Aslinda yumurta , süt ve süt ürünleri icermeyen kahvalti konusunda yardımcı olabilirsen ne çok dua ederim. Kizimin kan tahlilinde alerji cikmisti bu iki guruba.Ben diyetisyenim isterseniz yardımcı olayım diyeceğim ama burdan da hiç verimli olmaz öneri olarak diyetisyen eşliğinde geçirebilirsiniz kızlar hamileliğinizi
Aaaaa ne guzel bi haber.cnm beb dün gittim doktora minik bezelyemi görüm şimdilik iyi haftaya kalp atışına çağırdı
Aslinda yumurta , süt ve süt ürünleri icermeyen kahvalti konusunda yardımcı olabilirsen ne çok dua ederim. Kizimin kan tahlilinde alerji cikmisti bu iki guruba.
3 aydir kahvaltilarinda cok zorlaniyorum. Pankek ve yulaf ezmesine kuru meyve karistirip veriyorum gun asiri. Bazen de corba..
Aaaaa ne guzel bi haber.
Nereye gittin peki.
Kac arti kactin bugun.
Kac arti kac olacaksin kalp icin gideceginde.
tarif konusunda mı yardımcı olayım :)Aslinda yumurta , süt ve süt ürünleri icermeyen kahvalti konusunda yardımcı olabilirsen ne çok dua ederim. Kizimin kan tahlilinde alerji cikmisti bu iki guruba.
3 aydir kahvaltilarinda cok zorlaniyorum. Pankek ve yulaf ezmesine kuru meyve karistirip veriyorum gun asiri. Bazen de corba..
Valla zor bir şey anlamak.BenHamile olduğunu test yapmadan anlayan oldu mu,belirtiler vs
2 gün önce Erken gebelik testi de negatifti normal olan da.Acaba böyle çıkıp hamile olan var mıdır kiKızlar bugün adet günüm.bir de adet olmuyormusumBütün testler negatif çıktı 2 gün önce , adetim 1 gün şaşmaz .daha gün bitmedi de Testler yanlış çıkıyormuş bir deee hamileymisiiiimmm olabilir miki
Kuzum geç döllenme değilse olsa çıkardı. Ya bence umut etmek daha kötü. Ben 3 kala test yapsam ve negatif çıksa negatifdir bitti. Biliyorum çünkü çok test yaptım.Kızlar bugün adet günüm.bir de adet olmuyormusumBütün testler negatif çıktı 2 gün önce , adetim 1 gün şaşmaz .daha gün bitmedi de Testler yanlış çıkıyormuş bir deee hamileymisiiiimmm olabilir miki
Normalde hic yemez misin?bende bunları hiç yemiyorum şuan işyerimde yaptığım kahvaltıda salatalık domates roka zeytin 1 dilimde tam buğday ekmek yiyorum sadece
Ben Normalde diyetisyene gidip kizim icin aylık liste isteyecektim. Ama bir türlü ona sira gelemedi. Instagramda oyle sayfalar var, para ile uzaktan liste veren aylık haftalik. Benim kafa basmiyor yaratici degilim ne yapayim.tarif konusunda mı yardımcı olayım :)
Aslinda ben hissettim ama daha once de ayni seyler olmuştu ve regl olunca bir daha dinlemicem kendimi demistim. Kasik batmalari cok netti. Sagli sollu.Hamile olduğunu test yapmadan anlayan oldu mu,belirtiler vs
Normalde hic yemez misin?
Ev yoğurdu verirdim,kaşarli omlet yapardim neler neler. Salatalik ve zeytini ben kahvalti yaparken ikinci kahvalti niyetine yer kendileri.Kalsiyum alamadigi icin sanirim, tirnaklarinin iki tanesi cizgi şeklinde beyazladi.canim cok sikildi. Gerci yarin demir icin kan verecegiz cocuk dr una randevumuz var, kalsiyum konusunu da bi soracam.
Ben Normalde diyetisyene gidip kizim icin aylık liste isteyecektim. Ama bir türlü ona sira gelemedi. Instagramda oyle sayfalar var, para ile uzaktan liste veren aylık haftalik. Benim kafa basmiyor yaratici degilim ne yapayim.
Aslinda ben hissettim ama daha once de ayni seyler olmuştu ve regl olunca bir daha dinlemicem kendimi demistim. Kasik batmalari cok netti. Sagli sollu.
Gec döllenme nasil oluyor acaba.ilkinde adetten önce testte çıkmıştı 2 çizgi.ama ertesi gün kan testinde çıkmamıştı 1 hafta sonra belli oldu kandaKuzum geç döllenme değilse olsa çıkardı. Ya bence umut etmek daha kötü. Ben 3 kala test yapsam ve negatif çıksa negatifdir bitti. Biliyorum çünkü çok test yaptım.
Ben bugün adet oldum tutmadı bu ay
[/
canım inşallah önümüzdeki ay olur.Saglikla olsun da biraz geç oluversin.
Önümüzdeki aya konsantre olalim o haldeBen bugün adet oldum tutmadı bu ay
Hahaa aynen öyle canım.Yalniz ben bi adet olam da bu ayki konsantrem bi bozulsunÖnümüzdeki aya konsantre olalim o halde
Pes etmek yok
Kafandan tamamen silince olursun.Hahaa aynen öyle canım.Yalniz ben bi adet olam da bu ayki konsantrem bi bozulsun
Ama silemiyorum ki adet olunca silerim napiymKafandan tamamen silince olursun.
Cidden bak.
Sagli sollu benim de oluyor gibi ya uff yarin sabah yapacam insallah testiNormalde hic yemez misin?
Ev yoğurdu verirdim,kaşarli omlet yapardim neler neler. Salatalik ve zeytini ben kahvalti yaparken ikinci kahvalti niyetine yer kendileri.Kalsiyum alamadigi icin sanirim, tirnaklarinin iki tanesi cizgi şeklinde beyazladi.canim cok sikildi. Gerci yarin demir icin kan verecegiz cocuk dr una randevumuz var, kalsiyum konusunu da bi soracam.
Ben Normalde diyetisyene gidip kizim icin aylık liste isteyecektim. Ama bir türlü ona sira gelemedi. Instagramda oyle sayfalar var, para ile uzaktan liste veren aylık haftalik. Benim kafa basmiyor yaratici degilim ne yapayim.
Aslinda ben hissettim ama daha once de ayni seyler olmuştu ve regl olunca bir daha dinlemicem kendimi demistim. Kasik batmalari cok netti. Sagli sollu.
Benim bildiğim kadarıyla yumurtlaması geç olanın geç döllenme oluyor..Gec döllenme nasil oluyor acaba.ilkinde adetten önce testte çıkmıştı 2 çizgi.ama ertesi gün kan testinde çıkmamıştı 1 hafta sonra belli oldu kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?