- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
ayyy Allah ım hayali bile güzelBen sana diyim öncesimde zıbınmıdır nedir tek tik alırsın sora derler ki bu kız yada oğlan başlarsın sora doldurmaya
Ben teşekkür ederim canımHayırlı olsun Hamileliğin canım rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Evet bende bir kaç şey demedim bu şekilde Nisan yağmurları, bel çektirme kürler vs ama maalesef nasip olmadı, daha sonra 6 ay kadar sırf doğal beslendik kendiliğinden hamile kaldım ama sağlıklı ilerlemedi.
Hamilelik sonrası denedim aslında koca karı yöntemlerini ama nasip bu işler,
şuan tranferim oldu sonucunu bekliyorum inşaallah tutar.
Rabbim daha fazla uğraştırmaz ama olmazsa aklımda söylediğiniz şeyler çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Olmazmış doktor dedi. Ilaclarin etkisiyle kasik agrisi göğüs şişliği vs olur ama bunlar kullanılan ilaçların etkisi nedeniyle olur dedi bana.Transfer sonrasi belirtiler oluyormu ki belki tecrübelliler bizi bi aydınlatir..
1 adet geçtikten sonraNegatiften ne kadar süre sonra yeni tedaviye başlanıyor biliyor musunuz?
Evet hayali bile böyle güzelse gercegi cok iyidirayyy Allah ım hayali bile güzel
Yani bu negatif olursa eylul Ekim gibi başlanabilir o halde1 adet geçtikten sonra
Yaa öylemiymis benim yine adet ağrısı geldiOlmazmış doktor dedi. Ilaclarin etkisiyle kasik agrisi göğüs şişliği vs olur ama bunlar kullanılan ilaçların etkisi nedeniyle olur dedi bana.
Canım sen tekrar test yaptın mı koyulaşmaya baktın mıŞu güzel sözlerine imzamı atarım canım♥
Ilaclar igneker yapıyormuş onu. Bende sanki adet olmama 1 2 gub kalmis gibiyim.Yaa öylemiymis benim yine adet ağrısı geldiçok korkuykorm bu agrıdan cık iyi biliyorum bu agrıYı sanki oldum olcam hissi var
Heh aynen benimde öyle ayy rahatladım ozaman brnde sey diye düşünüp avunmak istedim sonucta bu transfer olmasaydi bu ginler benim normalde adetim günimdü zaten belki onun agrisi olurIlaclar igneker yapıyormuş onu. Bende sanki adet olmama 1 2 gub kalmis gibiyim.
O heycan bende de var ki daha 6 gün var kalbim hızlanıyor düşündükceKızlar bende belirti aramıyorum ama nedense bu sabah bir rahatlık var üzerimde ama kan testi günü yaklaştıkça korku ve heyecan basıyor
niye negatif olsun canim olumlu düşünelim eğer dondurulmusun var ise Allah korusun negatif olursa evet baslayabilirsinYani bu negatif olursa eylul Ekim gibi başlanabilir o halde
kacinci gün canimKızlar bende belirti aramıyorum ama nedense bu sabah bir rahatlık var üzerimde ama kan testi günü yaklaştıkça korku ve heyecan basıyor
insallah Rabbim bize de tattirsinEvet hayali bile böyle güzelse gercegi cok iyidir
Benim progestan fitil, progestan iğne, kan sulandırıcı hibor, estrofem bunları reçeteye yazdı ve birde lucrin depot kullanmıştım transfer hazırlığından önce onu da reçeteye yazdı bunların hepsini devlet karşılıyor.Fakat birde leucostim kullanıyorum ben o ve diğer yumurta büyütme ve çatlatma iğnelerini karşılamıyor onlar için rapor gerekliKızlar bir sorum olacak: Ben tüp bebek tedavisine acıbadem de başladım. İlaç ve tedavi 15bin dediler, tamam dedik ve ne isterlerse verdik. Diğer embriyolarımı başka bir merkeze taşıdık. Burada ilaçları alırken, bir eczacı bu ilaçları kadın doğuma yazdırırsanız öder dedi. Şok oldum, kaç senedir çalışıyorum hem SGK hem özel sağlığım var ama hiç kullanmadım.Kimsenin haberi olmadığı için kimseye de sOramadım. Şimdi transferdeki şu pahalı iğneleri kadın doğuma yazdırıcam. Siz de böyle birşey yapan var mı?
Amiiiiin insallahinsallah Rabbim bize de tattirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?