- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ooo siz erkeğe odaklanmışsınızWalla evlenmeden bekarken hep oğlum olsun isterdim.. ama evlendikten sonra ndense hep kızım oLsun istedim. süsleyip püsleyeyim diye ..
His kısmına gelince,sanırım henüz hissetmiyorum
1-2 kere oğluşlarım dedim ama onuda diyorum acaba evde ki 4 ayaklı oğlum yüzünden alışkanlık mı bilemedim, ona da hep oglusum oglum falan dediğim için ağız alışkanlığı olduğunu düşündüm
ama eşim aslanlarım diyor
Walla bende neden böyle değişiyor anlamadımOoo siz erkeğe odaklanmışsınızGönlünüzden geçen olsun inşallah. Belki biri kız biri erkek olur daha güzel olur.
Bende senin gibiydim evlenmeden önce hep erkek diyordum, şimdi kızım olsun deyip duruyorum. Neden böyle oluyor anlamış değilim.
İnşallah benzer o zaman.Walla bende neden böyle değişiyor anlamadım
ben telefonun ekran resmini kız çocuğu koydum çok tatlış bişey bakıp bakıp duruyorum belki benzer diye
Aminn balımm, ikisini de tattırsın Rabbim hayırlısı ile ne diyelimmmİnşallah benzer o zaman.Benim de eşim şey diyor kız çocukları daha tatlı,bıcırık ve uslu kendini sevdiriyor ama bir de oğlumuz olsun. Bu erkeklerin erkek çocuk sevdası hiç bitmiyor. Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim.
Tez zamanda tattırsın amaAminn balımm, ikisini de tattırsın Rabbim hayırlısı ile ne diyelimmm
Oh ne güzel :)))
Net olunca sallantılı ilişki olmaz, böylece olasılık daha çok artar :))
Artık bu ay olsun kız sıra bize geldi bence :)))))
Cansınız ne deyim iyiki varsınızHarika anlatimindan dolayi seni tebrik ediyorum canim benim. Hislerime tercüman oldun.
Hosgeldin tatlim aramiza.
Harika haberler alacağın bir ay olsun insallah.
İnşallah bu ay tutturursun canım yumurtalamayıda yakalamışsınEki Görüntüle 2277957 Eki Görüntüle 2277958
@KARABATAK_busra1tan Kızlar dün ve bugünkü ovulasyon bariz pik bugün. Takvimi de attım. Bu ay program doğru bildi galiba. Yumurta bugün çatlayacak sanırım. Ne diyorsunuz olur mu bu ay. Çörek otu yumurtayı öne çekti sanırım
Teşekkür ederim inşallah vardır. Yarın adet günüm bakalım nolcak...Canım varsa da 10 günde çıkmaz en az 12-13 gün olmalı
Canım bugünü mutlaka değerlendir. Yarını da değerlendir. Dünü zaten değerlendirmişsin.bu ay olacak inşallahEki Görüntüle 2277957 Eki Görüntüle 2277958
@KARABATAK_busra1tan Kızlar dün ve bugünkü ovulasyon bariz pik bugün. Takvimi de attım. Bu ay program doğru bildi galiba. Yumurta bugün çatlayacak sanırım. Ne diyorsunuz olur mu bu ay. Çörek otu yumurtayı öne çekti sanırım
Umarim yaa hepimiz icinHarika anlatimindan dolayi seni tebrik ediyorum canim benim. Hislerime tercüman oldun.
Hosgeldin tatlim aramiza.
Harika haberler alacağın bir ay olsun insallah.
HosbulduukHoşgeldin canım.
Bence beklenen adet tarihini yaz, listede seni de görelim :))
İnşallah canımİnşallah bu ay tutturursun canım yumurtalamayıda yakalamışsın
Net olarak pik.Eki Görüntüle 2277957 Eki Görüntüle 2277958
@KARABATAK_ bu arkadaşı da ekler misin kuzumHosbulduukbat 11 temmuz
Ekledim canim, okuduydum ekleyecektim ama unutmusum cok mersi hatirlatma için@KARABATAK_ bu arkadaşı da ekler misin kuzum
Kiz ben neden 29 yazmisim ki abog.@KARABATAK_ canim arkadasi eklerken benim tarihide duzeltirmisin 24 haziran olacak
HahahaahhahahaahKızlarrrrr
ayyyy moralim çokkkk bozukkkk resmenn 3kilo almışım ayol daha bismillah !! bu nedir böyleeee.
ben şok ben iptal... daha 2 aylıkk değill ne 3 kilosu kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?