ayy hadi insallah.Kızlar sankim de biraz umut oldu içim. Neden bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi.
İnşallah canıııııımKızlar sankim de biraz umut oldu içim. Neden bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi.
Şubat geçti kuzum, olsam da mart görünüyor ama tabi hep vaktinde doğmadığı için şubat da olabilir.ayy hadi insallah.
seni subat annelerinde görmek is-ti-yo-rum
Him ayrilacaguuuz diseneŞubat geçti kuzum, olsam da mart görünüyor ama tabi hep vaktinde doğmadığı için şubat da olabilir.
Aslında hiç umudum yoktu.
Ama bugün var.
Belki yarın yine olmaz.
Aman ne biliyim umut etmemek daha iyi. En azından hayal kırıklığı olmaz.
Geçen ay ayrıldık kuzum sen hamile kalıp ben kalamayınca :))) olsun en azından sen hamile kaldın. Ben de Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olurum napıyım.Him ayrilacaguuuz disene
Ayyy hadi insallahhhhh❤Kızlar sankim de biraz umut oldu içim. Neden bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi.
Köpük genelde hasta olunca falan oluyor yani grip gibi.Su az mı içtin acaba bugünIyi aksamlar kizlar simdi isten geldim. Birsey soracagim. Bugun idrarim koyu renk cok kokuyor ve kopuk kopuk oluyor. Bu neden olur enfeksiyon falan mi acaba ama agri yanma falan birsey yok.
Benim 28 günde bir adet.ve sadece 13. günde oldu ilişki .geç yumurtlama durumu adeti düzenli olanlarda da olur mu acaba.Benim bildiğim kadarıyla yumurtlaması geç olanın geç döllenme oluyor..
Neden tek 13. Gün yaptın canımcım. Öncesi ve sonrası da olsaydı iyiydi..Benim 28 günde bir adet.ve sadece 13. günde oldu ilişki .geç yumurtlama durumu adeti düzenli olanlarda da olur mu acaba.
Bilemedim ki canım..Iyi aksamlar kizlar simdi isten geldim. Birsey soracagim. Bugun idrarim koyu renk cok kokuyor ve kopuk kopuk oluyor. Bu neden olur enfeksiyon falan mi acaba ama agri yanma falan birsey yok.
Valla ben yumurtlama zaten 14. gün dedim.13 gün de olur bu iş dedimNeden tek 13. Gün yaptın canımcım. Öncesi ve sonrası da olsaydı iyiydi..
Bende hiç geç döllenme olmadı, bilemiyorum o sebepten canım. Sadece okuduklarımdan edindiğim bilgi geç döllenme olduğunda çıkmayabiliyor adet öncesi testte..
Sen bu ay çok stres yaptıysan geç regl olabilirsin.
Ben stres yaptığım ay 4 gün gecikmişti.
Oğluma hamile kalmayı düşündüğümüz an geldi aklıma. Biz de böyle ilk ay bir gün denedik tutmadı :)))))) o kadar da emin oluyoruz yani tutar diye :)Valla ben yumurtlama zaten 14. gün dedim.13 gün de olur bu iş dedimAma olmadı galiba.Onumuzdeki ay hesap kitap yapmadan deneyeceğim adetten sonra başlayarak.Benim hiç gecikmeyince daha önce adet işte , hamile miyim diyorum negatiflere rağmen..belki çok stres yaptım ondandur dediğin gibi canim bekleyeyim
Köpük genelde hasta olunca falan oluyor yani grip gibi.Su az mı içtin acaba bugün
Valla kizlar ben tam bir sukoligim. Masallah hasta falanda degilim ama butun gun toplantidaydim belki fazla tutmusumdur tuvaletimi aman tam gebe kalmaya calisirken enfeksiyon falan olmasinda korktum bir anBilemedim ki canım..
Canım üzülme lütfen ve stress yapma adet ne zaman? Kırmızıları görmeden karamsarlığa kapılma. Allahım hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah.Ben de az evvel test yaptim dayanamayip,ilk defa gebelik testi yaptim sonuc tek cizgi malesef, insallah Allahim cok bekletmez
16 si adetim belki silik filan cikar dedim ama yokCanım üzülme lütfen ve stress yapma adet ne zaman? Kırmızıları görmeden karamsarlığa kapılma. Allahım hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah.
Eki Görüntüle 2277957 Eki Görüntüle 2277958
@KARABATAK_busra1tan Kızlar dün ve bugünkü ovulasyon bariz pik bugün. Takvimi de attım. Bu ay program doğru bildi galiba. Yumurta bugün çatlayacak sanırım. Ne diyorsunuz olur mu bu ay. Çörek otu yumurtayı öne çekti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?