Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizim 2 yaşında
Ben 37
Yasim ileri olmasa acikcasi 4 yaş olsun istersim aralarında.
Ama kısmet belki hic hamile kalamam bile.

Hosgeldin canım..
Inşallah gormeyiz,
Ramazan bayraminda cifte bayram kutlamak nasip olsun insallah.
Valla benim çok umudum yok ama, bekliyorum gene de .. öyle ovulasyon testi falan birşey yapmıyorum açıkcası :) Şubattan beri deniyoruz.. son adet tarihim den sonra telefondaki programa göre gidiyorum 2 aydır bakalım hayırlısı belki bir mucize olur

Ben daha onceleri cok denedim ve bu ay almadim lh testi.
Telefondaki uygulamaya göre denediklerimde kırmızıları gördüm ve bu ay ilk defa ovulasyon gunleri oncesi sonrasi 2 gunde 1 seklinde ilerliyorum. Ve cok merak ediyorum bakalım ne olacak.
Zaten bu ay da hamile olmazsam dr a bi gorunmek gerek

İnşallah çifte bayram yaşarız vallaa

İnsaallah yasadigimiz en iyi rammazan ayi olur bu haberle.ben de allahin izniyle calismlara devamm ediyorum.Ovulasyon testi yaptim.İnsallah Allah hayirli zamani bu ay olarak belirlemiştir bizler icin .
Brn bu konnuylailgili ayetleri okuyorum sizler ne yapiyorsunuz bu hazirlik surecinde

Bat 31 mayıs benimde
Bizim denemeye başladığımız ilk ayımız daha. Artık kısmet

Hosgeldin canim.
Ben sadece namaz sonralari dua ediyorum.
ALLAH im hayırlı saglikli evlat nasip et,
Sen büyüksün diyerek.

Hoşbulduk canım
İnşallah buradaki herkes sağlıcakla kısa zamanda kavuşur bebişlerine

Kızlar benim inanılmaz sol kasık batmaları var, böyle bıçağı orda gezdirip gezdirip geri çekiyorlar sanki, değişik bir durum. adet dönemim yaklaşınca olurdu ama 2-3 gün kala yaşardım yani. henüz 6-7 günüm var .. ay umutlanmakta istemiyorum ya her ay kendi kendimi dinliyorum ondan galibaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…