Anladım canım ben hiç bilmiyorum Erhan hoca gitmiş herhalde görmedim. Şuana kadar memnunum çok ilgililer zaten bakacam eğer içime sinmeyen olursa acıbademde bir doktor varmış ona giderimBen esra hoca için yorum yapamam canım ama erhan hocaya rabbim kimseyi düşürmesin. Bu kadar ilgisiz başka bir doktor var mı bilmiyorum gerçekten. Ben de keşke esra hocaya gitseydim demiştim. Ama genel olarak hastaneden memnun kalmadım. Tabi memnun kalan insanlarda vardır mutlaka ama
Transferde çift embriyo transfer edildi bana ama bir tane kiydu sanki. Ozellikle 2. Yi koymayacak misinix dediğimde o ikili oluyor dedi. Tek bir sıvı hal içindeymiş. Dondurulmus embriyo. Size 2 ayrı ayrı gördünüz mü transfef esnasında.Bende kullanıyorum günde 2 kez sabah akşam. Dr. Um banada 5 10 dk yürü dedi Hatta dün transfer sırasında vajinayı temizledi pıhtılaşnış krem kalıntıları.
Anladım canım demek acı vericiydi valla aynen bebek uğruna ne acılar ne uğraşlar veriyoruz, rabbim inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmasınsağol canim benim 2 düşük oldu ya onun için dedi doktor ama hemşirelerde tutunmayı kolaylaştırmak için dedi ama dehşet acı verici bir serum du böyle bir acı yok yani evlat sahibi olmadığım çekiklerimizi sen gör Rabbim
Ben de sıfır ilgi diyebilirim canım. İnşallah gerek kalmaz ama Bülent Haydardedeoğlu aklında olsun. Mart ayında benden 10 yumurta toplandı 3.gün 1 embiryo transferi oldum diğer embiryolara bakacaz 5.gün bilgi verecez dediler hepsi çöp oldu dediler. Haziran ayında Bülent Haydardedeoğlunda başladım tedaviye özel polikliniği var işlemler acıbademde oluyor. 3 tane 5.gün embiryosu elde edildi 2si transfer oldu biri donduruldu. Şükür şimdilik pozitif. Her şey nasip kısmet biliyorum ama doktor ve labaratuvar bence çok önemli Acıbadem in labaratuvar ı çok iyiAnladım canım ben hiç bilmiyorum Erhan hoca gitmiş herhalde görmedim. Şuana kadar memnunum çok ilgililer zaten bakacam eğer içime sinmeyen olursa acıbademde bir doktor varmış ona giderim
Canım iki ışık yanmıştı ekranda bendeKizlar cift dondurulmus embriyi transfer edildi ama ben tek gördüm. Ayri ayri mi konuluyor birleşik mi konuluyor anlamadim. Doktor cift dedi ama tek bir tane bıraktı içeriye. Sizlerde de öyle mi oldu. Cift transferde ikisini de koyarken gördünüz mü?
3.yilim bitti 4.yila gireceğim ama normal yolla hic olmadiKaç yıllık evlisin canım normal yolla gebelik oluşmadı mı hiç
Canım transferin hayırlı olsunTransferde çift embriyo transfer edildi bana ama bir tane kiydu sanki. Ozellikle 2. Yi koymayacak misinix dediğimde o ikili oluyor dedi. Tek bir sıvı hal içindeymiş. Dondurulmus embriyo. Size 2 ayrı ayrı gördünüz mü transfef esnasında.
Seninki dondurulmus mu transferdi. Ben hatta 2. Konulmayacak mi dedim. O ikisi tek sıvı içinde dedi bana anlamadim. Embriyilar icin iyi kalite denildi. Sonrqsinda transferin fotoğrafını verdi bana.Canım transferin hayırlı olsun❤
Evet ben 2 tane gördüm ama Dr. Un dediği gibide olabilir. Benim dündü transfer, merkezi aradım bugün embriyoların kalitesini bilgilerini vs. Mail attırdım. Sende iste yatın ama Dr. 2 dediyse koymuştur, koymam ihtimali yok.
Transfer sırasında çözülürken sağlıksız olsa bile bilgi veriyorlar. İçini rahat tut Bebişlerimiz bizimle❤
İyiyim canım regl olmayı bekliyorum hayırlısı ile sen nasılsın?Bebişler nasıl? Ne zaman kontrol?canım nasılsın ne zaman transfer
Salı günü kontrol inşallah canım zaman geçmiyor :)İyiyim canım regl olmayı bekliyorum hayırlısı ile sen nasılsın?Bebişler nasıl? Ne zaman kontrol?
Canım benim hemşire 20 dakika yat sonra 20 dakika yürü demiştikızlar bişey sorucam crinone vajinal jel verdiler bana. youtubedan bir video izledim 15-20 dk kremi kullandıktan sonra uzanın diyor. benim hemşirem de 15-20 dk yürümen gerekiyor dedi kafam karıştı. kullananlar yardımcı olabilir mi
cok aciydi canim ben böyle bisey görmedimAnladım canım demek acı vericiydi valla aynen bebek uğruna ne acılar ne uğraşlar veriyoruz, rabbim inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Yok benim tek ışık yandı. Tek transfer yapıp iki yaptim demez herhalde.Canım iki ışık yanmıştı ekranda bende
Yani demez bence de canım yaYok benim tek ışık yandı. Tek transfer yapıp iki yaptim demez herhalde.
Canım ya nasıl bir şeymiş o öylecok aciydi canim ben böyle bisey görmedim
evet canım ilacın içine baktım orda da öyle yazıyor çok sağolBen kullanıyorum canım, hemşire yatma dedi kalk yürü günlük işlerini yap dedi yanı yatmak iyi değil dedi
Bu intralipit serum dediklerimi?sağol canim benim 2 düşük oldu ya onun için dedi doktor ama hemşirelerde tutunmayı kolaylaştırmak için dedi ama dehşet acı verici bir serum du böyle bir acı yok yani evlat sahibi olmadığım çekiklerimizi sen gör Rabbim
evet canım çok sağolBende kullanıyorum günde 2 kez sabah akşam. Dr. Um banada 5 10 dk yürü dedi Hatta dün transfer sırasında vajinayı temizledi pıhtılaşnış krem kalıntıları.
Bana 15 dk yürü dedi. Hareket ile vajina tarafından ediliyor dedi. Hatta reçeteye de yazılı bende. 10 15 dk yürünecek jelden sonra diye.evet canım ilacın içine baktım orda da öyle yazıyor çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?