2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Anladım canım ben hiç bilmiyorum Erhan hoca gitmiş herhalde görmedim. Şuana kadar memnunum çok ilgililer zaten bakacam eğer içime sinmeyen olursa acıbademde bir doktor varmış ona giderim

Bende kullanıyorum günde 2 kez sabah akşam. Dr. Um banada 5 10 dk yürü dedi Hatta dün transfer sırasında vajinayı temizledi pıhtılaşnış krem kalıntıları.
Transferde çift embriyo transfer edildi bana ama bir tane kiydu sanki. Ozellikle 2. Yi koymayacak misinix dediğimde o ikili oluyor dedi. Tek bir sıvı hal içindeymiş. Dondurulmus embriyo. Size 2 ayrı ayrı gördünüz mü transfef esnasında.

Kizlar cift dondurulmus embriyi transfer edildi ama ben tek gördüm. Ayri ayri mi konuluyor birleşik mi konuluyor anlamadim. Doktor cift dedi ama tek bir tane bıraktı içeriye. Sizlerde de öyle mi oldu. Cift transferde ikisini de koyarken gördünüz mü?

Anladım canım demek acı vericiydi valla aynen bebek uğruna ne acılar ne uğraşlar veriyoruz, rabbim inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Anladım canım ben hiç bilmiyorum Erhan hoca gitmiş herhalde görmedim. Şuana kadar memnunum çok ilgililer zaten bakacam eğer içime sinmeyen olursa acıbademde bir doktor varmış ona giderim
Ben de sıfır ilgi diyebilirim canım. İnşallah gerek kalmaz ama Bülent Haydardedeoğlu aklında olsun. Mart ayında benden 10 yumurta toplandı 3.gün 1 embiryo transferi oldum diğer embiryolara bakacaz 5.gün bilgi verecez dediler hepsi çöp oldu dediler. Haziran ayında Bülent Haydardedeoğlunda başladım tedaviye özel polikliniği var işlemler acıbademde oluyor. 3 tane 5.gün embiryosu elde edildi 2si transfer oldu biri donduruldu. Şükür şimdilik pozitif. Her şey nasip kısmet biliyorum ama doktor ve labaratuvar bence çok önemli Acıbadem in labaratuvar ı çok iyi

Canım iki ışık yanmıştı ekranda bende

Canım transferin hayırlı olsun
Evet ben 2 tane gördüm ama Dr. Un dediği gibide olabilir. Benim dündü transfer, merkezi aradım bugün embriyoların kalitesini bilgilerini vs. Mail attırdım. Sende iste yatın ama Dr. 2 dediyse koymuştur, koymam ihtimali yok.
Transfer sırasında çözülürken sağlıksız olsa bile bilgi veriyorlar. İçini rahat tut Bebişlerimiz bizimle

Seninki dondurulmus mu transferdi. Ben hatta 2. Konulmayacak mi dedim. O ikisi tek sıvı içinde dedi bana anlamadim. Embriyilar icin iyi kalite denildi. Sonrqsinda transferin fotoğrafını verdi bana.

Canım benim hemşire 20 dakika yat sonra 20 dakika yürü demişti

Bu intralipit serum dediklerimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…