@KARABATAK_ bak canım bu mesajı. Zaten kan testi de yaptırdı. Sonuç pozitif. :)Aselece teyzemiz emegin cok buyuk bizde hakkini helal et Allah herkese nasip etsin kizlar lütfen lütfen lütfen ovulasyon yapin bnde pko vardi 3.ay ovulasyon dememin 2ayi hamilelik biri kimyasal oldu.aseleceye kulak verinAllah hepinizden razi olsun bn bu topikteki herkesi cok seviyorum mutlaka bnde buralarda olcam duacinizim ve bol bol tovbe istiğfar edip meryem suresini okuyun rabbim hepinize nasip etsin
Canim zaten arkadas buraya yazmamis hic.@KARABATAK_ bak canım bu mesajı. Zaten kan testi de yaptırdı. Sonuç pozitif. :)
:))))Canim zaten arkadas buraya yazmamis hic.
Baska konularda yazıstigi icin bilememisim dogal olarak.
Profil resmin pek datlu:))))
Ben diğer konuları da takipteyim. O yüzden gördüm. Ovü konusunda geçen ay yardım almıştım konu sahibinden. İlk ve son kez yapmıştım :)))
Yaaa size haftaya çift çizgi atsam...
Totem yaptım :))))Profil resmin pek datlu
Kız en sonunda beni dövecen sen ama bende akıntı olduğunda regl başlıyor.Kızlar ya ben bugün adet olmadım ama çok akintim var hem de çok kokulu.Ya enfeksyon mu bu acaba
Canim cuma gunu devlete gidecem tum tahlillerimi yaptirmak icin. Asil randevum p.tesi gunu. Ben devlet+ozel ilerlemistim kizimda. Tahlilleri bedavaya getirmek icin.@KARABATAK_ randevun ne zaman? Kese görünür artık dimi :))
Kokuluysa olabilir.Kızlar ya ben bugün adet olmadım ama çok akintim var hem de çok kokulu.Ya enfeksyon mu bu acaba
Çok heyecanlı :)) bize detayları yaz hep olur mu :))Canim cuma gunu devlete gidecem tum tahlillerimi yaptirmak icin. Asil randevum p.tesi gunu. Ben devlet+ozel ilerlemistim kizimda. Tahlilleri bedavaya getirmek icin.
Cuma gunu kese bebek kalp 3 lusu nasip olur insallah, eger olmazsa p.tesi ye kalir.
Kizimda 6+5 de duymusum kalbini.
6+2 de bence yakin bi tarih inş duyulur
Aslinda ben de hicbirini hatırlamıyorum ama iyki kk var. 2017 haziran annelerindeydim ve oradan cikarttim eski yazdiklarimi. Oylelikle net yazıyorum yani.Çok heyecanlı :)) bize detayları yaz hep olur mu :))
Ben unutmuşum kalp atışı kaçta başlıyordu, hepsini unutmuşum :))
Senden öğrenirim ben de inşallah :)
Kız en sonunda beni dövecen sen ama bende akıntı olduğunda regl başlıyor.
Bence hamile değilsen bi an önce regl ol da yeni ayda sıkı çalış.
TamamCanım ben regl oldum maalesef yeni bat 15 temmuz
:))))) bak o iyi olmuş işte.Aslinda ben de hicbirini hatırlamıyorum ama iyki kk var. 2017 haziran annelerindeydim ve oradan cikarttim eski yazdiklarimi. Oylelikle net yazıyorum yani.
Onu bi doktora sor.. Enfeksiyon varsa önce ondan kurtulmalısın...Yok canım iyi oldu bunu öğrendiğim herhalde gelecek kırmızılar da bu kokulu akıntı hoşuma gitmedi
bilemedim biraz daha bekliyim giderim olmadiKokuluysa olabilir.
Yarin dr a bi gorunsen?
Onu bi doktora sor.. Enfeksiyon varsa önce ondan kurtulmalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?