• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Yok yok kuzum benim ablamın bebekleri ikiz ikiz doğurdu normal oldu şimdi 6 ve 4 yaşındalar 4 yeğenim 😂😂 Allahım yarabbim büyüksün ne diyeyim diyorum 🤣🤣🤣 bu arada testim pozitif çıktı benim de kuzum iki embriyo konulmuştu ne olacak bilmiyorum 🥰🥰
haber et bize ne zaman gitceksiin kan icin? kese ne zaman görülüyor hic bilmiyorm ben bunları

ay bacim deneme tahtasıyız resmen hiç taviz verme dünya para verdim kolay mi kazanılıyor bu paralar parayı geç ümitler inan bana Allah düşmanı ma bile düşük yaşarmasın hele kürtaj hergun konuştum cocugumla ama kalbi atmadı o masaya nasıl yattım ben bilirim ben kürtaj masasında yatıyorum yan tarafta doğum olmuş kapı açık o an dedim ki onu ben doğurabilirdim bu kadar aciyo ben çektim ama o başkasının bebeği
allah hepsini unuttursun sana bu sefer tamamına erdirsin rabbim.
Fazlasıyla hakediyosun mücadeleni vermişsin
Birazda bana işi uzatıyolar gibi geliyo para için.
İşe yarayacak ilaçları ensona bırakıyolar neymiş deniyolarmış vakit ve para kaybı

allah hepsini unuttursun sana bu sefer tamamına erdirsin rabbim.
Fazlasıyla hakediyosun mücadeleni vermişsin
Birazda bana işi uzatıyolar gibi geliyo para için.
İşe yarayacak ilaçları ensona bırakıyolar neymiş deniyolarmış vakit ve para kaybı
evet eşimde öyle diyor bu ilaçları son embriyo diye bukadar verdiler diyor bu kez ben birde serum tedavisi oldum insallah pozitif olursa tekrar vericekler o serumu ama resmen koluma balyozla vuruyorlar gibi ağrı hissettim 2 3 saat. Rabbim hepimizin yüzünü bir an evvel güldürsün insallah canim sende kalp atışını duyunca bize haber ver mutlaka

işte ancak onunla övünebilen cahiller sadece dogurmak marifet olsa
aynen ben aslında onlada cok yüz yüze gelmek istemiyorum zaten aramızda sıkıntılı.
sevmiyorum yani onu hep imali gibi geliyor banaa yada ben cok algınanım bilmiyorum ama kesinlkle iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum. ins benimde olur da artık duymam şu laflarını

aynen ben aslında onlada cok yüz yüze gelmek istemiyorum zaten aramızda sıkıntılı.
sevmiyorum yani onu hep imali gibi geliyor banaa yada ben cok algınanım bilmiyorum ama kesinlkle iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum. ins benimde olur da artık duymam şu laflarını
insallah benim elton yok şuan kaynım bekar ama bende kaynanamı sevmiyorum 🙄🙄🙄

Yok yok kuzum benim ablamın bebekleri ikiz ikiz doğurdu normal oldu şimdi 6 ve 4 yaşındalar 4 yeğenim 😂😂 Allahım yarabbim büyüksün ne diyeyim diyorum 🤣🤣🤣 bu arada testim pozitif çıktı benim de kuzum iki embriyo konulmuştu ne olacak bilmiyorum 🥰🥰
Nezaman transfer oldun allah tamamına erdirsin gözün aydın.
İnşallah hep beraber kalbini de duyarız miniklerin

o yönden cok sanslıym ama eltide fena ben sana diyim evlenince valla asla güven olmuyor neler yapıyolar bi bilsen:KK70:
kaynanında kötüsü cekilmiyodur ya yakınmı uzakmı size
yakın bacim arabayla 10 dakika ama eşim izine gelmeden gitmiyorum çok canımı yaktı eşim gelince birlikte gidiyoruz oğlunun yanında bile laf sokmaya calisiyo ama oğlu asla izin vermiyo 🤣
eşimden şanslıyım elti baktım canımı sıkıyı görüşmem okadar netim valla yeter da 30 yaşına geldik daha da mi laf söz duyucaz gerilicez

Back
X