Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben diyetisyenim isterseniz yardımcı olayım diyeceğim ama burdan da hiç verimli olmaz öneri olarak diyetisyen eşliğinde geçirebilirsiniz kızlar hamileliğinizi
Aslinda yumurta , süt ve süt ürünleri icermeyen kahvalti konusunda yardımcı olabilirsen ne çok dua ederim. Kizimin kan tahlilinde alerji cikmisti bu iki guruba.
3 aydir kahvaltilarinda cok zorlaniyorum. Pankek ve yulaf ezmesine kuru meyve karistirip veriyorum gun asiri. Bazen de corba..

bende bunları hiç yemiyorum şuan işyerimde yaptığım kahvaltıda salatalık domates roka zeytin 1 dilimde tam buğday ekmek yiyorum sadece

Aaaaa ne guzel bi haber.
Nereye gittin peki.
Kac arti kactin bugun.
Kac arti kac olacaksin kalp icin gideceginde.

dün gittim cnm gebelik öncesi gittiğim doktoruma gittim soğanlıkta özel irlik hastanesi. Hastane ters kalıyor ama doktorum iyi normalde sat a göre 5+5 bugün ama 4 gün felan geriden geliyor sanırım bebiş yumurtlamadan sora denediğimiz için. haftaya 6+5 olsa geri gelmesine göre 6+1 gibi olcak

tarif konusunda mı yardımcı olayım :)

Kızlar bugün adet günüm.bir de adet olmuyormusumBütün testler negatif çıktı 2 gün önce , adetim 1 gün şaşmaz .daha gün bitmedi deTestler yanlış çıkıyormuş bir deee hamileymisiiiimmm olabilir miki

Hamile olduğunu test yapmadan anlayan oldu mu,belirtiler vs
Valla zor bir şey anlamak.Ben 2 gün önce Erken gebelik testi de negatifti normal olan da.Acaba böyle çıkıp hamile olan var mıdır ki

Kuzum geç döllenme değilse olsa çıkardı. Ya bence umut etmek daha kötü. Ben 3 kala test yapsam ve negatif çıksa negatifdir bitti. Biliyorum çünkü çok test yaptım.

bende bunları hiç yemiyorum şuan işyerimde yaptığım kahvaltıda salatalık domates roka zeytin 1 dilimde tam buğday ekmek yiyorum sadece
Normalde hic yemez misin?
Ev yoğurdu verirdim,kaşarli omlet yapardim neler neler. Salatalik ve zeytini ben kahvalti yaparken ikinci kahvalti niyetine yer kendileri.Kalsiyum alamadigi icin sanirim, tirnaklarinin iki tanesi cizgi şeklinde beyazladi.canim cok sikildi. Gerci yarin demir icin kan verecegiz cocuk dr una randevumuz var, kalsiyum konusunu da bi soracam.
tarif konusunda mı yardımcı olayım :)
Ben Normalde diyetisyene gidip kizim icin aylık liste isteyecektim. Ama bir türlü ona sira gelemedi. Instagramda oyle sayfalar var, para ile uzaktan liste veren aylık haftalik. Benim kafa basmiyor yaratici degilim ne yapayim.
Hamile olduğunu test yapmadan anlayan oldu mu,belirtiler vs
Aslinda ben hissettim ama daha once de ayni seyler olmuştu ve regl olunca bir daha dinlemicem kendimi demistim. Kasik batmalari cok netti. Sagli sollu.

peynir çeşitlerinin hiçbirini yemem sadece erimiz halde sıcakken yiyebiliyorum kaşarlı tost pizza kuymaktaki gibi yumurtada kırma yiyebiliyorum haşlama yiyemiyorum

Kuzum geç döllenme değilse olsa çıkardı. Ya bence umut etmek daha kötü. Ben 3 kala test yapsam ve negatif çıksa negatifdir bitti. Biliyorum çünkü çok test yaptım.
Gec döllenme nasil oluyor acaba.ilkinde adetten önce testte çıkmıştı 2 çizgi.ama ertesi gün kan testinde çıkmamıştı 1 hafta sonra belli oldu kanda

Sagli sollu benim de oluyor gibi ya uff yarin sabah yapacam insallah testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…