- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 103
- 32
n arkadaşlar baş ağrısı yaptı mi sizde? Ben akşam kullanmaya başladım. günde 2 tane icicem ama basim çok ağrıyor.ağrı kesici içmek zorunda kal
anladım canım ilacın kitapçığında da direk kalkın yazıyor vajinada dağılımı için. yarın başlıycam inşallahCanım benim hemşire 20 dakika yat sonra 20 dakika yürü demişti
evet canım ölyemiş çok sağolBana 15 dk yürü dedi. Hareket ile vajina tarafından ediliyor dedi. Hatta reçeteye de yazılı bende. 10 15 dk yürünecek jelden sonra diye.
Güzel haberlerle dön canım benim oğluşun güzel güzel kardeşleri olsunSalı günü kontrol inşallah canım zaman geçmiyor :)
Yaa nasıl bişeymiş o üzüldüm, inşaallah sonu güzel olacak inşaallahcok aciydi canim ben böyle bisey görmedim
İnşAllah canım inşallah seni de bekliyorum merakla :)Güzel haberlerle dön canım benim oğluşun güzel güzel kardeşleri olsun
Rica ederim canımevet canım ilacın içine baktım orda da öyle yazıyor çok sağol
Dondurulmuş tu evet. Yok yaa öyle bişey yapamaz. Orda okadar biyolog var, teyit eden var. Banada iyi kalite dedi bugün istediğim mailde AB ve bb yazıyor. Anlamadım artık çokda araştırıcam artık bitti transfer. İnşallah güzel olur hepimiz için herşeySeninki dondurulmus mu transferdi. Ben hatta 2. Konulmayacak mi dedim. O ikisi tek sıvı içinde dedi bana anlamadim. Embriyilar icin iyi kalite denildi. Sonrqsinda transferin fotoğrafını verdi bana.
Gayet iyi kalitesi canımDondurulmuş tu evet. Yok yaa öyle bişey yapamaz. Orda okadar biyolog var, teyit eden var. Banada iyi kalite dedi bugün istediğim mailde AB ve bb yazıyor. Anlamadım artık çokda araştırıcam artık bitti transfer. İnşallah güzel olur hepimiz için herşey❤
Aaa çok sevindim sanki AA olması gerekiyormuş gibi düşünmüştümGayet iyi kalitesi canım
Işık olayı ne yaa ben önceki transferimde hiçbir şey görmedim ekrandan da bir şey anlamadım embriyolog bir şey getirdi koydular mı anlamadım benim 6 embriyom var içerde kaliteleri hakkında da hiç bilgim yok mayısta yerleştirilen de 4ba idi onu da kağıtta gördümYok benim tek ışık yandı. Tek transfer yapıp iki yaptim demez herhalde.
Yok canım gayet iyi maşallahAaa çok sevindim sanki AA olması gerekiyormuş gibi düşünmüştüm
Canım doktor ekranı gösterdi bana şuraya bak dedi. Embiryoları gönderiyorum dedi dediği yere iki ışık gitti onlar embiryoymuş muazzam bir andıIşık olayı ne yaa ben önceki transferimde hiçbir şey görmedim ekrandan da bir şey anlamadım embriyolog bir şey getirdi koydular mı anlamadım benim 6 embriyom var içerde kaliteleri hakkında da hiç bilgim yok mayısta yerleştirilen de 4ba idi onu da kağıtta gördüm
Seninkilerin kalitesini hatırlıyor musun canımCanım doktor ekranı gösterdi bana şuraya bak dedi. Embiryoları gönderiyorum dedi dediği yere iki ışık gitti onlar embiryoymuş muazzam bir andı
Ahh hadi hayırlısı 5 gün embrisumuydu inşallah güzel haberlerin olsun canımEvet oldum canım bugün 3. Gün galiba transfer salı günü oldu ama gün saymıyorum test günü 14 ü
Hiç söylemedi canım AB vs ama çok iyi 2 embiryo verdim gebelik bekliyorum senden demiştiSeninkilerin kalitesini hatırlıyor musun canım
Evet dondurulmuş 5. Gün embriyosuAhh hadi hayırlısı 5 gün embrisumuydu inşallah güzel haberlerin olsun canım
amin inşallah canim tez zamanda görürüz insallah bebeklerimizi aminYaa nasıl bişeymiş o üzüldüm, inşaallah sonu güzel olacak inşaallahbenimde sonda taktılarında çok acımıştı ah ah bu uğurda ne acılara göğüs geriyoruz rabbim mükâfatını versin inşallah v
Hafi inşallah güzel sonuçlar bekliyorumEvet dondurulmuş 5. Gün embriyosu
kacinci gün bugün canim o test 7 gün falan etkisi sürüyor diyenler vardiYa güzel kızlar ben size birşey soracağım ben tedaviye başladığım gün yani 28 temmuzda ovitrelle iğnesi olmuştum İlk defa yaptırdım onu sanırım çatlatma iğnesi denen şey duydum ki bu çatlatma iğneleri idrar testinde yanıltabiliyormuş ama sorum şu kaç gün geçerse üstünden yanıltmaz benimesela 9-10 gün geçince de etkisi sürüyor mudur ? Evde fazla test vardı eğlencesine bi yapayım dedim yüzüme aptal bi gülümseme yerleşti şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?