2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

amin canim aminnn insallah kaset testte bu kadar erken çıktıysa kesin vardır bence ben 2 sinde de 6. gün öğrendim

Merhaba canim..korkma..4.5 bile olsa sorun degil onemli olan kaliteli embriyo olusmasi..insallah cogalir..genellikle ignelerden sonra yumurta sayisi dahada artiyor..

İnsallah yaaa neden daha önce yapmadılarki sorusu geldi aklıma simdi ihmal degilmi bu ozaman madem böyle önemli bisey
Şimdi test sonuçlarını zorla mail attırdım. Keşke istemeseydim. Benim progesteron <0.05 yazıyor. Hemen Dr. A gönderdim whatsup dan yoruölarmısınız diye. Transferden tam 1 hafta önceki değerim bu arada 1 kere iğne oldum ama bilemiyorum. Bütün moralim bozuldu.
Canım senin değerin iyi gibi sanki gebelik ilk ay 21 olması gerekiyor diye gördüm ben. Dr yazsın cvp tekrar yazarım.

Pardon gebelik ilk ay 11 olması gerekiyor gibi okudum. 21 değil.

Evet ama benimde 5 cikti seninde cidden düşükmüs bende transferden sora yanıma gelip kan aldılar sende öyle olmadi mi? Madem bukade önemli ni hormon neden bukade önemszi gibi davraniliyor para mi peşindeler cok sinirim bozuldu..

Benim sonuçlar Transferden yarım saat önce çıktı. Bence sonuca felan bakmafılat direk yaptılar transferi. Dr. A kaç kere sorduysam araya karıştı.

Canım moralini bozma onda bir yanlışlık olabilir mi? normalde adet döneminin başında bile hiçbişey yapmadan progesteron bakıldığında 0,2 civarı çıkar 0,05> alakasız bir değer gibi geldi

Canım moralini bozma onda bir yanlışlık olabilir mi? normalde adet döneminin başında bile hiçbişey yapmadan progesteron bakıldığında 0,2 civarı çıkar 0,05> alakasız bir değer gibi geldi
Dosya eklesem sonucu göndericem beceremedim.

Bana kontrole gittiğimde toplam 8 dedi toplama da 13 çıkmıştı yükselebilir canım

Benim sonuçlar Transferden yarım saat önce çıktı. Bence sonuca felan bakmafılat direk yaptılar transferi. Dr. A kaç kere sorduysam araya karıştı.
öncelikle karnında ki bebisi dusun ve moralini bozma canim vajinadan tabletfalan vermediler mi bu progesteron sanırım düşüğü engellemek için bakılıyor normalde benim tarnsferden sonra ki gün istiyordu doktorum bunda transferden 1 hafta önce istediler ben bilmiyorum mesela kaç olduğunu ama bana vajinadan tablet ve gün aşırı prolutex iğne verdi

Sadece vajinal jel var sabah akşam

benim 5. gün embriyosu canim cikiyo evet erken gebelik testinde cikiyo ben ikisinde de öyle öğrendim bunu da öyle yapicam 17 ağustos test tarihi dediler ama çok daha önce idrar testi yaparım ben
Kaçıncı günde yapıcaksın canım? 10 günden sonra anca geçer idrara diyorlar.benim 4. Gün bana da 13 ağustos verdiler test tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…