2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsun Hamileliğin canım rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Evet bende bir kaç şey demedim bu şekilde Nisan yağmurları, bel çektirme kürler vs ama maalesef nasip olmadı, daha sonra 6 ay kadar sırf doğal beslendik kendiliğinden hamile kaldım ama sağlıklı ilerlemedi.
Hamilelik sonrası denedim aslında koca karı yöntemlerini ama nasip bu işler,
şuan tranferim oldu sonucunu bekliyorum inşaallah tutar.
Rabbim daha fazla uğraştırmaz ama olmazsa aklımda söylediğiniz şeyler çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Kizlar cam şişede migrosda portakal suları satılıyor dimesin. Tamamen meyve suyu katkı maddesi yok. Onlardan aldik gunde 2 3 bardak iciyorum. Acaba zarari olur mu? Normalde kahve hastasıyım hic kahve icmemek icin bunlara sardim simdi de.

Kafeinsiz kahve icsen? Ben öyle yapiyorum

Bende kahve hastasıyım kendimi nasıl frenliyecem merak ediyorum. Bende sağlıklı bı içeceğe sarman lazım kahveyi unutturmak için

Herkese merhabalar, benim bugün 10. günüm, yarın kan vereceğim, bende ara ara kahverengi lekelenme oluyor ve ara ara sancılarım var . 9 ve 10. gün idrar testlerim negatif cıktı. Çok endişeliyim
İnşaallah bebeğin seninledir canım. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor yarın inşaallah pozitif çıkar

Herkese merhabalar, benim bugün 10. günüm, yarın kan vereceğim, bende ara ara kahverengi lekelenme oluyor ve ara ara sancılarım var . 9 ve 10. gün idrar testlerim negatif cıktı. Çok endişeliyim
Allah ım hakkında en hayırlısını nasil etsin sağlıkla bir an önce kucağın dolsun canim . bana bak 2 kez pozitif gordum ama biri kürtaj biri düşük inanki keşke negatif olsaydı dedim o kürtaj masasına yatmak çok zor düşük yaparken bebegin ellerinden giderken bir sey yapamamak çok zor . Allah bizlerin de yuzlerini sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlara güldürsün tez zamanda

İnşallah canım evde bir oraya bir buraya yürüyüp duruyorum.
İnşaallah vakti zamanı gelmiştir, yaşadığımız süreç kolay değil stres yapma canım biz güçlü anne adaylarıyız ne uğraşlar verdik bu uğurda inşallah Canım ben ne yazılar okudum kan vereceği gün idrar testi yapıp çıkmayan , kan testi pozitif olan,Pozitif düşünelim pozitif olsun inşaallah

Canım allah sanada hem sabırlar versin hem de tez zamanda tatlış bir bebiş nasip etsin inşallah.

hatta kanda pozitif çıktıktan günler sonra bile idrarda çıkmayan varmış

İnşallah canım artık yarın sonucu yazarım buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…