Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo siz erkeğe odaklanmışsınız Gönlünüzden geçen olsun inşallah. Belki biri kız biri erkek olur daha güzel olur.
Bende senin gibiydim evlenmeden önce hep erkek diyordum, şimdi kızım olsun deyip duruyorum. Neden böyle oluyor anlamış değilim.

Walla bende neden böyle değişiyor anlamadım
ben telefonun ekran resmini kız çocuğu koydum çok tatlış bişey bakıp bakıp duruyorum belki benzer diye

Walla bende neden böyle değişiyor anlamadım
ben telefonun ekran resmini kız çocuğu koydum çok tatlış bişey bakıp bakıp duruyorum belki benzer diye
İnşallah benzer o zaman. Benim de eşim şey diyor kız çocukları daha tatlı,bıcırık ve uslu kendini sevdiriyor ama bir de oğlumuz olsun. Bu erkeklerin erkek çocuk sevdası hiç bitmiyor. Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim.

Aminn balımm, ikisini de tattırsın Rabbim hayırlısı ile ne diyelimmm

Oh ne güzel :)))
Net olunca sallantılı ilişki olmaz, böylece olasılık daha çok artar :))

Artık bu ay olsun kız sıra bize geldi bence :)))))
Harika anlatimindan dolayi seni tebrik ediyorum canim benim. Hislerime tercüman oldun.

Hosgeldin tatlim aramiza.
Harika haberler alacağın bir ay olsun insallah.
Cansınız ne deyim iyiki varsınız

Hadi inşallah canım hep beraber
QUOTE="busra89ist, post: 60197708, member: 445429"]
Canım bugünü mutlaka değerlendir. Yarını da değerlendir. Dünü zaten değerlendirmişsin.bu ay olacak inşallah
[/QUOTE]
adi

Net olarak pik.
Süper.
Corek otu mucizesine ben inandım, oldu.
Yumurtaları cillop yapiyor bence.
Hadi hayırlı habeler alacagimiz harika bir ay olsun.
Mck

Kızlarrrrr
ayyyy moralim çokkkk bozukkkk resmenn 3kilo almışım ayol daha bismillah !! bu nedir böyleeee.
ben şok ben iptal... daha 2 aylıkk değill ne 3 kilosu kızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…