Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle yap.
Benim bu ay da fıs çıkarsa diğer ay sadece öyle yapıcam.
Tabi regl iken doktora gidicem önce :))

@KARABATAK_ reglin 2. Günü mü gidiyim??
3.gün tahlilleri istiyorlar canım istersen aç karnına erken saatte 3.gün git istersen 2.gün muayene ol 3.gün kan vermeye git. Nasıl istersen

Kız sen hamilelik takvimi yap artık. Bakıyım kaçıncı haftadasın :)))
6+0 bugun canim.
Dr a gidince hersey yolundaysa yapacagim.

Aynen öyle yap.
Benim bu ay da fıs çıkarsa diğer ay sadece öyle yapıcam.
Tabi regl iken doktora gidicem önce :))

@KARABATAK_ reglin 2. Günü mü gidiyim??
Canim beni dr kizim icin ugrasirken reglinin 2.gunu çağırmıştı. Hormomlar icin kani 2.gunu vermistim.

Canımmm gün aşırı yap, bugün yap, cuma yap pazar yap gibi.. yumurtlama günün hangi güne denk geliyorsa o günde mutlaka yap... yani ben öyle yapmıştım hadi hayırlısı ile inşallaahhhh

Canımmm gün aşırı yap, bugün yap, cuma yap pazar yap gibi.. yumurtlama günün hangi güne denk geliyorsa o günde mutlaka yap... yani ben öyle yapmıştım hadi hayırlısı ile inşallaahhhh
Ya inşallah bakalım bu ay gün aşırı ilişki ile tutmazsa önümüzdeki ay ovülasyon deneyeceğim. O da tutmazsa salarım artık muhtemelen.

Olmuşken çift olsun, aklımız karışmasın
bir daha yapmayız kızzzzz
Valla ablamın ikiz erkek çocukları var gözüm o yüzden çok korkuyor ikizden Sülalemde de çok fazla var annemin benden önce ve sonra ikiz düşüğü var. Dayımın ikiz çocukları var falan. Yani ne çıkacak benden hiç bilmiyorum. İkiz olursa bir daha yapmam tabi.

O zaman sende risk grubundasın gözün aydın şimdiden ay inşallah ikiz olur
amann doğan büyüyor boşver :) benim de gözümü korkutuyorlar, hiç korkmuyorum valla :) bakarım bir şekilde.. bakanlar nasıl bakıyor biz mi bakamayacağız belki cinnet geçiririm, belki kafayı yerim belki kafaya huni takar gezerim ama yapılır bir şekilde yeterki sağlıkla gelsin mercimekler

Valla bravo ikiz konusunda bu kadar cesaretli olman Doğru söylüyorsun doğan büyüyor bir şekilde valla. Amin,en önemlisi o güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırsın inşallah. İsim düşünmeye başladınız mı?

Valla biraz düşündük tabi 9 ay boyunca çok değişir de
öyle klasik uyumlu isim düşünmüyorum açıkcası, ikiz diye bana biraz garip geliyor
O yüzden erkek olursa Eymen-Dorukhan
Kız olursa Zeynep-Hüma düşündük .. bakalımm
daha çok değişir tabi ama şuan böyle

Doğru canım şimdi hatırladım bir kere daha okumuştum. Bende çok uyumlu olan ikiz isimlerinden hoşlanmıyorum. Cinsiyetleri için birşey hissediyor musun? Kız ya da erkek?

Doğru canım şimdi hatırladım bir kere daha okumuştum. Bende çok uyumlu olan ikiz isimlerinden hoşlanmıyorum. Cinsiyetleri için birşey hissediyor musun? Kız ya da erkek?

Walla evlenmeden bekarken hep oğlum olsun isterdim.. ama evlendikten sonra ndense hep kızım oLsun istedim. süsleyip püsleyeyim diye ..
His kısmına gelince,sanırım henüz hissetmiyorum
1-2 kere oğluşlarım dedim ama onuda diyorum acaba evde ki 4 ayaklı oğlum yüzünden alışkanlık mı bilemedim, ona da hep oglusum oglum falan dediğim için ağız alışkanlığı olduğunu düşündüm
ama eşim aslanlarım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…