Hoşgeldin:)Bat 24 Mayıs,hadi hayırlısı :)
Merhaba 2günde 1 se tutması lazım Yüksel ihtimalle.. Kafan rahat oksun amaç stres yapmamamız lazım.Hoşgeldin:)
Bu aydan cok umutluyum hic denemedigim bir seyi deniyorum (2gune1iliski)
O yüzden cok heyecanla bekliyorum bat gününü:)
Stres herseyin başı, haklisin.Merhaba 2günde 1 se tutması lazım Yüksel ihtimalle.. Kafan rahat oksun amaç stres yapmamamız lazım.
2. Yi istiyoruz kısmetse,sizin ilk mi ?Stres herseyin başı, haklisin.
Senin 8 günün var bata.
Ilk bebek mi ?
Hosgeldin canım..
Bat 23 Mayıs :)
Bende bekliyorum hanımlar... İnşallah kırmızıları görmeyizzz
Valla benim çok umudum yok ama, bekliyorum gene de .. öyle ovulasyon testi falan birşey yapmıyorum açıkcası :) Şubattan beri deniyoruz.. son adet tarihim den sonra telefondaki programa göre gidiyorum 2 aydır bakalım hayırlısı belki bir mucize olurHosgeldin canım..
Inşallah gormeyiz,
Ramazan bayraminda cifte bayram kutlamak nasip olsun insallah.
Ben daha onceleri cok denedim ve bu ay almadim lh testi.Valla benim çok umudum yok ama, bekliyorum gene de .. öyle ovulasyon testi falan birşey yapmıyorum açıkcası :) Şubattan beri deniyoruz.. son adet tarihim den sonra telefondaki programa göre gidiyorum 2 aydır bakalım hayırlısı belki bir mucize olur
Ben daha onceleri cok denedim ve bu ay almadim lh testi.
Telefondaki uygulamaya göre denediklerimde kırmızıları gördüm ve bu ay ilk defa ovulasyon gunleri oncesi sonrasi 2 gunde 1 seklinde ilerliyorum. Ve cok merak ediyorum bakalım ne olacak.
Zaten bu ay da hamile olmazsam dr a bi gorunmek gerek
Hosgeldin canim.İnsaallah yasadigimiz en iyi rammazan ayi olur bu haberle.ben de allahin izniyle calismlara devamm ediyorum.Ovulasyon testi yaptim.İnsallah Allah hayirli zamani bu ay olarak belirlemiştir bizler icin .
Brn bu konnuylailgili ayetleri okuyorum sizler ne yapiyorsunuz bu hazirlik surecinde
Hosgeldin canim.Bat 31 mayıs benimde
Bizim denemeye başladığımız ilk ayımız daha. Artık kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?