2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bende kullanıyorum günde 2 kez sabah akşam. Dr. Um banada 5 10 dk yürü dedi Hatta dün transfer sırasında vajinayı temizledi pıhtılaşnış krem kalıntıları.

Kızlar maalesef progestan iğne sonradan beze yapıp yakabiliyor vurulduktan bir saat sonra sürekli ovalıyorum hemşire öyle dedi bide vuranın elinede bağlı göbekten vurulan kan sulandırıcı iğne de çok yakıyor ama burda okumuştum vurduktan sonra buz koymak iyi geliyor yanması çabuk geçiyor jeli de ben koyduktan sonra 5 10 dakika yatıyorum sonra 15 dakika evin içinde geziniyorum

Benim de bugün toplama oldu sadece duphaston ve folik asit verdi bende senin gibi düşünüyordum herkes yazıyor bir sürü ilaç

Kızlar bugün transfer olan arkadaslarimiz gecmis olsun şimdi bekleme zamanı.bebeklerinizle ilk gününüz bugün. Inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Esrofem kullanan arkadaşlar baş ağrısı yaptı mi sizde? Ben akşam kullanmaya başladım. günde 2 tane icicem ama basim çok ağrıyor.ağrı kesici içmek zorunda kaldım.

Canım ne serumu veriyorlar ,transfer sonrası serum oluyor muydu? Hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canim benim 2 düşük oldu ya onun için dedi doktor ama hemşirelerde tutunmayı kolaylaştırmak için dedi ama dehşet acı verici bir serum du böyle bir acı yok yani evlat sahibi olmadığım çekiklerimizi sen gör Rabbim

Nasıl hastane doktor ben tavsiye üzerine gittim sen memnun kaldın mı
Ben esra hoca için yorum yapamam canım ama erhan hocaya rabbim kimseyi düşürmesin. Bu kadar ilgisiz başka bir doktor var mı bilmiyorum gerçekten. Ben de keşke esra hocaya gitseydim demiştim. Ama genel olarak hastaneden memnun kalmadım. Tabi memnun kalan insanlarda vardır mutlaka ama

ben izmir medicalparktayim canim iki kez düşük olunca mecbur deniyor çünkü geride başka embriyo yok ve ben çok baskı yaptım niye düşüyo bunlar diye ben istedim kan sulandiriciyi falan bana garanti verebilirmisin düşmeyeceğini dedim adam bakti olmicak deniyo herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…