- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Öyleyse gülü seven dikenine katlanır diyorum canım benimOlsun daaa.. Bunun daha 9 ay beklemesi var. Sonra bi yıl gece uykusuz kalması var ohoo:)))
İşimiz çok, yolumuz uzun :)
İyi geceler canımcım :))Öyleyse gülü seven dikenine katlanır diyorum canım benim ☺ Ve müsaadenizi istiyorum malum yarın okul var erken kalkmak lazım, iyi geceler diliyorum
Canım ben hala gelgitler deyim ya. Çok kızıyorum kendime. Hem çok istiyorum hemistemiyorum. Bu ay olmazsa bir daha denemicem diyorum. Ama üç aydır böyle diye diye deniyorum. Deli miyim 3. Çocuk istiyorum diyorum sonra negatif görünce üzülüyorum. Kafayı yicek gibi oluyorum bazen. Ne çok çelişki dimi. Dün de bir arkadaşım aman dikkat down sendromu falan dedi. Yaşım 37 aslında bence çok ileri değil ama ne bileyim işte saçma sapan düşünceler fır dönüyor. Allah önce size 1. Ve 2.yi yaşatsın inşallah duam bu yönde. Geçen ay çok dua ettim Allahım hayırlıysa ver diye olmadı. Acaba şansımı zorlamamalımıyım diye düşünmeden edemiyotumZeynep_teacher
B BYV
Kızlar siz de bazen hamile kalamayacağınızı düşünüyor musunuz :)
Ben bu ay da olmadı diyorum. Yumurtlama gününde yapamadık çünkü...
Sizler ne yaptınız, adetin ilk gününden itibaren sayınca kaçıncı günleri değerlendirdiniz?
İkinci çocukta çok beceriksiz çıktım ya kızıyorum kendime....
Bu ay da olmazsa ben doktorun yolunu tutacağım kızlar..
Bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum...
Sanırım adetli iken gitmek lazımmış....
Şimdi öncelikle ben arkadaşının aklına böyle şeyler sokmasını doğru bulmadım...Canım ben hala gelgitler deyim ya. Çok kızıyorum kendime. Hem çok istiyorum hemistemiyorum. Bu ay olmazsa bir daha denemicem diyorum. Ama üç aydır böyle diye diye deniyorum. Deli miyim 3. Çocuk istiyorum diyorum sonra negatif görünce üzülüyorum. Kafayı yicek gibi oluyorum bazen. Ne çok çelişki dimi. Dün de bir arkadaşım aman dikkat down sendromu falan dedi. Yaşım 37 aslında bence çok ileri değil ama ne bileyim işte saçma sapan düşünceler fır dönüyor. Allah önce size 1. Ve 2.yi yaşatsın inşallah duam bu yönde. Geçen ay çok dua ettim Allahım hayırlıysa ver diye olmadı. Acaba şansımı zorlamamalımıyım diye düşünmeden edemiyotum
Aynen oyle kuzum kazandi ama durum ortada bazen karamsarliga kapilim bunlar yine yalan dolan hile hurda cirkeflik ne varsa yapacaklar gibi geliyor bunca yillik insanoglu hayatinda bizede bu denk geldi napalimGeçen seçimde kazanan belli oldu aslında, şimdi epey bi fark atacak. Kazanacak kişi belli yani..
Hiç stres yapmayıp sonucu kutlayalım :)
Canim hic oyle olumsuz seylee dusunme 20li yaslardada o ihtimal var sen gonlunu ferah tut Allahim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah.Canım ben hala gelgitler deyim ya. Çok kızıyorum kendime. Hem çok istiyorum hemistemiyorum. Bu ay olmazsa bir daha denemicem diyorum. Ama üç aydır böyle diye diye deniyorum. Deli miyim 3. Çocuk istiyorum diyorum sonra negatif görünce üzülüyorum. Kafayı yicek gibi oluyorum bazen. Ne çok çelişki dimi. Dün de bir arkadaşım aman dikkat down sendromu falan dedi. Yaşım 37 aslında bence çok ileri değil ama ne bileyim işte saçma sapan düşünceler fır dönüyor. Allah önce size 1. Ve 2.yi yaşatsın inşallah duam bu yönde. Geçen ay çok dua ettim Allahım hayırlıysa ver diye olmadı. Acaba şansımı zorlamamalımıyım diye düşünmeden edemiyotum
Şimdi öncelikle ben arkadaşının aklına böyle şeyler sokmasını doğru bulmadım...
Ne gelirse Rabbimden..
Eğer alnımıza yazılı ise biz hiç düşünmesek de olur..
Rabbim kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez..
Yaşın 37,bence hala gençsin..
Anam 39 yaşında kardeşimi doğurdu.
Gayet de sağlıklı çok şükür..
Down sendromlu bebeklerin annelerine baktığımda gencecik olduklarını görüyorum...
Yani bunun yaşla alakası yok..
Ben hep tek çocuk dedim.
Ama tek çocuk çok şımarık oluyor, bunu yaşıyoruz.
O yüzden 2 de olsun bitsin dedik.
3ü hiç düşünmüyoruz açıkçası..
Ola ki durumumuz çok çok iyi olur, belki.. Onu bilemem.
Sen biyolojik olarak istiyorsan, eşin de istiyorsa arkadaşına falan bakma derim..
Ben mesela gece uykuma çok düşkün bi insanım. Annelik beni çok zorluyor. Ama sen eğer güçlü bi kadınsan yeniden o günlere geri dönebilirsin..
Bunu en iyi sen bilirsin canım.
İç sesini dinle eşin ve sen..
Kızlar şimdi okudum mesajlarınızı. Eşimle uzun uzun konuştuk. Netiz istiyoruz. Rabbim den gelene razıyız ve bizi hiç darda koymadı koymaya ak inanıyoruz. Dolayısıyla bugün de dahil iki güne bir devam inşalkahAynen oyle kuzum kazandi ama durum ortada bazen karamsarliga kapilim bunlar yine yalan dolan hile hurda cirkeflik ne varsa yapacaklar gibi geliyor bunca yillik insanoglu hayatinda bizede bu denk geldi napalim
Canim hic oyle olumsuz seylee dusunme 20li yaslardada o ihtimal var sen gonlunu ferah tut Allahim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah.
Bu arada kizlar az once catlattik yumurtayihayirlisi ise rabbim nasip etsin insallah
25 yaşindayim, 2 aydir deniyoruz. Hic kullanmadim ama bat 16 haziran, eger tutmazsa hemen siparis verip deneyeyim diyorum bu ayAllahın izniyle olursun inşallah canım..
Yaşın kaç?
Kaç zamandır deniyorsun?
Ovü testi kullandın mı hiç?
Gençsin canım benim mutlaka olur Allahın izniyle :)25 yaşindayim, 2 aydir deniyoruz. Hic kullanmadim ama bat 16 haziran, eger tutmazsa hemen siparis verip deneyeyim diyorum bu ay
Oh ne güzel :)))Kızlar şimdi okudum mesajlarınızı. Eşimle uzun uzun konuştuk. Netiz istiyoruz. Rabbim den gelene razıyız ve bizi hiç darda koymadı koymaya ak inanıyoruz. Dolayısıyla bugün de dahil iki güne bir devam inşalkahBu ay inşallah hep beraber şenlendşrşcez buraları. Ama yine diyorum önce duam sizin ve tüm diğer 1. Ve 2.yi bekleyen canlar için
Harika anlatimindan dolayi seni tebrik ediyorum canim benim. Hislerime tercüman oldun.Şimdi öncelikle ben arkadaşının aklına böyle şeyler sokmasını doğru bulmadım...
Ne gelirse Rabbimden..
Eğer alnımıza yazılı ise biz hiç düşünmesek de olur..
Rabbim kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez..
Yaşın 37,bence hala gençsin..
Anam 39 yaşında kardeşimi doğurdu.
Gayet de sağlıklı çok şükür..
Down sendromlu bebeklerin annelerine baktığımda gencecik olduklarını görüyorum...
Yani bunun yaşla alakası yok..
Ben hep tek çocuk dedim.
Ama tek çocuk çok şımarık oluyor, bunu yaşıyoruz.
O yüzden 2 de olsun bitsin dedik.
3ü hiç düşünmüyoruz açıkçası..
Ola ki durumumuz çok çok iyi olur, belki.. Onu bilemem.
Sen biyolojik olarak istiyorsan, eşin de istiyorsa arkadaşına falan bakma derim..
Ben mesela gece uykuma çok düşkün bi insanım. Annelik beni çok zorluyor. Ama sen eğer güçlü bi kadınsan yeniden o günlere geri dönebilirsin..
Bunu en iyi sen bilirsin canım.
İç sesini dinle eşin ve sen..
Hosgeldin tatlim aramiza.Kızlaaar merhabaa :)) aslinda bu ay gecti bizim icin temmuz itibariyle dusunuyoruz ama msjlariniza sooyle bi bakindim da dayanamadim uye olup araniza katilmaya karar verdimherkese bu tatlis surecte basarilar diliyorum sirayla hepimiz mutlu haberlerimizi paylasiriz insallah ☺☺
Hoşgeldin canım.Kızlaaar merhabaa :)) aslinda bu ay gecti bizim icin temmuz itibariyle dusunuyoruz ama msjlariniza sooyle bi bakindim da dayanamadim uye olup araniza katilmaya karar verdimherkese bu tatlis surecte basarilar diliyorum sirayla hepimiz mutlu haberlerimizi paylasiriz insallah ☺☺
Brn israrla 2 gune 1 diyorum.Günaydın kızlaarrBen galiba kutlu doğum haftasına girmiş bulunuyorum. Sağ kasığımda hafif bir ağrı oldu dün ve biraz akıntım oldu. Telefondaki uygulamada bu haftayı gösteriyor. Şimdi size sorum şu bu haftayıda gün aşırı ilişki ile mi değerlendireyim yoksabu hafta her akşam mı olsun?
Canım tam yumurtlama gününü bilmediğimiz için bence 1 gün olsun 1 gün olmasın.. Eğer az çok tahminin varsa o günü 2 gün üst üste de değerlendirebilirsin tabi.Günaydın kızlaarrBen galiba kutlu doğum haftasına girmiş bulunuyorum. Sağ kasığımda hafif bir ağrı oldu dün ve biraz akıntım oldu. Telefondaki uygulamada bu haftayı gösteriyor. Şimdi size sorum şu bu haftayıda gün aşırı ilişki ile mi değerlendireyim yoksabu hafta her akşam mı olsun?
Ay insallah hepimizin olur hemencecikGençsin canım benim mutlaka olur Allahın izniyle :)
İnşallah ovüye gerek kalmaz.
Yarın sabah bi test yapsana :)
Benim 3 gün kala sabah testinde çıkmıştı :)
Kız sen hamilelik takvimi yap artık. Bakıyım kaçıncı haftadasın :)))Harika anlatimindan dolayi seni tebrik ediyorum canim benim. Hislerime tercüman oldun.
Hosgeldin tatlim aramiza.
Harika haberler alacağın bir ay olsun insallah.
Bunu bende duydum ama böyle yapanlarda var diye danışmak istedim tecrübeli olanlara. Teşekkür ederim.Brn israrla 2 gune 1 diyorum.
Hergün yapilan sex , sperm kalitesini düşürüyormuş gebe kalmak icin.
Evet evet al.Ay insallah hepimizin olur hemencecik
Ben de bugun alayim diyorum cok silik de olsa cikar belki demi,2 tane alayim birini yarin sabah digerini adet gunu filan yaparim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?