onceki transferlerimde prolutex beni de mahvetti. yagli bi igne ve emilmiyor. ben uygulama sonra hafif ılık uygulama yapıyordum rahatlatıyordu. ama bu sefer dr prolutex istiycem cunku vajinal olan asırı kasinti yapiyorbende diyorum niye kolum kanadım kalkiyo ondan mi bend e dayak yemiş gibiyim ama oksapar bana çok acı vermiyo prolutex mahvetti beni
Günaydn canım.şuan daha iyiyim.kesildi kanamam ama sanki silince peçetede hafif pembe ama çok ağladım akşamCanım günaydın iyisin değil mi? İçini ferah tut. Dr. Gidince haber et. Güzel düşünelim güzelnolsun
Yok canım kırmızı değil.çok hafif pembe.devamı gelmedi ama silince o çok hafif pembelik geliyor hala.şimdi doktorayazdım ilaçlarımın dozunu sormış.bakalım ne dicekNaptin canim ? Umarm devami gelmemiştir..İnşallah adet değildir canim kırmızı mı kiı tamamen renk?
Hulusi hoca progestan fitil ve iğne veriyor.Progestan iğne kalçadan yapılıyor ben yaptırmadan elimde ısıtıyorum ve hemşire yavaş yapsın çok ağrın ve morarma olmaz demişti, öyle yaptırdım çok ağrımadı.onceki transferlerimde prolutex beni de mahvetti. yagli bi igne ve emilmiyor. ben uygulama sonra hafif ılık uygulama yapıyordum rahatlatıyordu. ama bu sefer dr prolutex istiycem cunku vajinal olan asırı kasinti yapiyor
ya pembeyse bence hic sıkıntı etme pembe kahvewrengi akıntılar belki gercekten yerleşmedir.Yok canım kırmızı değil.çok hafif pembe.devamı gelmedi ama silince o çok hafif pembelik geliyor hala.şimdi doktorayazdım ilaçlarımın dozunu sormış.bakalım ne dicek
Hep duyuyoruzya gebeyken pembe akıntı, muhtemelen öyle bişey. Ağlama artık bugün biraz keyifli geçir, Bi şımart kendini. Hiç Bi sorun çokmıcak inşallah,Günaydn canım.şuan daha iyiyim.kesildi kanamam ama sanki silince peçetede hafif pembe ama çok ağladım akşam
İnşallah öyledir canMoralini bozma canim. Kullanilan ilaçlarla ilgilidir. Bende de hic bir belirti yok mesela. Sadece akıntı oluyor.
İnşallah canım çok teşekkür ederimHep duyuyoruzya gebeyken pembe akıntı, muhtemelen öyle bişey. Ağlama artık bugün biraz keyifli geçir, Bi şımart kendini. Hiç Bi sorun çokmıcak inşallah, ❤❤
İnşallah canım çok korktum adet kanamasına dönüyor diye.allah emeklerimizi boşa çıkarmasınya pembeyse bence hic sıkıntı etme pembe kahvewrengi akıntılar belki gercekten yerleşmedir.
Bana doktor transfer sonrasi bilgi verdi. Kanaman olabilir drdi. Hatta cok fazla kanaman da gelebilir dedi. Bu kullandığın ilaclarla ilgili dedi. Jel disari çıkabilir dedi. Jel ile birlikte akıntı olabilir dedi bu da ilaclarin etksii dedi. Gogus agrisi hissedebilirsin dedi bu da ilaclar nedeniyle dedi.Günaydn canım.şuan daha iyiyim.kesildi kanamam ama sanki silince peçetede hafif pembe ama çok ağladım akşam
fitil bende cok kasintı yapiyor acaba degistirmez mi soylesem. daha once vuruldum progestan igneyi dediginiz gibi yapınca pek agrı olmuyor. peki her gun mu vuruluyor igne. ben yarin kontrole gidicem 8 gundur estrofem iciyordum herhalde artik progesteron da baslarHulusi hoca progestan fitil ve iğne veriyor.Progestan iğne kalçadan yapılıyor ben yaptırmadan elimde ısıtıyorum ve hemşire yavaş yapsın çok ağrın ve morarma olmaz demişti, öyle yaptırdım çok ağrımadı.
bana öncesinde hiç vermediler bu iğnelerden yok yere 2 kaynım oldu acısın yeterki sağlıkla bebeğimi dünyaya getireyim deonceki transferlerimde prolutex beni de mahvetti. yagli bi igne ve emilmiyor. ben uygulama sonra hafif ılık uygulama yapıyordum rahatlatıyordu. ama bu sefer dr prolutex istiycem cunku vajinal olan asırı kasinti yapiyor
ay cok sacma ama vermemeleri.. resmen hem maddi hem manevi calmıslar sendenbana öncesinde hiç vermediler bu iğnelerden yok yere 2 kaynım oldu acısın yeterki sağlıkla bebeğimi dünyaya getireyim de
ben ikisini bir oluyorum akşamları vurduruyorum. Günde 1 Oksapar - 2 Tüp de Prolutex iki tüpü ve Oksaparı bir vurduruyorum.. Biri kalça biri koldankızlar siz oksapar ve prolutex i hergun mu yapiyosunuz bana gün aşırı verdiler benim kan pıhtılaşma da yok bende testler yapildi ben zorla istedim kan sulandiriciyi 2 kaybın olduğu icin
Merhaba, sizde çikolata kisti olduğunu yazmışsınız. Benim de ilk transferimde 2 embriyom da tutmadı. Dr transfer öncesi çok minik bir çikolata kisti görünüyor sanki ama kanlı yumurta da olabilir dedi ve transfer tutmadıBi sürü test aliyolar aslinda başka ne varki?ama sanirim 1 adet dönemide beklemek gerekşyormus dün okudum forumda biri yazmişti bi araştir istersen ilaçsizi ben de sormstm bende cikolats kisti oldugu icin kabul etmedi
Her gun yapiyorum canim. Hatta vajinal jel de kullaniyorum. Bir de bagisiklik baskılarını ilac fa verdi doktor onu da kullaniyorum.kızlar siz oksapar ve prolutex i hergun mu yapiyosunuz bana gün aşırı verdiler benim kan pıhtılaşma da yok bende testler yapildi ben zorla istedim kan sulandiriciyi 2 kaybın olduğu icin
Değiştirir heralde söylersen.Bana estrofem dışındaki ilaçları 12. gün kontrole gittiğimde başladı.13. gün progestan iğne başladı, bugün 3.günü.Progestan iğne hergün vurulacak transferden sonra da.Transferle birlikte birde hibor başlayacağım, o da her gün.Birde ekstradan leucostim diye bir iğne veriyor.fitil bende cok kasintı yapiyor acaba degistirmez mi soylesem. daha once vuruldum progestan igneyi dediginiz gibi yapınca pek agrı olmuyor. peki her gun mu vuruluyor igne. ben yarin kontrole gidicem 8 gundur estrofem iciyordum herhalde artik progesteron da baslar
bende vajinadan tablette atiyotumHer gun yapiyorum canim. Hatta vajinal jel de kullaniyorum. Bir de bagisiklik baskılarını ilac fa verdi doktor onu da kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?