Aynennnnn ben oksapari koldan oluuorum dayak yenişim gibi mavi artık kollarm cok fena büyük bğyik bide kalcamdanda prolutex kalçada mor cok kötü devam edicek poztif olursa dedi blmiırm yani dövülmüs gibi olmaya devam sanieimAl benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acaba
Bilemedim ki canım niye öyle oluyor benim şimdi daha rahat transferden sonra başladım ben bebişler için her acıya katlanılacak napalımGobekten yapiyorum canim. İlk zamanlar oyle degildi transferden 5 gun once basladim ben. Transfer sonrqsi cqnimi yakmaya başladı.
Bende dün ayni şeyi düşnüykrdum eşime dsdim hatta ekimde başalariz diye dşndüm vucudu da dinlendirmek icin cok igne ilaç aldik hormonlar alt üstKizlar bu olmazsa 2. Tup bebege eylul reglsi ile mi başlanır?
Naptin canim ? Umarm devami gelmemiştir..İnşallah adet değildir canim kırmızı mı kiı tamamen renk?Saol canım ilgin için.şuan hafif hafif devam ediyor ve midem de çok bulandı.sabah ilk işim doktora yazmak olucak.sanırım regl oluyorum.çok üzgünüm
Ben eylulde başlarım herhalde. Bu defq ilacsiz tup bebek denemek isterim bir de onu deneyeyim diyorum. Bir de tüm testleri yaptircam baslamadanBende dün ayni şeyi düşnüykrdum eşime dsdim hatta ekimde başalariz diye dşndüm vucudu da dinlendirmek icin cok igne ilaç aldik hormonlar alt üst
Bi sürü test aliyolar aslinda başka ne varki?Ben eylulde başlarım herhalde. Bu defq ilacsiz tup bebek denemek isterim bir de onu deneyeyim diyorum. Bir de tüm testleri yaptircam baslamadan
Teşekkür ederim sizlerin yazdıkları beni çok rahatlatıyor.Kuzummmm hic merak etme guzel guzel sonuclar alacaksın.
Bir adet dönemi iste bu donem olmazsa ağustos fa regl oluruz. Eylul regl ile başlarız Ekim de toplanır diye düşündüm benBi sürü test aliyolar aslinda başka ne varki?ama sanirim 1 adet dönemide beklemek gerekşyormus dün okudum forumda biri yazmişti bi araştir istersen ilaçsizi ben de sormstm bende cikolats kisti oldugu icin kabul etmedi
hmm olabilir ben bu ayı direk saymadım ay ins hic gerek kalmaz hepimiz cok yorulduk yaa Allah yüzümüze gülsün valla..benim bide ilk denemem cok kez deneyenlere de Allah sabır versin , kucaklarıda boş kalmasınBir adet dönemi iste bu donem olmazsa ağustos fa regl oluruz. Eylul regl ile başlarız Ekim de toplanır diye düşündüm ben
Canım günaydın iyisin değil mi? İçini ferah tut. Dr. Gidince haber et. Güzel düşünelim güzelnolsunKızlar bişi sorucam.bugün 6. Günüm az önce 3 damla kanamam gelmiş ama peçeteye devamı gelmedi.çok moralim bozuldu
Benim de ilk denemem canim. Insallah hic birimize gerek kalmaz. Hakkimizda hayirlisi olsunhmm olabilir ben bu ayı direk saymadım ay ins hic gerek kalmaz hepimiz cok yorulduk yaa Allah yüzümüze gülsün valla..benim bide ilk denemem cok kez deneyenlere de Allah sabır versin , kucaklarıda boş kalmasın
İnşallah güzel haberlerle gelirsin, pardon gelirsinşzBugün kan testi yaptıracağım, 11. Günüm gözüme uyku girmedi. Benim için dua edin lütfen
hemen doktoruna yaz ihmale gelmezKızlar bişi sorucam.bugün 6. Günüm az önce 3 damla kanamam gelmiş ama peçeteye devamı gelmedi.çok moralim bozuldu
insallah sağlıklı bir hamilelik haberi alirsin canimBugün kan testi yaptıracağım, 11. Günüm gözüme uyku girmedi. Benim için dua edin lütfen
Daha konuşmak için çok erken ama tüp. E ek tedavisinde olmayıp 1 2 ay ara vereyim sonra 2.tedaviye başlarım diyenlerin %sel olarak büyük kısmı dinlenme arasında hamile kalıyormuş. Kafa rahat. İlaçlar güzelce vücuda etki etmiş. 1 2 ay beklicem arkadaşlar varsa o arayuda iyi değerlendirsinBir adet dönemi iste bu donem olmazsa ağustos fa regl oluruz. Eylul regl ile başlarız Ekim de toplanır diye düşündüm ben
büyük ihtimalle 12. haftaya kadar devam edicez bendede var o boşvermişlik aşırı korkuyorum ya negatif olursa diye ama bir yandan da rahatlık var bende anlamadım geceleri devamlı uyanıyorum amaAl benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acaba
bende diyorum niye kolum kanadım kalkiyo ondan mi bend e dayak yemiş gibiyim ama oksapar bana çok acı vermiyo prolutex mahvetti beniAynennnnn ben oksapari koldan oluuorum dayak yenişim gibi mavi artık kollarm cok fena büyük bğyik bide kalcamdanda prolutex kalçada mor cok kötü devam edicek poztif olursa dedi blmiırm yani dövülmüs gibi olmaya devam sanieim
Ya bende once öyleydim 2 sini de gobekten yapiyorum. Transferden sonra tam tersi oldu. Oksapar beni mafetti. Acayip canim yanmaya başladı. Prolutex acısı sıfır yanında o derece oldu.bende diyorum niye kolum kanadım kalkiyo ondan mi bend e dayak yemiş gibiyim ama oksapar bana çok acı vermiyo prolutex mahvetti beni
Yazdım şimdi canım.akşam kesildi kanama sonradan.şuanda da silince peçeteye belli belirsiz geliyor.bakalım ne dicek doktor.hemen doktoruna yaz ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?