2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım benim dün oldu. Ağrısın sancı girsin, okuduğum kadarıyla bunlar belirtiler. Bende Bi yerlerim ağrısın sanvılansın diye dua ediyorum,

Yeter ertelenmesin artık ya

Tekrar toplama mı olacak havuz işlemi evet ordan sanırım çünkü bende o ara tedavi gördüm benim de tek embriyo kaldı 5. Güne maalesef salı transfer oldum canımız sağolsuntek olsun bizim olsun

Slm,
Zaten tüp bebekte oluşan embriyoyu rahme direk yerleştimiyorlar mi?Be n de ameliyat oldum yapışıklık için ama birsüre normal deneyelim diğeydi.Tup bebekte yapışıklık engel mi ?
Rahimde yapışıklık varsa engeldir bence ama dediğim gibi çok net de bir Bilgim yok

Bende salı günü transfer oldum canım sabırla bekliyorum valla hiç bir belirti aramıyorum çünkü bir çoğu ilaçlardan haftaya cuma test günüm hakkımızda hayırlısı

Kızlar progestan iğne kullanan varmı çokmu acıtıyor? Kalçadan yapılıyormuş yağlı iğne olduğu için çok ağrı yapıyormuş çok korkuyorum ilkini yarın yaptırcamAynı şekilde hibor var bide transferden sonra kullancakmışım o da çok acıtıyormuş

arkadşlar tekrar merhaba.. transfer olan ve olacak olan herkese allah nasip kısmet inşallah.. dularınız kabul olsun . benim de transferim perşembe günü artık belli oldu
Canım peki kaç tane transfer edilecek? Kaçıncı gün embriyosu belli mi? Hayırlı olsun bu arada

Canım acımıyor diyen yalan söyler acıyor ama bazıları yürüyemedim acısından diyor benim o kadar olmadı yatakta dönerken sıkıntı yaşamıştım biraz ama hemşireye yavaş yavaş ilacı vermesini rica et öyle belki daha az yakar

Benim böyle kalçadan yapılan iğneye fobim var aşırı kasıyorum kendimi.Hemşire de elinde ısıtıp ver ampulü dedi ama bakalım katlanıcaz yavrular için

Benim böyle kalçadan yapılan iğneye fobim var aşırı kasıyorum kendimi.Hemşire de elinde ısıtıp ver ampulü dedi ama bakalım katlanıcaz yavrular için
Aynen evden hastaneye gidene kadar avucunda tut ısınsın gerçi bu havada zaten ısınır

Kuzu millet üzerime 2ci doğracak ahhaha kala kaldı aman olsun zamanını bekliyodur az kaldı ya 3 gün sonra felan yazıyo adet tarihine

Benimde yavaş yavaş verdi iğneyi hemşire. Acımadı yandı bende. Okadar tatlı yandık Bebişlerim için diye düşündüm. 2 gün otururken tatlı tatlı yandı. Sen rahat ol o yandıkca sızlafıkca bebişini düşün acı sızı kalmıyo.

Tekrar toplama mı olacak havuz işlemi evet ordan sanırım çünkü bende o ara tedavi gördüm benim de tek embriyo kaldı 5. Güne maalesef salı transfer oldum canımız sağolsuntek olsun bizim olsun
Yok transfer olucağım hala olamadım korna felan derken tek kalnı şimdi yapıca

kızlar bişey sorucam crinone vajinal jel verdiler bana. youtubedan bir video izledim 15-20 dk kremi kullandıktan sonra uzanın diyor. benim hemşirem de 15-20 dk yürümen gerekiyor dedi kafam karıştı. kullananlar yardımcı olabilir mi

Sağol canım öyle yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…