Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar akşam oldu hala adet olmadım valla .Benim adetim hiç gecikmez ay valla yarın da olmazsam ben bi daha test yaparım

Bence gece acile git devlet hastahanesine gebelik testi yaptıracağım düşük tehlikem var değer öğrenmem gerekiyor de hemen yaparlar.
İdrar da çıkmazsa bile kanda kesin çıkar.

Ben beklemez yapardim test.
Cünkü ben sabirsiz tez canli biriyim.
Asla bekleyemem

sorunun cevabı: regl
Iyi aksamlar kizlar simdi isten geldim. Birsey soracagim. Bugun idrarim koyu renk cok kokuyor ve kopuk kopuk oluyor. Bu neden olur enfeksiyon falan mi acaba ama agri yanma falan birsey yok.
4 saati grctiyse koyulmuştur, köpük olayıni bilemedim cnm.
Ömrü hayatimda ilk kez duyuyorum bunu.
Kac dr ,milyon yazi okudum her birinde gun asiri olmasini destekliyor.
3 saat arayla , 2 kere felan ,,,enteresan demek mi değişmiş 2 senede bu

Kuzum bence regl gününü bekle. Çünkü regl olana kadar test bile yapsan acaba diyorsun. Ben geçen ay test negatif olduğu halde 4 gün Gecikince hep acaba dedim

Çok zor be canım. İş güç çocuk içinde epey zor oluyor.

Kuzum yumurtlama olabilir belki
Hiç bir fikrim yok canım daha önce hiç yumurtlama ne zaman çatlarmış falan bilmezdim bu ay program indirdim ilk defa. Bir program 9 ovu günü dedi diğeri 10 dedi ama ikisinde de olmadı yalnız 10nunda bu zamana kadar yaşamadığım saçma bir ağrıyla geçti 11i beyaz parça parça ama kremsi bir akıntı oldu. belkide dediğin gibidir belkide toplantılardan biraz tutmuş olabilirim. Hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar totem yaptım
Şimdi bende 4 kedi var ya. Bunlar bir tanesi hayatta öyle kucağa gelip sevdireyim falan yapmaz nefret eder ancak gebe kaldığım zaman daha ben bilmiyorum ihtimalde vermiyordum kürtajdan 2 ay sonra birden bire ben yatarken geldi karnımın üstüne çıktı başını gögsüme koydu biraz oturdu ben daha düzgün adet olmamıştım bekliyordum ama bir şüphe düştü içeme bu kedi neden böyle yaptı. Onlar hisseder derlerdi falan gittim test aldım kopkoyu çift çizgi

Şimdi yine onun kucağıma gelmesini bekliyorum diğerleri hep gelir zaten ama Paşamı bekliyorum. Gerçi onunda astımı tuttu 2 gündür küveze oksijene götürüyoruz kortizon antibiyotik tedavi başladık yine pek keyfi yok ama o gelene kadar test yapmayacağım

Değişecek bir durum yok aslında kimi doktor o şekilde savunur kimi bu şekilde bende her gün olmasını savunan bir çok yazı okudum (ama ay boyunca her gün değil sadece yumurtlama haftasında yani 1 hafta süresince her gün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası) ben bu ay bu şekilde denedim 1 hafta boyunca ve çok şükür hamileyim.

Kuzum bence regl gününü bekle. Çünkü regl olana kadar test bile yapsan acaba diyorsun. Ben geçen ay test negatif olduğu halde 4 gün Gecikince hep acaba dedim
Ay yok canım ben hiç acaba demem. Yumurtlama günüm ortada. Üstünden 12 gün geçtiği halde test negatifse kesin sonuç kabul ediyorum. Her defasında da haklı çıktım :))
Bilmiyorum artık seçim günü regl değilsem bebekle oy kullanıyorum demektir hahahhaha :)))

Ovülasyon konusuna yazdı. Bu ay ovü ile takip etti o. Pik yakaladığı günleri sıkı değerlendirdi ve oldu :))
Canim emin misin ayni kisiden bahsettigimize?
Profiline tikladim onun,p.tesi regl oldum diye yazmis ovulasyon grubuna yahu?????

Dur dur anladim simdi jeton düştü uykulu olunca hahahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…