2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

insallah canim senin ismin çok tanıdık geldi bana acaba önceki tüp bebelerimizde aynı dönemde mi yaptik ki
Kuzum ilk bebeğimin transferi 1 Aralık 2017 döneminde olmuştu 2.si de 12 Mart 2019da olmuştu Baya yıllandım bende belki de aynı dönemizdir buralar da az gezmedim

Ah be kuzum benim doktor da hiç istemedi ben kendim sabahlara kadar aylarca araştırdım Makaleler okuyup buldum yoksa hiçbir tüp bebek merkezin de görmedim henüz Yardımcı olanları

oyyy canim benim ya sen ben hepimiz sağlıklı hamilelikler yasayalım başka bir sey istemem bu arada izmirdeyim bacim sen gel ben ismarlayayim
İzmir’e bir kez geldim ve bayıldım harika bir şehir kuzum benim maşallah tadını çıkar dicem de sen mümkünse hiç evden Çıkma boşver hem dinlen hem korona var boşveeer yat aşagı keyfini çıkar

Kızlar tüp bebek sürecinde yeme içmede nelere dikkat ediyorsunuz bana doktor rahat ol sadece paketli gıda tüketme dedi. Türk kahvesini çok seviyorum günde 2 tane içiyorum daha transfer olmadı doktor iç dedi ama çok mu rahat davranıyor. Sizler içiyormusunuz kahve?

Valla bende Türk kahvesi seviyorum canım ama günde bir fincan hakkım var içiyorum

aynen bacim virus her geçen gün artıyor temkinli olmak lazım gel buyur ben misafiri çok severim

Kuzum ilk bebeğimin transferi 1 Aralık 2017 döneminde olmuştu 2.si de 12 Mart 2019da olmuştu Baya yıllandım bende belki de aynı dönemizdir buralar da az gezmedim
benim ağustos 2019 ve suat 2020 birde şimdi iste bakalim hayirlisi diyorum belki eski postlarda okudum ya ondan da aklımda kalmis olabilir canim

Valla bende Türk kahvesi seviyorum canım ama günde bir fincan hakkım var içiyorum

Bende 2 tane içiyorum transferden sonra içmem diye kendimi kandırıyorum. Doktorda öyle rahat konuşunca kafama takıldı. Bi benim doktorum mu rahat acaba

Dun transfer oldum. Kizlar hic belirti yok bende. Ne kasik agrisi var ne başka bir sey. Ne tutunma kanaması. Normal mi sizce bu?
Daha bismillah canım tutunma kanaması vs de herkes te olacak diye bir şey yok ben ne kanama gördüm ne kasık ağrısı çok şükür pozitif

Canm merhaba bende 7 yıldır evliyim banada sebepsiz infertilite denildi ve hiç hamile kalamadım ve çok şükür bu ay hamile kaldım şuan 4+3 binlerce kez şükürler olsun Rabbim sizede ve isteyen herkese nasip etsin bnada kucağıma almayı nasip etsin inşallah ❤Ben hamile kaldığım ay bir bayanın yanına gittim seyit olurlar kendileri adetten çıktıktan 5 gün sonra yanına çağırıyo ve üç gün üs üste göbeğine bişiler yapıyo bu gün vs ilişki olsun dio ve 3 ay mühlet veriyo olucaj Allah’ın izniyle dio bnde inanarak gittim önce Allah sonra onlar dedim mübarek insanlar çünkü ve bir daha adet olmadım inşallah da sağlıklı şekilde bebeğimi kucağıma almak nasip olur ve Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın amin inşallah ben manisa merkez de yaşıyorum eğer bir sorununuz yok ise yakınsanız veya gelmek gibi bir imkanınız var ise buyrun gelin Allah’ın izniyle olur inşallah

Bana kontrole gittiğimde toplam 8 dedi toplama da 13 çıkmıştı yükselebilir canım
Insallah canim ya toplam mi 5 yoksa hem sagda hem solda mi 5 mi bes onu anlamadim sormadim da moralim daha fazla bozulmasin diye. Bakalim sali gunu ne olacak

Tüm bebekler dusuk mu oldu peki? Çünkü ilk düşükten sonrs zaten bu testler isteniyor aslinda
Canım hiçbirini düşürmedim hepsi karnımda öldü maalesef ilk bebeğimi 4.ay sonunda olduğum için ölü doğumla doğurdum büyük travmamdı Allahım kimselere vermesin 2.ci bebeğim de 9.hafta da karnım da öldü zehirlendiğim için mecbur kürtaj oldum 3.dogal yolla olan bebeğimi de 12.haftasında kontrole gittiğim gün öldügünü öğrendim ve doktorum vajinal fitil verdi evde kendim 11 günde düşürebildim zorla.. çok kötü günlerdi her hamilelikte hem umut hem korkuyla başlıyorum elimde değil anlayacağın hamile olunca da sevinemiyorum artık kucağıma aldığımda inanacağım sanırım canım

Kizlar bu ilaclar igneler asiri uykumu getiriyor. Sizde de öyle mi yapiyor
Bende yapmamişti ama bugun inanılmaz uykum geldi attm simdi kendimi yataga bide midem ağrıyo ki hic agrimaz sanirim bugün vuruldugum igne dokundu 4 tüp igne bi sürü ilaçmide pes etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…