Aynen canım valla hiç sorma neler neler var. Son ana kadar Umut her zaman var inşaallahhatta kanda pozitif çıktıktan günler sonra bile idrarda çıkmayan varmış
Benimde çarşamba günü test günüm az kaldıSon 6 günüm kaldi valla zor dyruyorum
Valla ya gün sayalım erkek kızmı diye bekleyeliminsallah hayırlı hamilleikler nasip olsun hepimize doğum için gün sayalım artık dimi ama hakkettik valla
Canım abartmıcak şekilde iç istersen ama onlarda bile katkılar koruyucular oluyor malesef.Ben evde vişne-ahududu-böğürtlen-çilek-Karadut şeker kaynatıp Meyvesuyu yapıyorum çok da güzel oluyo ama kahve içme biraz sabretKizlar cam şişede migrosda portakal suları satılıyor dimesin. Tamamen meyve suyu katkı maddesi yok. Onlardan aldik gunde 2 3 bardak iciyorum. Acaba zarari olur mu? Normalde kahve hastasıyım hic kahve icmemek icin bunlara sardim simdi de.
umut olmasa daha düşük yaptığımız gün yada negatifte övür transferi dusunurmuyuz hiç bu umut hiç bitmesin insallah canim bu post hepimize ugurlu gelsin amin amin aminAynen canım valla hiç sorma neler neler var. Son ana kadar Umut her zaman var inşaallah
ayyy amin kim hangi teati yaptırdı kim önce doğurdu diye gun sayalım hatta benim bebeğin gazi var siz naptınız diye soralimValla ya gün sayalım erkek kızmı diye bekleyelimins herkesin göbüşü dolsun
Negatifden bende cok korkuyorum ama saglıksız gebeliktense belki negatif daha iyidir. Allah saglıklı hamilelik versinBenimde çarşamba günü test günüm az kaldıama bir yandan da yapmaya korkuyorum. İlk transferde negatif sonuçlanınca çok kötü olmuştum
Yaa insallaah daha bebek alisveris listesi yaparız fikir alırız birbirmizdenayyy amin kim hangi teati yaptırdı kim önce doğurdu diye gun sayalım hatta benim bebeğin gazi var siz naptınız diye soralim
inan bana negatiften daha kolay toplarsın ama düşük 4 5 ay kendime gelemedim canim hem vücudum çöktü benim doktor vücudun iflas etmiş sana noldu dedi zor toparladımBenimde çarşamba günü test günüm az kaldıama bir yandan da yapmaya korkuyorum. İlk transferde negatif sonuçlanınca çok kötü olmuştum
ayyy ağzından bal damliyo bacimmm ya en büyük hayalim biliyomusun ama ben 2 kayıptan sonra karar verdim 7 aylık olmadan hiç bisey almicam diye gerçi ne kadar dayanırım bilemem deYaa insallaah daha bebek alisveris listesi yaparız fikir alırız birbirmizden
Amin canım inşallahumut olmasa daha düşük yaptığımız gün yada negatifte övür transferi dusunurmuyuz hiç bu umut hiç bitmesin insallah canim bu post hepimize ugurlu gelsin amin amin amin
sana burdan dualar edelim insallah pozitifi got ve sağlıklı bir hamilelik olsun canim Allah kollarımızı doldursun bir an evvel çift ciftBenimde çarşamba günü test günüm az kaldıama bir yandan da yapmaya korkuyorum. İlk transferde negatif sonuçlanınca çok kötü olmuştum
aminnn aminnn aminnn korkuyorum ben bunda ya geride kalmadı ya maddi manevi bittik Allah ım sağlıkla ilerleyen bir hamilelik nasip etsin insallahAmin canım inşallahbizim sabrımız, umudumuz hep var ,gerçekten çok güçlüyüz kaç negatif görüp hala aynı heyecanla aynı umutlayız, rabbim sabrımızı, umudumuzu daim etsin daha fazla bekletmesin inşaallah hepimizin kucağını doldursun
Sen bu gazla kendini de bizi de doğurtrursunsana burdan dualar edelim insallah pozitifi got ve sağlıklı bir hamilelik olsun canim Allah kollarımızı doldursun bir an evvel çift cift
aminnn aminnn aminnn korkuyorum ben bunda ya geride kalmadı ya maddi manevi bittik Allah ım sağlıkla ilerleyen bir hamilelik nasip etsin insallah
Amin inşallah, hayırlısı neyse o olsun tabiiNegatifden bende cok korkuyorum ama saglıksız gebeliktense belki negatif daha iyidir. Allah saglıklı hamilelik versin
Şu güzel sözlerine imzamı atarım canımNegatifden bende cok korkuyorum ama saglıksız gebeliktense belki negatif daha iyidir. Allah saglıklı hamilelik versin
Doğrudur canım yaşayan bilir, Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Hepimizin duası kabul olsuninan bana negatiften daha kolay toplarsın ama düşük 4 5 ay kendime gelemedim canim hem vücudum çöktü benim doktor vücudun iflas etmiş sana noldu dedi zor toparladım
Ben sana diyim öncesimde zıbınmıdır nedir tek tik alırsın sora derler ki bu kız yada oğlan başlarsın sora doldurmayaayyy ağzından bal damliyo bacimmm ya en büyük hayalim biliyomusun ama ben 2 kayıptan sonra karar verdim 7 aylık olmadan hiç bisey almicam diye gerçi ne kadar dayanırım bilemem de
Ben düşük hic yaşamadjm ama eminim bukmusken kaybetmek hic bulmamakdan daha zordur.. hissetikten sonraki kaybı düşünemiyorum bile allaj sabır versin sonrada her isteyeme saglıklı evlat versin.. şöyle çöpe cocuk atanlarin cocugu olacagina bizlerin olsunŞu güzel sözlerine imzamı atarım canım♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?