- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
5kızlar bugün saat 2.30 da transferim var dualarınızda bana da bugün transfer olacak arkadaşlara da yer verirseniz çok sevinirim
Benim de salı günüydü transferim. Benim bir oğlum var ondaki tedavimde transferden 6 gün sonra adet olacak gibi şiddetli agrım olmuştu kaşıklarım ağrıyordu Ocakta kardeş için denedik o zaman öyle belirtilerim olmadı sanırım bu sefer pozitif değil dedim ve dediğim cıktı. Şuan bir belirti yok ama daha erken belirti için. Inşallah olumlu sonuç alırızBende salı günü transfer oldum canım sabırla bekliyorum valla hiç bir belirti aramıyorum çünkü bir çoğu ilaçlardan haftaya cuma test günüm hakkımızda hayırlısı
Süper çok az kalmış :)
Bana doktor dedi. Ilaclardan göğüs ağrısı kasik sancısı vs olabilir dedi.Bende salı günü transfer oldum canım sabırla bekliyorum valla hiç bir belirti aramıyorum çünkü bir çoğu ilaçlardan haftaya cuma test günüm hakkımızda hayırlısı
Hımm hayırlısı olsun canım allah kucağını doldursunYok transfer olucağım hala olamadım korna felan derken tek kalnı şimdi yapıca
İnş canım5
Benim de salı günüydü transferim. Benim bir oğlum var ondaki tedavimde transferden 6 gün sonra adet olacak gibi şiddetli agrım olmuştu kaşıklarım ağrıyordu Ocakta kardeş için denedik o zaman öyle belirtilerim olmadı sanırım bu sefer pozitif değil dedim ve dediğim cıktı. Şuan bir belirti yok ama daha erken belirti için. Inşallah olumlu sonuç alırız
MuhtemelenBana doktor dedi. Ilaclardan göğüs ağrısı kasik sancısı vs olabilir dedi.
insallah canim senin en azindan bir evladın var şükürler olsun bizim hiç yok insallah Rabbim bize de nasip eder5
Benim de salı günüydü transferim. Benim bir oğlum var ondaki tedavimde transferden 6 gün sonra adet olacak gibi şiddetli agrım olmuştu kaşıklarım ağrıyordu Ocakta kardeş için denedik o zaman öyle belirtilerim olmadı sanırım bu sefer pozitif değil dedim ve dediğim cıktı. Şuan bir belirti yok ama daha erken belirti için. Inşallah olumlu sonuç alırız
Kızlar bugün transfer öncesi son kontrole gittim iğne ve ilaçlarımı aldım, rahime leucostim yapıldı 12 Ağustos transfer günüm inşallah tüm embriyolarım sağlıkla çözünür ve iyi kalitede olur çok heycanlıyım
ınsallah bize de nasip olur anne olmak.benim doktorum sadece duphaston verdi ve ben çok tedirginim sanki hiç bişey vermemiş gibi geliyor.ilk tedavimde crino jel estrofem protestan tarzı bir suru ilaç verilmişti.corapin vardi folik asit vardi simdi hiç bişey yok duphaston dışında.sizlere ne verdilerinsallah canim senin en azindan bir evladın var şükürler olsun bizim hiç yok insallah Rabbim bize de nasip eder
Bana da sadece folik asit verdi doktorum. Naturel transfer olacak dedi. Banada sanki bir şeyler eksik gibi geliyor.evde tek başına bekledikçe sürekli telefondan bişeyle okudukça evhamlaniyorum hep biseyler eksik gibi ggeliyor.rabbim şu endişeyle beklediğimiz gunlerim hatrina kabul etse dualarimizi
benim 3. transferim hep aynı 4 estrogen 3 dupaston 2 vajinal tablet şimdi transfer sonrası için ekstra kan sulandırıcı istedim . gün aşırı olsalar ve prolutex iğne verdi 2 tane de birde serum taktılar bana bakalim hayirlisi olsunınsallah bize de nasip olur anne olmak.benim doktorum sadece duphaston verdi ve ben çok tedirginim sanki hiç bişey vermemiş gibi geliyor.ilk tedavimde crino jel estrofem protestan tarzı bir suru ilaç verilmişti.corapin vardi folik asit vardi simdi hiç bişey yok duphaston dışında.sizlere ne verdiler
doktorunuz her yolu deniyor anladığım kadarıyla.benimki sanki hiç bişey yapmamış gibi geliyor bana.allah nasip etmek isterse olur tabi ama.insan bu kadar çile çekmeye raziyken her şeyi eksiksiz yapmak istiyorbrnim
benim 3. transferim hep aynı 4 estrogen 3 dupaston 2 vajinal tablet şimdi transfer sonrası için ekstra kan sulandırıcı istedim . gün aşırı olsalar ve prolutex iğne verdi 2 tane de birde serum taktılar bana bakalim hayirlisi olsun
Hayırlısı canım hepimiz için sen transfer oldun mu bile kaçıncı gün ?Hımm hayırlısı olsun canım allah kucağını doldursun
Benimde ayni durumum vardı artik beklemeyelim dedik tüp yaptik canımkızlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba normal yolla bebek olur diye beklerken büyük hayal kırıklığı yaşadım ama allahtan umut kesilmez sanırım benim soruna tüp bebek çare olur... eşimin sperm hareketliliği çok az bu durumda tüp bebek şansı nedir acaba benimle aynı durumda olan var mı
Saglikla kucagina almak nasip olsun insallahkızlar transfer oldum serum verilecek şimdi birde bana iki tane iğne yazmis
Ben kullanıyorum canım, hemşire yatma dedi kalk yürü günlük işlerini yap dedi yanı yatmak iyi değil dedikızlar bişey sorucam crinone vajinal jel verdiler bana. youtubedan bir video izledim 15-20 dk kremi kullandıktan sonra uzanın diyor. benim hemşirem de 15-20 dk yürümen gerekiyor dedi kafam karıştı. kullananlar yardımcı olabilir mi
Evet oldum canım bugün 3. Gün galiba transfer salı günü oldu ama gün saymıyorum test günü 14 üHayırlısı canım hepimiz için sen transfer oldun mu bile kaçıncı gün ?
Canım ne serumu veriyorlar ,transfer sonrası serum oluyor muydu? Hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberlerini bekliyoruzkızlar transfer oldum serum verilecek şimdi birde bana iki tane iğne yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?