- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Benim eşimin de 7 canım spermi 70 milyon aslında varikosel de varGenelde tup bebek yapılıyor. Esimin de azdi. Yüzde 5 ileri ileri hareketlilik vardi.
Sebebinin araştırılması lazim ama.
Anladım canım, işte normal yolla olsun diye beklerken zaman geçiyor. Bence tüp Bebek merkezleri ile görüşün çok beklemeyin, yaşınız çok değil ama bence geç kalmadan en azından bı kaç drla da görüşün. Ben 5 yıl önce üçüncü tüp Bebek denemesi yaptım tutmadı maddi biraz toparlanalım derken aradan üç yıl geçti ,tam tüp Bebek tedavisine başlayacakken normal yolla hamile kaldım bu sefer normal yolla hamile kalıyorum acaba acele mi davranıyoruz derken iki yıl yine bekledik baktık olmuyor şuan tekrar 4. Denemedeyiz. Keşke hamilelik sonrası o kadar beklemeseydim yani zaman çok çabuk geçiyor geç kalmadan en azından önlemi alın gidin görüşün drlarla29 yaşındayım canım bir kere Düşük yaptım aslında hiç sorun beklemiyodum 4 5 ay olmadı ilk kez tetkik yaptık tüpler kapalıymış açıldı eşimden de test istendi sperm sayısı 70 milyon ama hızı 7 doktor az dedi
Tüp bebekle hamile kalma olasılığın daha yüksek tabi bir çoğumuz sperm sorunu yüzünden başlıyoruz tüp bebeğe canını sıkma içine sinen bir doktor buldun mu herşey yolunda gider hakkında hayırlısıkızlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba normal yolla bebek olur diye beklerken büyük hayal kırıklığı yaşadım ama allahtan umut kesilmez sanırım benim soruna tüp bebek çare olur... eşimin sperm hareketliliği çok az bu durumda tüp bebek şansı nedir acaba benimle aynı durumda olan var mı
Yatkın bizde morfoloji sıfır ileri hızlı hareketli sıfır buna rağmen 14 yumurtam döllendi 7 tanesi beşinci güne geldi hiç merak etme olur Allah’ın izniyle benimki daha düşük sana göre tek yumurta tek sperm işimizi görürkızlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba normal yolla bebek olur diye beklerken büyük hayal kırıklığı yaşadım ama allahtan umut kesilmez sanırım benim soruna tüp bebek çare olur... eşimin sperm hareketliliği çok az bu durumda tüp bebek şansı nedir acaba benimle aynı durumda olan var mı
Bilgim yok canım geçmiş olsun ama yapışıklık açılmadan gebelik nasıl oluşacak ki boşuna transfer edilmiş olur boşa masraf boşa ilaç kullanımı önce operasyonu geçir sonra transfer yaptırman daha mantıklı benceendometriosiz galiba yapışıklık var içerde
Bu arada bu değerlerle ben bir kez normal yolla gebelik yaşadım ama sağlıksız oldu 9. Haftada kürtaj oldum canım bence zaman kaybetme tüp bebeğe başla önce bir iki aşılama da deneyebilsin belki çünkü benim Kızım aşılama ile olmuştu ama o zaman 29 yaşındaydım29 yaşındayım canım bir kere Düşük yaptım aslında hiç sorun beklemiyodum 4 5 ay olmadı ilk kez tetkik yaptık tüpler kapalıymış açıldı eşimden de test istendi sperm sayısı 70 milyon ama hızı 7 doktor az dedi
Ne güzel bir kızınız var yaş ilerledikçe insan strese giriyor maalesef her olumsuz tedaviden sonra hemen yapmıcam ara vericek diyorum ama yine kendimi tedavinin içinde buluyorumBu arada bu değerlerle ben bir kez normal yolla gebelik yaşadım ama sağlıksız oldu 9. Haftada kürtaj oldum canım bence zaman kaybetme tüp bebeğe başla önce bir iki aşılama da deneyebilsin belki çünkü benim Kızım aşılama ile olmuştu ama o zaman 29 yaşındaydım
Tabi ki olmadık. Zaten yumurtalar cok sistiginden cok zorlanırsin. Zaten doktor yasaklıyor. Yani soylemiyor kimse ama olmayacağını düşündüğünden soylemiyor. Riskli bir süreç canim.Selamlar bende tüp bebek tedavisine 4 agustosta basladim suan igneleri oluyorum 10 agustosta kontrolum var bir sorum olacaktı yumurta toplamam büyük ihtimalle 14 15 agustos gibi olacak bu sureye kadar esinizle birlikte oldunuz mu olunursa zararı olur mu acaba
Yaaa doktor genelde uyarir biside söylemedi ondan sormak istedim tesekkurlerTabi ki olmadık. Zaten yumurtalar cok sistiginden cok zorlanırsin. Zaten doktor yasaklıyor. Yani soylemiyor kimse ama olmayacağını düşündüğünden soylemiyor. Riskli bir süreç canim.
Cok mu agrili bir islem benimde 14 ünde olacakYumurta toplamadan çıktım eve gidiyoruz 13 yumurta toplanmış nasıl sizce ama ağrım var iğne vurdular ama geçmedi
Zaten hissetmiyorsun çıktıktan sonra kasıklarım ve belim çok ağrıdı iğne yaptılar okadar şiddetli olmasa da şuan ağrım yine var hemşire olur dedi baş dönmesi ağrı kanama bugün yat dinlen birşey yapma dediCok mu agrili bir islem benimde 14 ünde olacak
Cok gecmis olsun insallah sağlıkla bebislerimize kavusuruz bu ağrılar önemli degil sonunda bebislerimiz olsundaZaten hissetmiyorsun çıktıktan sonra kasıklarım ve belim çok ağrıdı iğne yaptılar okadar şiddetli olmasa da şuan ağrım yine var hemşire olur dedi baş dönmesi ağrı kanama bugün yat dinlen birşey yapma dedi
Zaten herşey onlara kavuşmak için 13 yumurta iyi miCok gecmis olsun insallah sağlıkla bebislerimize kavusuruz bu ağrılar önemli degil sonunda bebislerimiz olsunda
Okuduklarım kadariyla iyi 4 5 yumurtası toplananda oluyor çünkü... bu 13 yumurtadan kac tanesi kaliteli onemli olan o insallah hepsi döllenirZaten herşey onlara kavuşmak için 13 yumurta iyi mi
Rabbim size de nasip etsin en kısa zamandaNe güzel bir kızınız var yaş ilerledikçe insan strese giriyor maalesef her olumsuz tedaviden sonra hemen yapmıcam ara vericek diyorum ama yine kendimi tedavinin içinde buluyorum
Hemşire de öyle dedi çok olması önemli değil kaliteli olması ve döllenmesi önemli dedi inşallah hepsi döllenirOkuduklarım kadariyla iyi 4 5 yumurtası toplananda oluyor çünkü... bu 13 yumurtadan kac tanesi kaliteli onemli olan o insallah hepsi döllenir
Maşallah canım gayet iyi hepsi dolu dolu çaksın da döllensin inşallah taze transfer mi yapışacak canımYumurta toplamadan çıktım eve gidiyoruz 13 yumurta toplanmış nasıl sizce ama ağrım var iğne vurdular ama geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?