- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Tamam kuzucum o zaman ben gün aşırı devam edeyim.Canım tam yumurtlama gününü bilmediğimiz için bence 1 gün olsun 1 gün olmasın.. Eğer az çok tahminin varsa o günü 2 gün üst üste de değerlendirebilirsin tabi.
Aynen öyle yap.Tamam kuzucum o zaman ben gün aşırı devam edeyim.
3.gün tahlilleri istiyorlar canım istersen aç karnına erken saatte 3.gün git istersen 2.gün muayene ol 3.gün kan vermeye git. Nasıl istersenAynen öyle yap.
Benim bu ay da fıs çıkarsa diğer ay sadece öyle yapıcam.
Tabi regl iken doktora gidicem önce :))
@KARABATAK_ reglin 2. Günü mü gidiyim??
Tamam canım ben 3. Gün sabaha randevu alırım. İnşallah gerek kalmaz ama...3.gün tahlilleri istiyorlar canım istersen aç karnına erken saatte 3.gün git istersen 2.gün muayene ol 3.gün kan vermeye git. Nasıl istersen
6+0 bugun canim.Kız sen hamilelik takvimi yap artık. Bakıyım kaçıncı haftadasın :)))
Canim beni dr kizim icin ugrasirken reglinin 2.gunu çağırmıştı. Hormomlar icin kani 2.gunu vermistim.Aynen öyle yap.
Benim bu ay da fıs çıkarsa diğer ay sadece öyle yapıcam.
Tabi regl iken doktora gidicem önce :))
@KARABATAK_ reglin 2. Günü mü gidiyim??
Tamam canımcım. Herşeyin yolunda olduğuna eminim. :)6+0 bugun canim.
Dr a gidince hersey yolundaysa yapacagim.
Canim beni dr kizim icin ugrasirken reglinin 2.gunu çağırmıştı. Hormomlar icin kani 2.gunu vermistim.
Canımmm gün aşırı yap, bugün yap, cuma yap pazar yap gibi.. yumurtlama günün hangi güne denk geliyorsa o günde mutlaka yap... yani ben öyle yapmıştımGünaydın kızlaarrBen galiba kutlu doğum haftasına girmiş bulunuyorum. Sağ kasığımda hafif bir ağrı oldu dün ve biraz akıntım oldu. Telefondaki uygulamada bu haftayı gösteriyor. Şimdi size sorum şu bu haftayıda gün aşırı ilişki ile mi değerlendireyim yoksabu hafta her akşam mı olsun?
İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz canım benimTamam canım ben 3. Gün sabaha randevu alırım. İnşallah gerek kalmaz ama...
Ya inşallah bakalım bu ay gün aşırı ilişki ile tutmazsa önümüzdeki ay ovülasyon deneyeceğim. O da tutmazsa salarım artık muhtemelen.Canımmm gün aşırı yap, bugün yap, cuma yap pazar yap gibi.. yumurtlama günün hangi güne denk geliyorsa o günde mutlaka yap... yani ben öyle yapmıştımhadi hayırlısı ile inşallaahhhh
Hadi hayırlısı bu ay olacak inşallahhhh :)Ya inşallah bakalım bu ay gün aşırı ilişki ile tutmazsa önümüzdeki ay ovülasyon deneyeceğim. O da tutmazsa salarım artık muhtemelen.
İnşallahHadi hayırlısı bu ay olacak inşallahhhh :)
inşallah canım dualarım seninle, ikizlere gebe kalasın inşallaahhhhhİnşallahDua et kız bana gebelerin duası tutarmış
Yaaa seni yerimmminşallah canım dualarım seninle, ikizlere gebe kalasın inşallaahhhhh
Olmuşken çift olsun, aklımız karışmasınYaaa seni yerimmmKısmet artık versin de tek,çift farketmez
Valla ablamın ikiz erkek çocukları var gözüm o yüzden çok korkuyor ikizdenOlmuşken çift olsun, aklımız karışmasın
bir daha yapmayız kızzzzz
O zaman sende risk grubundasınValla ablamın ikiz erkek çocukları var gözüm o yüzden çok korkuyor ikizdenSülalemde de çok fazla var annemin benden önce ve sonra ikiz düşüğü var. Dayımın ikiz çocukları var falan. Yani ne çıkacak benden hiç bilmiyorum. İkiz olursa bir daha yapmam tabi.
Valla bravo ikiz konusunda bu kadar cesaretli olmanO zaman sende risk grubundasıngözün aydın şimdiden ay inşallah ikiz olur
amann doğan büyüyor boşver :) benim de gözümü korkutuyorlar, hiç korkmuyorum valla :) bakarım bir şekilde.. bakanlar nasıl bakıyor biz mi bakamayacağız belki cinnet geçiririm, belki kafayı yerim belki kafaya huni takar gezerim ama yapılır bir şekilde yeterki sağlıkla gelsin mercimekler
Valla bravo ikiz konusunda bu kadar cesaretli olmanDoğru söylüyorsun doğan büyüyor bir şekilde valla. Amin,en önemlisi o güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırsın inşallah. İsim düşünmeye başladınız mı?
Doğru canım şimdi hatırladım bir kere daha okumuştum. Bende çok uyumlu olan ikiz isimlerinden hoşlanmıyorum. Cinsiyetleri için birşey hissediyor musun? Kız ya da erkek?Valla biraz düşündük tabi 9 ay boyunca çok değişir de
öyle klasik uyumlu isim düşünmüyorum açıkcası, ikiz diye bana biraz garip geliyor
O yüzden erkek olursa Eymen-Dorukhan
Kız olursa Zeynep-Hüma düşündük .. bakalımm
daha çok değişir tabi ama şuan böyle
Doğru canım şimdi hatırladım bir kere daha okumuştum. Bende çok uyumlu olan ikiz isimlerinden hoşlanmıyorum. Cinsiyetleri için birşey hissediyor musun? Kız ya da erkek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?