm adam niye evinden gitsin izin verdim tekrar benle yaşamasınaBen az once esime durduk yere bagirdim cagirdim sonra da oturdum agladim☹☹ İlaclar basliyor etki etmeye
Aynen oyle sonradan cok uzuluyorum ama napiyim bir cok mutlu oluyorum icim kipir kipir sonra bir anda aglamaya basliyorum. Hamile kalinca neler olacak acabaAhh kzuum benim esim uzun suredir yasiyor o stresi..adetli gibi dolaniyorum ortalikta her daim..gun icinde 4 mevsim yasiyorum..okadar cok igne ilac kullandimki subattan beri..alisti artik esimde..ilaclara veriyor artik..
Ha ha haaa süpermişBen de annende kal diye yalvardım. Sonra düşündüm adam niye evinden gitsin izin verdim tekrar benle yaşamasına
Aahahaha ayy kahkaha attimm bende tam tersi kimseye gitmesin hep evde benim yanimda olsun istyorumBen de annende kal diye yalvardım. Sonra düşündüm adam niye evinden gitsin izin verdim tekrar benle yaşamasına
Amin canımMerhabalar Cumartesi bende yumurtatoplama işlemine gideceğim Allah saglık ve sabır versin arkadaşım
Ilaclarin etkisiyle olabiliyor böyle şeyler, sonra düşününce çok saçma geliyor ama yaşarken öyle olmuyorAynen oyle sonradan cok uzuluyorum ama napiyim bir cok mutlu oluyorum icim kipir kipir sonra bir anda aglamaya basliyorum. Hamile kalinca neler olacak acaba
Valla her an herşey olabilir haplar bir yandan iğneler bir yandan can acısı stres bide üstüne sıcak hava patlıyacak yer arıyoruz bunun içinde uygun kişi eşlerimizBen az once esime durduk yere bagirdim cagirdim sonra da oturdum agladim☹☹ İlaclar basliyor etki etmeye
Aynen oylee bir de covid stresi var tabiValla her an herşey olabilir haplar bir yandan iğneler bir yandan can acısı stres bide üstüne sıcak hava patlıyacak yer arıyoruz bunun içinde uygun kişi eşlerimiz
İleride bu mesajlarimi okuyup gulmek istiyorum kucagimda bebegimleIlaclarin etkisiyle olabiliyor böyle şeyler, sonra düşününce çok saçma geliyor ama yaşarken öyle olmuyor
O da bambaşka bir stres yazık ama bizeAynen oylee bir de covid stresi var tabi
Allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?