Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim benim de aklıma bazen geliyor acaba diyorum, hiç bir zaman evlat kokusunu alamayacak mıyım? Ama sonra hemen topluyorum kendimi demekki nasip değilmiş diyorum tekrar başlıyorum çalışmalara☺☺ Hiç umutsuzluğa kapılma olur mu ben inanıyorum yakında çok güzel haberler alcaz biz de❤ bir de hormon testi için adetin 3. Günü çağırmıştı beni doktor ama gidemedim bayrama denk geldi

Valla canım 2 kere gebe kaldım ama henüz kucağım dolmadı o yüzden hiç öyle kötü düşüncelere girmemeye çalışıyorum. Benim 29-1 adetliydim. İlişki günleri 2-4-5-7-8 en son dün baya kötüydüm kasık bel ağrısı falan birde işin ilk günü birşey olmadı. Şimdide eşim dışarıda bende işten geldim yemek bulaşık çamaşır evi süpürdüm ( 4 kedi olunca halıları kaldırmıştım öncede şimdi filmlerde meksikadaki çalılar gibi tüy yumakları yuvarlanıyor. Birde kışlık tüylerini döküyorlar şimdi ). Yarının yemeğini yaptım ocakta kaynıyor. Bir uygulamaya göre ovu 9u birine göre 10u ama ikiside olmadı. Bugün beyaz bir akıntı oldu ama o yumurta akı gibi değil böyle beyaz top top anlamadım çatladımı. Eşimde yok zaten yemek pişsin duşa girerim eşim gelince belki değerlendiririz. Hakkımızda hayırlısı

Sen kaç zamandır deniyorsun kuzum?

Senin gibi ilk çocuk için uğraşanları görünce de önce Rabbim size nasip etsin diyorum..

İnşallah güzel haberler verirsin en en kısa zamanda...

Şu arayı değerlendir sen yinede..

Aslında adetin hemen bitiminde başlayarak sperm kalitesini düşürmüş oluyoruz bence..
Şöyle 11.12.13.14 aralıksız devam etmek gerek belki de..

Mutlaka bi ay o aralıkta yakalarız :))

Senin de adetin çok kısa sürüyormuş..

Reactions: BYV
Sen kaç zamandır deniyorsun kuzum?

Senin gibi ilk çocuk için uğraşanları görünce de önce Rabbim size nasip etsin diyorum..

İnşallah güzel haberler verirsin en en kısa zamanda...
Ben 9 aydır deniyorum canım, doktora gittim yumurtalıklarıma felan baktı bir sıkıntı yok dedi eşime de ileri hızı artırmak için bir vitamin verdi. ben geçen ay ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı öyle takip ettim meğer öncesinde hep yanlış zamanlarda deniyormuşum bu ay olmadı ama şimdi yeniden başladım testlere bugün 3.yü yaptım galiba yarın pik olacak baya koyulaştı, bi de ek çörekotu kürü yaptım 4 gün felan yedim. Geçen ay 17. Gün pik oldu testim ama bu ay 14.gün olacak galiba Allah razı olsun canım hepimize nasip etsin Rabbim evlat dünyanın en güzel şeyi olmalı bence Ben öğretmenim bir sürü öğrencim var evlat gibi ama canından can daha farklıdır Nasip olur inşallah

Bizim nasip olursa ilk cocugumuz olacak. Bazen ben hic anne olamayacakmisim gibi geliyor

4 gün sürer genelde çok nadir 5e uzar şanlıyım sanırım. Kısmet artık bu ay olursa olur olmazsa eşimle konuştuk Kasımda tüm gücümüzle başlayacağız çalışmalara bu aya aslında benimki çok hevesli değil sabret biraz Kasımda olsun diyor öle çok hevesli olmadığı için bende ısrarcı olamıyorum hakkımızda hayırlısı canım

Erkek istemedi mi olmuyor zaten. O zaman hayırlı zamanda olsun canım. Ama biz bu ay çift çizgili testimizi koyarız buraya inşallah.

Canım çörek otu sayesinde erken yumurtladın demek ki geçen aya göre, inşallah cillop gibi yumurtan olmuştur. Benim saba tavsiyem 13.14.15. Günleri mutlaka değerlendir :))

Erkek istemedi mi olmuyor zaten. O zaman hayırlı zamanda olsun canım. Ama biz bu ay çift çizgili testimizi koyarız buraya inşallah.
Insallah canim az once geldi durup dururken simdi kasimda kalsan yine benimle gelemeye birisin 6 aylik falan olursun bende seni birakip gidemem aklim sende kalir o yuzden hadi onun lafiyla yumurta catlatalim dedi sen bebekle kalirain annende olur ben giderim ozaman dedi. meyvesi verecem dusa girecegim birazdan oda bana meyvesini versin insallah

Ayy hadi inşallah kuzum yaa inşallah tutacak bu ay inşallahhh :)))))
Bizim batlar da seçime denk geliyor, özellikle benimki. İnşallah bayram ederiz :))))

Ayy hadi inşallah kuzum yaa inşallah tutacak bu ay inşallahhh :)))))
Bizim batlar da seçime denk geliyor, özellikle benimki. İnşallah bayram ederiz :))))
Amin canim amin insallah valla oyle cok istiyorum iki bayramida bir ohh diyecegiz valla cocugumun gelecegine umutla bakmaya baslayacagim resmen. Sen istanbuldasin degil mi? Ne taraftasin?

Amin canim amin insallah valla oyle cok istiyorum iki bayramida bir ohh diyecegiz valla cocugumun gelecegine umutla bakmaya baslayacagim resmen. Sen istanbuldasin degil mi? Ne taraftasin?
Ben de öyle düşünüyorum.
Benim de umudum var..
Maltepedeyim ben. Sen nerdesin?

Besiktastayim canim ben. Bazen sey dusunuyorum eger gebe kalirsam Allahim o gecenin stresinden bebegimi korusun cok stressli gececek
Geçen seçimde kazanan belli oldu aslında, şimdi epey bi fark atacak. Kazanacak kişi belli yani..
Hiç stres yapmayıp sonucu kutlayalım :)

Canım çörek otu sayesinde erken yumurtladın demek ki geçen aya göre, inşallah cillop gibi yumurtan olmuştur. Benim saba tavsiyem 13.14.15. Günleri mutlaka değerlendir :))
Dünü değerlendirdim canım bugün nadas günü Yarın pik olursa arka arkaya değerlendiririm o günleri de

Aynen öyle yap. İşin aslı olacağı varsa tek atışta da oluyor da. Benim ilki 1er gün ara ile ilişkide tutmuştu. Öyle de tutuyor yani olacaksa :))
Aynen kuzum nasip bakalım belli mi olur bu ay patlatıveririz inşallah çift çizgili gebelik testlerini burada arka arkaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…