Gecen ay ayni seyleri yasadim.Kızlar benim inanılmaz sol kasık batmaları var, böyle bıçağı orda gezdirip gezdirip geri çekiyorlar sanki, değişik bir durum. adet dönemim yaklaşınca olurdu ama 2-3 gün kala yaşardım yani. henüz 6-7 günüm var .. ay umutlanmakta istemiyorum ya her ay kendi kendimi dinliyorum ondan galibaaaaa
BENCEDEEEEEEEEEEGecen ay ayni seyleri yasadim.
Ben artik dinlemiyorum kendimi.
Zira psikolojik olduğu kanaatine vardım.
Beynimiz oyun oynuyor bize :)
Hoşbuldumcnm burada oruc tutuyor musunuzHosgeldin canim.
Insallah hemen kalirsin, bekletmez melegin.
Ben tutuyorum canim.Hoşbuldumcnm burada oruc tutuyor musunuz
Gttigim ni dis doktoru bu surecte oructutmamayi tavsye edeeim dedikeske bu ay ara verseydim diye dusundum alihazirda 7 aydir deniyorum.Bunu onceden dusunememde bir hayir vardir insallahBen tutuyorum canim.
Iyi düşün iyi olsun canimGttigim ni dis doktoru bu surecte oructutmamayi tavsye edeeim dedikeske bu ay ara verseydim diye dusundum alihazirda 7 aydir deniyorum.Bunu onceden dusunememde bir hayir vardir insallah
Benim bat a 8 gun var ve herhangi bir hareket yokKızlarrrr günaydın, var mı değişiklik bişeyler :)
benimde bat 28 mayıs ama yumurtlamadan17 gün sonra oluyorum yani gebelik öğrenme tarihim 25 mayısMerhaba sevgili anne adayları
Şubat annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
poncikvegece ...23 mayıs
@massskara ...24 mayis
@KARABATAK_ ...29 mayis
@agacsizkoalaa ...31 mayis
Kafam karisti kiiiibenimde bat 28 mayıs ama yumurtlamadan17 gün sonra oluyorum yani gebelik öğrenme tarihim 25 mayıs
Belirti var mi peki ?Benim de bata 5 gün varrr :)
Inşallah musmutlu haber alirsin ,cift cizgi gorusun ins.Valla geçende dediğim gibi, benim normalde 2-3 kala göğüslerim falan dolgunlaşır ağrır, kasık ağrım falan o zaman başlar. ama bu ay 10 gün önce başladı yani bi 1 haftadır inanılmaz göğüs ağrım kasık ağrım var. ama dediğim gibi bence psikolojik ama psikolojik olmayacak kadar da belirgin ağrılar, ama belki stresten de olabilir tabi illa hamileliğe bağlamamak gerek
1-2 gün daha geçsin, çarşamba günü yapmayı düşünüyorum.. bakalımm
hahahahaha :)Inşallah musmutlu haber alirsin ,cift cizgi gorusun ins.
Benim testler cok diye az once bi esti,yaptim.
Tabiki tertemiz tek cizgi hahahahah.
Sen yine iyisin :))hahahahaha :)
ya hepimiz güzel haberler alalım inşallahh.. bu ay istiyordum; eğer bu ay da olmazsa ağustosa kadar düşünemeyeceğim artık.. ağustostan sonra bakıcam inşallah . hakkımız da hayırlısı günler geçmiyor ama :/
Benim ilk daha, kızını Allah bağışlasın uzun ömürler versin inşallah :)Sen yine iyisin :))
Ben bu ay hamile kalmazsam en az 1 yil ertelicem calismalari. Yasimdan dolayi acele ediyordum ama bu ay kırmızılar gelirse net olarak 1 yil boyunca korunmaya karar verdim. **Kizim için**
Ohh super:)Benim ilk daha, kızını Allah bağışlasın uzun ömürler versin inşallah :)
saçma olacak belki ama, bizim de Ağustos a tatil planı var, aldık yani :))
malum 3 aydan küçük hamilelkte riskli olur yol felan o yüzden erteleyeceğim artık.. ama benim şansım kesn temmuz da hamile kalırım hahahahahahaha:)))))
Araba ile gideceğiz, yaklaşık 10 saat falan, e 8-10 saat gidiş 8-10 saatte dönüş.. ne bileyim. huylanırım ben herhalde ya bir şey olur falan diyeOhh super:)
Kimbilir belki de tatilde tutar,kafan rahat stresten uzakken
Cok uzak degilse gideceginiz yer, risk olmaz diye biliyorum ben ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?