Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 28 mayıs canım:) 25 mayısta gebelik olup olmadığını anlarım yani sen 28 mayıs yaz canım

Kızlar benim de bat'a 10 gün var ama inanılmaz göğüs ucu ağrım var yüzüstü yatınca bile acıyor. Aralıklı olarak kasık ağrımda mevcut ve kendimi çok yorgun hissediyorum. Adetlerim düzensiz o yüzden yumurtlama günümü de net olarak bilmiyorum. Acaba ben adet döneminden hemen sonra mı yumurtlayanlardanım? Çünkü 14.gün yumurtluyor olsam bu belirtiler için çok erken değil mi? Ya da bu bana psikolojimin bir oyunu mu?

Gebelik belirtilerine uyuyor anlattiklarin canım ama dedigin gibi de olabilir.

Lh testi ile takip etsene, bu ay hamile kalamazsan. En azindan ne zaman yumurtladigini görmüş olursun.

Beklemek de zor dimi :))

Seninkiler baya hamilelik belirtisi sanki

Gebelik belirtilerine uyuyor anlattiklarin canım ama dedigin gibi de olabilir.

Lh testi ile takip etsene, bu ay hamile kalamazsan. En azindan ne zaman yumurtladigini görmüş olursun.

Beklemek de zor dimi :))

Biliyorum o testleri ama daha bu ay denemeye başladığımız için keyfini çıkarayım acelem yok dedim Evet beklemek zormuş bir an önce bat gelsin ona göre yoluma bakayım istiyorum

günaydın kızlarrr, bende adet günümün geçmesini bekliyorum valla ayın 24-25 olmadan test falan yapmayacağım bu seferr bekliyorummm:)))

kızlar benim gibi olan varmı yumurtlamadan 17 gün sonra adet olan 14 gün sonra diyorlar ama ben hep 17 gün sonra oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…