Kızlar akşam oldu hala adet olmadım valla .Benim adetim hiç gecikmez ay valla yarın da olmazsam ben bi daha test yaparım
Ben beklemez yapardim test.Geçen ay ayrıldık kuzum sen hamile kalıp ben kalamayınca :))) olsun en azından sen hamile kaldın. Ben de Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olurum napıyım.
Bu ay regl öncesi test yapsam mı yapmasam mı ona emin olamıyorum..
Sence testte negatif görmek mi daha kötü regl olduğunu görmek mi?
4 saati grctiyse koyulmuştur, köpük olayıni bilemedim cnm.Iyi aksamlar kizlar simdi isten geldim. Birsey soracagim. Bugun idrarim koyu renk cok kokuyor ve kopuk kopuk oluyor. Bu neden olur enfeksiyon falan mi acaba ama agri yanma falan birsey yok.
Ömrü hayatimda ilk kez duyuyorum bunu.Bence her günü değerlendir.
Ay boyunca her gün yapılmadığı için sperm kalitesinde sıkıntı olmaz.
Ben ilk defa bu ay her gün değerlendirdim ve sonuç
Doktorlarda bu şekilde söyler ayın her günü olmadığı için sadece yumurtlama haftası her gün hatta mümkünse 3 saat ara ile gece de 2 kere bile olabilir.
İnstagramda drgokcenerdogan var takip etmenizi öneririm.
Kuzum bence regl gününü bekle. Çünkü regl olana kadar test bile yapsan acaba diyorsun. Ben geçen ay test negatif olduğu halde 4 gün Gecikince hep acaba dedimGeçen ay ayrıldık kuzum sen hamile kalıp ben kalamayınca :))) olsun en azından sen hamile kaldın. Ben de Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olurum napıyım.
Bu ay regl öncesi test yapsam mı yapmasam mı ona emin olamıyorum..
Sence testte negatif görmek mi daha kötü regl olduğunu görmek mi?
Kuzum yumurtlama olabilir belkiValla kizlar ben tam bir sukoligim. Masallah hasta falanda degilim ama butun gun toplantidaydim belki fazla tutmusumdur tuvaletimi aman tam gebe kalmaya calisirken enfeksiyon falan olmasinda korktum bir an
Hayırlı olsun canımMrb kızlar Bn de katılayım aranıza 6+6 olarak :) muhtemel doğum 30 ocak görünüyor
Çok zor be canım. İş güç çocuk içinde epey zor oluyor.Bence her günü değerlendir.
Ay boyunca her gün yapılmadığı için sperm kalitesinde sıkıntı olmaz.
Ben ilk defa bu ay her gün değerlendirdim ve sonuç
Doktorlarda bu şekilde söyler ayın her günü olmadığı için sadece yumurtlama haftası her gün hatta mümkünse 3 saat ara ile gece de 2 kere bile olabilir.
İnstagramda drgokcenerdogan var takip etmenizi öneririm.
Hiç bir fikrim yok canım daha önce hiç yumurtlama ne zaman çatlarmış falan bilmezdim bu ay program indirdim ilk defa. Bir program 9 ovu günü dedi diğeri 10 dedi ama ikisinde de olmadı yalnız 10nunda bu zamana kadar yaşamadığım saçma bir ağrıyla geçti 11i beyaz parça parça ama kremsi bir akıntı oldu. belkide dediğin gibidir belkide toplantılardan biraz tutmuş olabilirim. Hayırlısı olsun inşallah canımKuzum yumurtlama olabilir belki
Hoşgelmişsin hayırlı olsun sağlıkla inşallah.Mrb kızlar Bn de katılayım aranıza 6+6 olarak :) muhtemel doğum 30 ocak görünüyor
Hosgeldin canimMrb kızlar Bn de katılayım aranıza 6+6 olarak :) muhtemel doğum 30 ocak görünüyor
Değişecek bir durum yok aslında kimi doktor o şekilde savunur kimi bu şekilde bende her gün olmasını savunan bir çok yazı okudum (ama ay boyunca her gün değil sadece yumurtlama haftasında yani 1 hafta süresince her gün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası) ben bu ay bu şekilde denedim 1 hafta boyunca ve çok şükür hamileyim.Ben beklemez yapardim test.
Cünkü ben sabirsiz tez canli biriyim.
Asla bekleyemem
sorunun cevabı: regl
4 saati grctiyse koyulmuştur, köpük olayıni bilemedim cnm.
Ömrü hayatimda ilk kez duyuyorum bunu.
Kac dr ,milyon yazi okudum her birinde gun asiri olmasini destekliyor.
3 saat arayla , 2 kere felan ,,,enteresan demek mi değişmiş 2 senede bu
Ay yok canım ben hiç acaba demem. Yumurtlama günüm ortada. Üstünden 12 gün geçtiği halde test negatifse kesin sonuç kabul ediyorum. Her defasında da haklı çıktım :))Kuzum bence regl gününü bekle. Çünkü regl olana kadar test bile yapsan acaba diyorsun. Ben geçen ay test negatif olduğu halde 4 gün Gecikince hep acaba dedim
Onları bilemedim ama Drkdrk hamile biliyor musun
Ne zaman yazdi?Onları bilemedim ama Drkdrk hamile biliyor musun
Ovülasyon konusuna yazdı. Bu ay ovü ile takip etti o. Pik yakaladığı günleri sıkı değerlendirdi ve oldu :))Ne zaman yazdi?
Hic hatirlamiyorum ben?
Ala ala
Canim emin misin ayni kisiden bahsettigimize?Ovülasyon konusuna yazdı. Bu ay ovü ile takip etti o. Pik yakaladığı günleri sıkı değerlendirdi ve oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?