- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
amin canim Rabbim unutturacak güzel evlatlar nasip tsinBende yaptım düşük maalesef bide erken doğumla bebeklerimi kaybettim en acısıda o idi evlat acısı çok ağır rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım cümlemize inşamin canim Rabbim unutturacak güzel evlatlar nasip tsin
Amin canım inş hepimiz kavuşalım bebeklerimizeAmin canim. Cok zordur. Insallah bu defa bu acilarini bir nebze olsun dindirecek bebeğine kavusacaksin
Evet üçümüzde ayni gün transfer olduk sanirim. Valla ben bekliyecem . Aksi halde korkuyorumKuzum biz seninle aynı gün transfer olmadık mı 4 Ağustos değil mi senin deeğer benimle aynıysan transfer günü de dahil yarın 7.gün oluyor
Hemen canını sıkma yerleşme kanamasıdır inşallahKızlar bişi sorucam.bugün 6. Günüm az önce 3 damla kanamam gelmiş ama peçeteye devamı gelmedi.çok moralim bozuldu
Evet canım sevin bile hatta. Güzellikler seninle olsun, içini ferah tut. Arkadaşın dediği gibi tutunma kanamadı dır. Ben diğer postlardada okadar okufumki çoğu hamişte oluyor.Hemen canını sıkma yerleşme kanamasıdır inşallah
İnşallah ya.bi anda çöktü moralimHemen canını sıkma yerleşme kanamasıdır inşallah
Moralini bozma canim. Kullanilan ilaçlarla ilgilidir. Bende de hic bir belirti yok mesela. Sadece akıntı oluyor.Kızlar bişi sorucam.bugün 6. Günüm az önce 3 damla kanamam gelmiş ama peçeteye devamı gelmedi.çok moralim bozuldu
Bozma moralini yerleşmede olabilir ama normal kanamada olabilir normal derken baan bi kagit verdi hastane orda sey yaziyo bi kac damla kanama gelebilir normalmiş ama adete dönerse doktornza bilgi verin diyo .. sıkma canını ins devami gelmesimde o bi kac damla sıkıntı degilİnşallah ya.bi anda çöktü moralim
Senin icin foto da cektim 6.maddeyi oku istersenKızlar bişi sorucam.bugün 6. Günüm az önce 3 damla kanamam gelmiş ama peçeteye devamı gelmedi.çok moralim bozuldu
Saol canım ilgin için.şuan hafif hafif devam ediyor ve midem de çok bulandı.sabah ilk işim doktora yazmak olucak.sanırım regl oluyorum.çok üzgünümSenin icin foto da cektim 6.maddeyi oku istersen
Al benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acabaYine heycandan uyku tutmuyoooor
Oksapar ignesi mafetti göbeğimi. Dun gözümden yaş geldi igneyi yaparken resmen. Cok canim yanıyor.Al benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acaba
Kuzummmm hic merak etme guzel guzel sonuclar alacaksın.Bugün kan testi yaptıracağım, 11. Günüm gözüme uyku girmedi. Benim için dua edin lütfen
Bende aynı iğneden kullanıyorum canım vuracağın yeri baya sıkıştır bide hemen buz koyarsan yanması daha çabuk geçiyor bende ilkte morarttım ama şimdi daha iyi yapıyorumOksapar ignesi mafetti göbeğimi. Dun gözümden yaş geldi igneyi yaparken resmen. Cok canim yanıyor.
Gobekten yapiyorum canim. İlk zamanlar oyle degildi transferden 5 gun once basladim ben. Transfer sonrqsi cqnimi yakmaya başladı.Bende aynı iğneden kullanıyorum canım vuracağın yeri baya sıkıştır bide hemen buz koyarsan yanması daha çabuk geçiyor bende ilkte morarttım ama şimdi daha iyi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?