Ben korkuyorum sanırım yapmaya.yarın 6.günümbenim 5. gün transfer günü dahil 6. günde cikiyo daha önceki testlerimde
Ekledim canım hayırlı olsunbeni de eklermisiniz. 21 ağustos 2 tane 3.gün embriyosu transfer olacağım.5.transferim olacak
senin 4. gün ya sen en erken 7. günde yap canim ancak kana karışır erken hamilelik testinde silik oluyo zatenBen korkuyorum sanırım yapmaya.yarın 6.günüm
Cok geçmiş olsun canim. Genetik test vs yaptırdınız mi sebebiyle ilgili bir şeyler soylendj mi sizeDaha önce ocak ayında transfer olmuştum pozatif sonuç almıştık 12 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum inşallah bu sefer güzel ve iyi sonuçlar olur
Eşime belki erken yaparım falan deyince ne gerek var diye çıkışıyor ama o gün gidip hastanede beklemek daha gergin olucak.bakalım artıksenin 4. gün ya sen en erken 7. günde yap canim ancak kana karışır erken hamilelik testinde silik oluyo zaten
Yaptırdık down sendromlu çıktı sonra doktorumuz eşim ve benden genetik inceleme istedi yaptırdık herşey normal çıktıCok geçmiş olsun canim. Genetik test vs yaptırdınız mi sebebiyle ilgili bir şeyler soylendj mi size
evet ben o nedenle çift çizgiyi görüp test yalıtıyorum benim eşimde yanımda olsa asla izin vermezEşime belki erken yaparım falan deyince ne gerek var diye çıkışıyor ama o gün gidip hastanede beklemek daha gergin olucak.bakalım artık
Valla kuzum bugün transfer sonrası 4.günüm ama ben tedaviye başladıgım da yani 28 temmuz da çatlatma iğnesi vurulmuştum o da hcg hormonu salgılıyormuş galiba hala onun etkisi olabilir yoksa daha çok erken diye düşünüyorum hem de 5 liralık testte çıktıCanim 1 hafta kala cikiyor mu? Transfefden kac gun sonra yaptınız kacinci gun embriyosuydu?
senin pozitif olduğuna dair acayip bir inanç var içimde niyeyseValla kuzum bugün transfer sonrası 4.günüm ama ben tedaviye başladıgım da yani 28 temmuz da çatlatma iğnesi vurulmuştum o da hcg hormonu salgılıyormuş galiba hala onun etkisi olabilir yoksa daha çok erken diye düşünüyorum hem de 5 liralık testte çıktı
Hay Ağzından bal damlıyor kuzum benimamin canim aminnn insallah kaset testte bu kadar erken çıktıysa kesin vardır bence ben 2 sinde de 6. gün öğrendim
Nerelerdesin gel canın ne cekiyor sana ne ısmarlayayım o tatlı dilinden ballar damladısenin pozitif olduğuna dair acayip bir inanç var içimde niyeyse
4. Çocuğuna mi tup bebek yaptırıyorsun canim?Hay Ağzından bal damlıyor kuzum benimben de 3 gebeliğim de de çok erken öğrenmiştim ilk 2 si tüp bebekti 1.cisi 3.gün embriyosuydu transferin 8.günü öğrendim 2.bebek 5.gün embriyosuydu onu 6.gün de öğrendim 3.bebek doğaldı sürpriz oldu bir gün filmler de ki başım döndü düştüm bildiğin cadde üstünde Yürürken öyle hamile olduğumu öğrenmiştim reglime 5 gün kala bakalım bu sıpalar bana Uğur getirir inşallah annelerini bırakmazlar ♥
Evet kuzum maalesef aslında doğal yolla evladımız artık oluyor ama eşimin spermlerinde down sendromu geni bulundu4. Çocuğuna mi tup bebek yaptırıyorsun canim?
insallah canim senin ismin çok tanıdık geldi bana acaba önceki tüp bebelerimizde aynı dönemde mi yaptik kiHay Ağzından bal damlıyor kuzum benimben de 3 gebeliğim de de çok erken öğrenmiştim ilk 2 si tüp bebekti 1.cisi 3.gün embriyosuydu transferin 8.günü öğrendim 2.bebek 5.gün embriyosuydu onu 6.gün de öğrendim 3.bebek doğaldı sürpriz oldu bir gün filmler de ki başım döndü düştüm bildiğin cadde üstünde Yürürken öyle hamile olduğumu öğrenmiştim reglime 5 gün kala bakalım bu sıpalar bana Uğur getirir inşallah annelerini bırakmazlar ♥
bende de aşırı baş ağrısı var normal mi bilemedimKizlar bu ilaclar igneler asiri uykumu getiriyor. Sizde de öyle mi yapiyor
oyyy canim benim ya sen ben hepimiz sağlıklı hamilelikler yasayalım başka bir sey istemem bu arada izmirdeyim bacim sen gel ben ismarlayayimNerelerdesin gel canın ne cekiyor sana ne ısmarlayayım o tatlı dilinden ballar damladı♥
Evet kuzum maalesef aslında doğal yolla evladımız artık oluyor ama eşimin spermlerinde down sendromu geni bulundurisk almayalım dedik donmuş embriyolarımızı Ngs işlemiyle kontrol ettirip öyle transfer işlemi yaptırdık inşallah yüzümüz Güler ne diyeyim
Insallah saglikli evlatları sahip oluruz hepimiz. Doktor bize hic sperm fish testi falan istemedi. Aslinda ilk tup bebek de olsa tüm testleri yapip baslamak gerekiyor tup bebege.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?