2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

O kadar belirsiz bir durum ki ne yorum yapsam bilemedim en iyisi aslinda akisina birakmak. Hakkimizda hayirlisi neyse o olur zaten
Aynen canim...bir haftada bile hersey degisebilir..millet dikkat etmedi malesef ....havalar soguyunca dahada artcak gibi..hakkimizda hayirlisi olsun bakalim..1 hafta daha gecsin bakalim..eger artis olacak gibi olursa..tedaviye baslarim sanirim ben..cunki kaybedecek vaktim kalmadi artik benim malesef..

amin bacim aminnnnnn valla burası olmasa hiçbirşey bilmeden devam edecektik

Ben az once esime durduk yere bagirdim cagirdim sonra da oturdum agladim☹☹ İlaclar basliyor etki etmeye
Ahh kzuum benim esim uzun suredir yasiyor o stresi..adetli gibi dolaniyorum ortalikta her daim..gun icinde 4 mevsim yasiyorum..okadar cok igne ilac kullandimki subattan beri..alisti artik esimde..ilaclara veriyor artik..

Merhabalar Cumartesi bende yumurtatoplama işlemine gideceğim Allah saglık ve sabır versin arkadaşım

Ahh kzuum benim esim uzun suredir yasiyor o stresi..adetli gibi dolaniyorum ortalikta her daim..gun icinde 4 mevsim yasiyorum..okadar cok igne ilac kullandimki subattan beri..alisti artik esimde..ilaclara veriyor artik..
Aynen oyle sonradan cok uzuluyorum ama napiyim bir cok mutlu oluyorum icim kipir kipir sonra bir anda aglamaya basliyorum. Hamile kalinca neler olacak acaba

Ben de annende kal diye yalvardım. Sonra düşündüm adam niye evinden gitsin izin verdim tekrar benle yaşamasına
Ha ha haaa süpermiş niye gönderiyorsun sonra kime Naz yapacaksın bırak sonuna kadar seninle yaşasın bu stresi

Valla her an herşey olabilir haplar bir yandan iğneler bir yandan can acısı stres bide üstüne sıcak hava patlıyacak yer arıyoruz bunun içinde uygun kişi eşlerimiz
Aynen oylee bir de covid stresi var tabi
Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…