2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Biz zaten her turlu tup bebek yapacagimiz icin cok uzerinde durmadik saglik bir bebis olsun da pko’da tuzu biberi olsun

Slm,
Zaten tüp bebekte oluşan embriyoyu rahme direk yerleştimiyorlar mi?Be n de ameliyat oldum yapışıklık için ama birsüre normal deneyelim diğeydi.Tup bebekte yapışıklık engel mi ?

Merhaba ben seni çok yumurta toplanmıştı senden dimi öyle hatırlıyorum merak ediyordum transferin daha olmadı galiba bide sanırım yurt dışındaydın hakkında hayırlısı olsun

kızlar bugün saat 2.30 da transferim var dualarınızda bana da bugün transfer olacak arkadaşlara da yer verirseniz çok sevinirim
Ayyyy tüm dualar sana mübarek cuma günü şimdi bizzat senin için ve tüm arkadaşlarımız için Yasin’i Şerif okuyacağım rabbim bu cuma hürmetine Sesimizi duysun evlatlarımızı bizlere kavuştursun

Bir de kızlar bugün transfer sonrası 3.günüm öyle bi belirtim yok sadece midem artık ilaçlardan sanırım yanmaya başladı Bir de kasıklarım da bi işler dönüyor onu hissediyorum siz de durumlar nasıl hiç belirtileriniz var mı

amin canim benim Allah razı olsun inşallah sağlıklı hamilelikler nasip eder Rabbim

Merhaba ben seni çok yumurta toplanmıştı senden dimi öyle hatırlıyorum merak ediyordum transferin daha olmadı galiba bide sanırım yurt dışındaydın hakkında hayırlısı olsun
Çok yumurta toplanılıp tek embrio kaldı canım mağlesef bende sonucumu çok merak ediyorum az kaldı bi kaç ge adet başlıyacak ve ilaçlara başlıycağım Marttaki topikten tanıdın beni sen nasılsın sende durum ne ? Transfer ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…