- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Kuzum ilk bebeğimin transferi 1 Aralık 2017 döneminde olmuştu 2.si de 12 Mart 2019da olmuştu Baya yıllandım bendeinsallah canim senin ismin çok tanıdık geldi bana acaba önceki tüp bebelerimizde aynı dönemde mi yaptik ki
İzmir’e bir kez geldim ve bayıldım harika bir şehir kuzum benim maşallah tadını çıkar dicem de sen mümkünse hiç evden Çıkma boşver hem dinlen hem korona var boşveeer yat aşagı keyfini çıkaroyyy canim benim ya sen ben hepimiz sağlıklı hamilelikler yasayalım başka bir sey istemem bu arada izmirdeyim bacim sen gel ben ismarlayayim
Tüm bebekler dusuk mu oldu peki? Çünkü ilk düşükten sonrs zaten bu testler isteniyor aslindaAh be kuzum benim doktor da hiç istemedi ben kendim sabahlara kadar aylarca araştırdım Makaleler okuyup buldum yoksa hiçbir tüp bebek merkezin de görmedim henüz Yardımcı olanları
Benimde uykum çok geliyor özellikle akşam 9dan 10 kadar uyukluyorum hangisi yapıyor bilmedim ilaçların kan sulandırıcı iğne mi acabaKizlar bu ilaclar igneler asiri uykumu getiriyor. Sizde de öyle mi yapiyor
Valla bende Türk kahvesi seviyorum canım ama günde bir fincan hakkım var içiyorumKızlar tüp bebek sürecinde yeme içmede nelere dikkat ediyorsunuz bana doktor rahat ol sadece paketli gıda tüketme dedi. Türk kahvesini çok seviyorum günde 2 tane içiyorum daha transfer olmadı doktor iç dedi ama çok mu rahat davranıyor. Sizler içiyormusunuz kahve?
aynen bacim virus her geçen gün artıyor temkinli olmak lazım gel buyur ben misafiri çok severimİzmir’e bir kez geldim ve bayıldım harika bir şehir kuzum benim maşallah tadını çıkar dicem de sen mümkünse hiç evden Çıkma boşver hem dinlen hem korona var boşveeer yat aşagı keyfini çıkar♥
benim ağustos 2019 ve suat 2020 birde şimdi iste bakalim hayirlisi diyorum belki eski postlarda okudum ya ondan da aklımda kalmis olabilir canimKuzum ilk bebeğimin transferi 1 Aralık 2017 döneminde olmuştu 2.si de 12 Mart 2019da olmuştu Baya yıllandım bendebelki de aynı dönemizdir buralar da az gezmedim
Valla bende Türk kahvesi seviyorum canım ama günde bir fincan hakkım var içiyorum
Daha bismillah canımDun transfer oldum. Kizlar hic belirti yok bende. Ne kasik agrisi var ne başka bir sey. Ne tutunma kanaması. Normal mi sizce bu?
Canm merhaba bende 7 yıldır evliyim banada sebepsiz infertilite denildi ve hiç hamile kalamadım ve çok şükür bu ay hamile kaldım şuan 4+3 binlerce kez şükürler olsunSebepsiz infertilite dendi 9 yıldır ne bende ne eşimde sorun var ama olmuyor. Olmayınca mecbur tüp Bebek tedavisine yöneldik, bu 4. Denemem Rabbim istemeyince olmuyor bu işler nasip biraz. İnşaallah vakti zamanı gelmiştir diye dua ediyorum
O igneleri öğlen 12 de oluyorum ben. Vajinal jel ya da estrofem mi yapıyor acabaBenimde uykum çok geliyor özellikle akşam 9dan 10 kadar uyukluyorum hangisi yapıyor bilmedim ilaçların kan sulandırıcı iğne mi acaba
Aman inş hayra alemet olsun artık diyelimO igneleri öğlen 12 de oluyorum ben. Vajinal jel ya da estrofem mi yapıyor acaba
Insallah canim galiba cumartesi olacak toplama islemi. 2. Kontrole gittim sali gunu 3.kontrol olacakinsallah icleridolu ve sağlıklı yumurtaların oluşur canim yumurta toplamam ne zaman kaç kez kontrole çağırıyorlar dozları ayarlar ona gore
Hayirlisi olsun insallah kizlar garip duygular yasiyoruz yuzumuz guler umarimMerhaba canim..korkma..4.5 bile olsa sorun degil onemli olan kaliteli embriyo olusmasi..insallah cogalir..genellikle ignelerden sonra yumurta sayisi dahada artiyor..
Insallah canim ya toplam mi 5 yoksa hem sagda hem solda mi 5 mi bes onu anlamadim sormadim da moralim daha fazla bozulmasin diye. Bakalim sali gunu ne olacakBana kontrole gittiğimde toplam 8 dedi toplama da 13 çıkmıştı yükselebilir canım
Canım hiçbirini düşürmedim hepsi karnımda öldü maalesef ilk bebeğimi 4.ay sonunda olduğum için ölü doğumla doğurdum büyük travmamdı Allahım kimselere vermesin 2.ci bebeğim de 9.hafta da karnım da öldü zehirlendiğim için mecbur kürtaj oldum 3.dogal yolla olan bebeğimi de 12.haftasında kontrole gittiğim gün öldügünü öğrendim ve doktorum vajinal fitil verdi evde kendim 11 günde düşürebildim zorla..Tüm bebekler dusuk mu oldu peki? Çünkü ilk düşükten sonrs zaten bu testler isteniyor aslinda
Bende yapmamişti ama bugun inanılmaz uykum geldi attm simdi kendimi yataga bide midem ağrıyo ki hic agrimaz sanirim bugün vuruldugum igne dokundu 4 tüp igne bi sürü ilaçKizlar bu ilaclar igneler asiri uykumu getiriyor. Sizde de öyle mi yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?