Hayırlı olsun Hamileliğin canım rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canm merhaba bende 7 yıldır evliyim banada sebepsiz infertilite denildi ve hiç hamile kalamadım ve çok şükür bu ay hamile kaldım şuan 4+3 binlerce kez şükürler olsunRabbim sizede ve isteyen herkese nasip etsin bnada kucağıma almayı nasip etsin inşallah ❤Ben hamile kaldığım ay bir bayanın yanına gittim seyit olurlar kendileri adetten çıktıktan 5 gün sonra yanına çağırıyo ve üç gün üs üste göbeğine bişiler yapıyo bu gün vs ilişki olsun dio ve 3 ay mühlet veriyo olucaj Allah’ın izniyle dio bnde inanarak gittim önce Allah sonra onlar dedim mübarek insanlar çünkü ve bir daha adet olmadım inşallah da sağlıklı şekilde bebeğimi kucağıma almak nasip olur ve Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın amin inşallah ben manisa merkez de yaşıyorum eğer bir sorununuz yok ise yakınsanız veya gelmek gibi bir imkanınız var ise buyrun gelin Allah’ın izniyle olur inşallah ❤
Öyle miii iyi bari bende öyle yapıyımAma iste hareket ettikçe emiliyormus o yuzden jel sonrasi 10 15 dk yuruyus yapin djyorlar fazlası da atiliyormus vücut tarafindan
Yok yok takılmıyorum merak ettm varmi birilernde bisi diye insan sabredemiyorEn iyisi takılmamak lazım belirtilere inşallah hepimizin pozitif olur, sağlıkla da kucağımıza alırız
Kafeinsiz kahve icsen? Ben öyle yapiyorumKizlar cam şişede migrosda portakal suları satılıyor dimesin. Tamamen meyve suyu katkı maddesi yok. Onlardan aldik gunde 2 3 bardak iciyorum. Acaba zarari olur mu? Normalde kahve hastasıyım hic kahve icmemek icin bunlara sardim simdi de.
Ay evet çok zor beklemekYok yok takılmıyorum merak ettm varmi birilernde bisi diye insan sabredemiyor
Bende kahve hastasıyım kendimi nasıl frenliyecem merak ediyorum. Bende sağlıklı bı içeceğe sarman lazım kahveyi unutturmak içinKizlar cam şişede migrosda portakal suları satılıyor dimesin. Tamamen meyve suyu katkı maddesi yok. Onlardan aldik gunde 2 3 bardak iciyorum. Acaba zarari olur mu? Normalde kahve hastasıyım hic kahve icmemek icin bunlara sardim simdi de.
İnşaallah bebeğin seninledir canım. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor yarın inşaallah pozitif çıkarHerkese merhabalar, benim bugün 10. günüm, yarın kan vereceğim, bende ara ara kahverengi lekelenme oluyor ve ara ara sancılarım var . 9 ve 10. gün idrar testlerim negatif cıktı. Çok endişeliyim
İnşallah canım evde bir oraya bir buraya yürüyüp duruyorum.İnşaallah bebeğin seninledir canım. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor yarın inşaallah pozitif çıkar
Son 6 günüm kaldi valla zor dyruyorumAy evet çok zor beklemek
Al benden de o kadar kuzum dün kasık bel ağrısı vardı bugün hiçbirşey yokSon 6 günüm kaldi valla zor dyruyorum
Allah ım hakkında en hayırlısını nasil etsin sağlıkla bir an önce kucağın dolsun canim . bana bak 2 kez pozitif gordum ama biri kürtaj biri düşük inanki keşke negatif olsaydı dedim o kürtaj masasına yatmak çok zor düşük yaparken bebegin ellerinden giderken bir sey yapamamak çok zor . Allah bizlerin de yuzlerini sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlara güldürsün tez zamandaHerkese merhabalar, benim bugün 10. günüm, yarın kan vereceğim, bende ara ara kahverengi lekelenme oluyor ve ara ara sancılarım var . 9 ve 10. gün idrar testlerim negatif cıktı. Çok endişeliyim
İnşaallah vakti zamanı gelmiştir, yaşadığımız süreç kolay değil stres yapma canım biz güçlü anne adaylarıyız ne uğraşlar verdik bu uğurda inşallah Canım ben ne yazılar okudum kan vereceği gün idrar testi yapıp çıkmayan , kan testi pozitif olan,Pozitif düşünelim pozitif olsun inşaallahİnşallah canım evde bir oraya bir buraya yürüyüp duruyorum.
insallah hayırlı hamilleikler nasip olsun hepimize doğum için gün sayalım artık dimi ama hakkettik vallaSon 6 günüm kaldi valla zor dyruyorum
Canım allah sanada hem sabırlar versin hem de tez zamanda tatlış bir bebiş nasip etsin inşallah.Allah ım hakkında en hayırlısını nasil etsin sağlıkla bir an önce kucağın dolsun canim . bana bak 2 kez pozitif gordum ama biri kürtaj biri düşük inanki keşke negatif olsaydı dedim o kürtaj masasına yatmak çok zor düşük yaparken bebegin ellerinden giderken bir sey yapamamak çok zor . Allah bizlerin de yuzlerini sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlara güldürsün tez zamanda
hatta kanda pozitif çıktıktan günler sonra bile idrarda çıkmayan varmışİnşaallah vakti zamanı gelmiştir, yaşadığımız süreç kolay değil stres yapma canım biz güçlü anne adaylarıyız ne uğraşlar verdik bu uğurda inşallah Canım ben ne yazılar okudum kan vereceği gün idrar testi yapıp çıkmayan , kan testi pozitif olan,Pozitif düşünelim pozitif olsun inşaallah
İnşallah canım artık yarın sonucu yazarım buradan.İnşaallah vakti zamanı gelmiştir, yaşadığımız süreç kolay değil stres yapma canım biz güçlü anne adaylarıyız ne uğraşlar verdik bu uğurda inşallah Canım ben ne yazılar okudum kan vereceği gün idrar testi yapıp çıkmayan , kan testi pozitif olan,Pozitif düşünelim pozitif olsun inşaallah
insallah canim benim cümlemize artık burda benim bebeğin cinsiyeti su isim ne koysak diye düşünelim insallahCanım allah sanada hem sabırlar versin hem de tez zamanda tatlış bir bebiş nasip etsin inşallah.
Aminnn hepimize nasip etsin Allah bu mutluluğu inşallah.insallah canim benim cümlemize artık burda benim bebeğin cinsiyeti su isim ne koysak diye düşünelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?