Canım benim dün oldu. Ağrısın sancı girsin, okuduğum kadarıyla bunlar belirtiler. Bende Bi yerlerim ağrısın sanvılansın diye dua ediyorum,Bir de kızlar bugün transfer sonrası 3.günüm öyle bi belirtim yok sadece midem artık ilaçlardan sanırım yanmaya başladıBir de kasıklarım da bi işler dönüyor onu hissediyorum siz de durumlar nasıl hiç belirtileriniz var mı
Canım inşallah pozitif olurKizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
Yeter ertelenmesin artık yaNasılsınız kızlar .. bu sıra biraz koptum buralardan . Belki transferm iptal olur diye düşündüm .. 3 gün boyunca sol karın boşluğumda ağrı oldu özellikle kendimi aıkınca felan anlamadım idrarda fark ettim biraz kendimi dinledim bugün sanki daha iyim . Ayaklarımı üşüttüm bundan 4 gün önce hemen sonraki akşam oldu biraz ona bağladım ama o ağrıyla ilaçlara başlamazdım okadar bekledim az daha bekleyim kafası yaniama şimdi iyim şükür adete hün sayıyorum oda geleceğini belli etti gögüslerde sızı ağrı şişkinlik heycan ve korku kapladı beni .. sizler ne durumdasınız
Tekrar toplama mı olacak havuz işlemi evet ordan sanırım çünkü bende o ara tedavi gördüm benim de tek embriyo kaldı 5. Güne maalesef salı transfer oldum canımız sağolsunÇok yumurta toplanılıp tek embrio kaldı canım mağlesef bende sonucumu çok merak ediyorum az kaldı bi kaç ge adet başlıyacak ve ilaçlara başlıycağım ♥ Marttaki topikten tanıdın benisen nasılsın sende durum ne ? Transfer ne zaman
Amin canım teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahDua edeceğim canım benim inş cuma gününün yüzü suyu hürmetine sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Rahimde yapışıklık varsa engeldir bence ama dediğim gibi çok net de bir Bilgim yok
Slm,
Zaten tüp bebekte oluşan embriyoyu rahme direk yerleştimiyorlar mi?Be n de ameliyat oldum yapışıklık için ama birsüre normal deneyelim diğeydi.Tup bebekte yapışıklık engel mi ?
Bende salı günü transfer oldum canım sabırla bekliyorum valla hiç bir belirti aramıyorum çünkü bir çoğu ilaçlardan haftaya cuma test günüm hakkımızda hayırlısıBir de kızlar bugün transfer sonrası 3.günüm öyle bi belirtim yok sadece midem artık ilaçlardan sanırım yanmaya başladıBir de kasıklarım da bi işler dönüyor onu hissediyorum siz de durumlar nasıl hiç belirtileriniz var mı
Canım peki kaç tane transfer edilecek? Kaçıncı gün embriyosu belli mi? Hayırlı olsun bu aradaarkadşlar tekrar merhaba.. transfer olan ve olacak olan herkese allah nasip kısmet inşallah.. dularınız kabul olsun . benim de transferim perşembe günü artık belli oldu
Canım acımıyor diyen yalan söyler acıyor ama bazıları yürüyemedim acısından diyor benim o kadar olmadı yatakta dönerken sıkıntı yaşamıştım biraz ama hemşireye yavaş yavaş ilacı vermesini rica et öyle belki daha az yakarKızlar progestan iğne kullanan varmı çokmu acıtıyor? Kalçadan yapılıyormuş yağlı iğne olduğu için çok ağrı yapıyormuş çok korkuyorum ilkini yarın yaptırcamAynı şekilde hibor var bide transferden sonra kullancakmışım o da çok acıtıyormuş
Benim böyle kalçadan yapılan iğneye fobim var aşırı kasıyorum kendimi.Hemşire de elinde ısıtıp ver ampulü dedi ama bakalım katlanıcaz yavrular içinCanım acımıyor diyen yalan söyler acıyor ama bazıları yürüyemedim acısından diyor benim o kadar olmadı yatakta dönerken sıkıntı yaşamıştım biraz ama hemşireye yavaş yavaş ilacı vermesini rica et öyle belki daha az yakar
Aynen evden hastaneye gidene kadar avucunda tut ısınsın gerçi bu havada zaten ısınırBenim böyle kalçadan yapılan iğneye fobim var aşırı kasıyorum kendimi.Hemşire de elinde ısıtıp ver ampulü dedi ama bakalım katlanıcaz yavrular için
Benimde yavaş yavaş verdi iğneyi hemşire. Acımadı yandı bende. Okadar tatlı yandık Bebişlerim için diye düşündüm. 2 gün otururken tatlı tatlı yandı. Sen rahat ol o yandıkca sızlafıkca bebişini düşün acı sızı kalmıyo.Benim böyle kalçadan yapılan iğneye fobim var aşırı kasıyorum kendimi.Hemşire de elinde ısıtıp ver ampulü dedi ama bakalım katlanıcaz yavrular için
Yok transfer olucağım hala olamadım korna felan derken tek kalnı şimdi yapıcaTekrar toplama mı olacak havuz işlemi evet ordan sanırım çünkü bende o ara tedavi gördüm benim de tek embriyo kaldı 5. Güne maalesef salı transfer oldum canımız sağolsuntek olsun bizim olsun
Sağol canım öyle yapıcam artıkBenimde yavaş yavaş verdi iğneyi hemşire. Acımadı yandı bende. Okadar tatlı yandık Bebişlerim için diye düşündüm. 2 gün otururken tatlı tatlı yandı. Sen rahat ol o yandıkca sızlafıkca bebişini düşün acı sızı kalmıyo.
benim daha önce 2 dusugum var canim onun için serum verdiler birde ben kan sulandırıcı iğne istedimhayırlı olsun canım benim ne iğnesi verdiler acaba? serum ne için? bende regl olmayı bekliyorum da bugün yarın, merak ediyorum bende ilk tüp bebek deneyimim olacak
Süper çok az kalmış :)Kuzu millet üzerime 2ci doğracakahhaha kala kaldı aman olsun zamanını bekliyodur az kaldı ya 3 gün sonra felan yazıyo adet tarihine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?