Uzakmis bayaa.Araba ile gideceğiz, yaklaşık 10 saat falan, e 8-10 saat gidiş 8-10 saatte dönüş.. ne bileyim. huylanırım ben herhalde ya bir şey olur falan diye
canım normalde yumurtlamadan 14 gun sonra hem regl olunur hem gebelık ogrenılır ama ben yumurtladamadan 17 gün sonra hasta oluyorumKafam karisti kiiii
Sat neydi senin cnm 17 gun sonraysa gec olmasi gerekmez mi
Onu anladim cnm.canım normalde yumurtlamadan 14 gun sonra hem regl olunur hem gebelık ogrenılır ama ben yumurtladamadan 17 gün sonra hasta oluyorum
Bat 24 Mayıs,hadi hayırlısı :)
Bat 23 Mayıs :)
Bende bekliyorum hanımlar... İnşallah kırmızıları görmeyizzz
Dün erken gebelik testi yaptım bügün de normalini yaptım bu ay bende Yok maalesef..Kısmet artıkKizlarrrrrr
Benim oğlan da 3 yaşında ben de 34.. olursa zaten bebek doğana kadar 4 yaş olacak aralarıKizim 2 yaşında
Ben 37
Yasim ileri olmasa acikcasi 4 yaş olsun istersim aralarında.
Ama kısmet belki hic hamile kalamam bile.
Gebelik belirtilerine uyuyor anlattiklarin canım ama dedigin gibi de olabilir.Kızlar benim de bat'a 10 gün var ama inanılmaz göğüs ucu ağrım var yüzüstü yatınca bile acıyor. Aralıklı olarak kasık ağrımda mevcut ve kendimi çok yorgun hissediyorum.Adetlerim düzensiz o yüzden yumurtlama günümü de net olarak bilmiyorum. Acaba ben adet döneminden hemen sonra mı yumurtlayanlardanım? Çünkü 14.gün yumurtluyor olsam bu belirtiler için çok erken değil mi? Ya da bu bana psikolojimin bir oyunu mu?
Benim oğlan da 3 yaşında ben de 34.. olursa zaten bebek doğana kadar 4 yaş olacak araları
Seninkiler baya hamilelik belirtisi sankiKızlar benim de bat'a 10 gün var ama inanılmaz göğüs ucu ağrım var yüzüstü yatınca bile acıyor. Aralıklı olarak kasık ağrımda mevcut ve kendimi çok yorgun hissediyorum.Adetlerim düzensiz o yüzden yumurtlama günümü de net olarak bilmiyorum. Acaba ben adet döneminden hemen sonra mı yumurtlayanlardanım? Çünkü 14.gün yumurtluyor olsam bu belirtiler için çok erken değil mi? Ya da bu bana psikolojimin bir oyunu mu?
Gebelik belirtilerine uyuyor anlattiklarin canım ama dedigin gibi de olabilir.
Lh testi ile takip etsene, bu ay hamile kalamazsan. En azindan ne zaman yumurtladigini görmüş olursun.
Beklemek de zor dimi :))
Ay deme kızSeninkiler baya hamilelik belirtisi sanki
Ay deme kızHadi bakalım kısmet artık daha önce hiç böyle şeyler yaşamadığım için bilmiyorum tabi
Benim evde cok fazla test var o yuzden hergun yapıyorum hahahah.günaydın kızlarrr, bende adet günümün geçmesini bekliyorum valla ayın 24-25 olmadan test falan yapmayacağım bu seferr bekliyorummm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?