- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
bende bekliyorum insallah çok güzel geçer ikimizinde sağlıklı hamilleikleri olurBen de transfwr icin bekliyorum. 12.30 demişlerdi. 13.30 da alıyorlarmış
ne iğnesi verdiler sana canimKizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
Biz zaten her turlu tup bebek yapacagimiz icin cok uzerinde durmadikCanım pko bazen karıştırılabiliyor, benim çok arkadaşıma sen pko sun dendi 1 yıl sonra tekrar muayeneye gittiklerinde sende pko yokki vücudun bile uygun değil buna dendi.Zaten pko olanlarda genelde adet düensizliği oluyo aylarca adet olmuyorlar.İnşallah seninki de öyle bir durumdur.Öyle olsa bile yine de tüp bebekte şansın yüksek.
Slm,Bilgim yok canım geçmiş olsun ama yapışıklık açılmadan gebelik nasıl oluşacak ki boşuna transfer edilmiş olur boşa masraf boşa ilaç kullanımı önce operasyonu geçir sonra transfer yaptırman daha mantıklı bence
Merhaba ben seni çok yumurta toplanmıştı senden dimi öyle hatırlıyorum merak ediyordum transferin daha olmadı galiba bide sanırım yurt dışındaydın hakkında hayırlısı olsunNasılsınız kızlar .. bu sıra biraz koptum buralardan . Belki transferm iptal olur diye düşündüm .. 3 gün boyunca sol karın boşluğumda ağrı oldu özellikle kendimi aıkınca felan anlamadım idrarda fark ettim biraz kendimi dinledim bugün sanki daha iyim . Ayaklarımı üşüttüm bundan 4 gün önce hemen sonraki akşam oldu biraz ona bağladım ama o ağrıyla ilaçlara başlamazdım okadar bekledim az daha bekleyim kafası yaniama şimdi iyim şükür adete hün sayıyorum oda geleceğini belli etti gögüslerde sızı ağrı şişkinlik heycan ve korku kapladı beni .. sizler ne durumdasınız
Ayyyy tüm dualar sana mübarek cuma günü şimdi bizzat senin için ve tüm arkadaşlarımız için Yasin’i Şerif okuyacağım rabbim bu cuma hürmetine Sesimizi duysun evlatlarımızı bizlere kavuştursunkızlar bugün saat 2.30 da transferim var dualarınızda bana da bugün transfer olacak arkadaşlara da yer verirseniz çok sevinirim
Hayırlı olsun canım.Beni hemen gönderdiler yatırmadan sınır oldum.Kizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
Sıkı sıkı tutunsun bebiş inşallah kuzum dualarımız bugün sizlerleKizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
Amin canım inşaallahCanım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin şu an hamile misin
Hayırlı olsun canım inşaallah rabbim nasip etsin vakti zamanı gelmiştir inşaallahKizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah emeklerinin karşılığını alırsınKizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
amin canim benim Allah razı olsun inşallah sağlıklı hamilelikler nasip eder RabbimAyyyy tüm dualar sana mübarek cuma günü şimdi bizzat senin için ve tüm arkadaşlarımız için Yasin’i Şerif okuyacağım rabbim bu cuma hürmetine Sesimizi duysun evlatlarımızı bizlere kavuştursun♥
hayırlı olsun canım benim ne iğnesi verdiler acaba? serum ne için? bende regl olmayı bekliyorum da bugün yarın, merak ediyorum bende ilk tüp bebek deneyimim olacakkızlar transfer oldum serum verilecek şimdi birde bana iki tane iğne yazmis
Çok yumurta toplanılıp tek embrio kaldı canım mağlesef bende sonucumu çok merak ediyorum az kaldı bi kaç ge adet başlıyacak ve ilaçlara başlıycağımMerhaba ben seni çok yumurta toplanmıştı senden dimi öyle hatırlıyorum merak ediyordum transferin daha olmadı galiba bide sanırım yurt dışındaydın hakkında hayırlısı olsun
Dua edeceğim canım benim inş cuma gününün yüzü suyu hürmetine sağlıkla alırsın bebişini kucağınaAmin canım inşaallahyok değilim hamile yarın tranferim var inşaallah nasip olur
Proletux u vurdum. Oksapari aksam yatmadan önce yap dedi hemsireRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah emeklerinin karşılığını alırsınne iğnesi vurulacaksınız acaba ? işlem sonrası içinde mi iğne veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?