Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@KARABATAK_ bak canım bu mesajı. Zaten kan testi de yaptırdı. Sonuç pozitif. :)

Canim zaten arkadas buraya yazmamis hic.
Baska konularda yazıstigi icin bilememisim dogal olarak.
:))))
Ben diğer konuları da takipteyim. O yüzden gördüm. Ovü konusunda geçen ay yardım almıştım konu sahibinden. İlk ve son kez yapmıştım :)))
Yaaa size haftaya çift çizgi atsam...

Kızlar ya ben bugün adet olmadım ama çok akintim var hem de çok kokulu.Ya enfeksyon mu bu acaba

@KARABATAK_ randevun ne zaman? Kese görünür artık dimi :))
Canim cuma gunu devlete gidecem tum tahlillerimi yaptirmak icin. Asil randevum p.tesi gunu. Ben devlet+ozel ilerlemistim kizimda. Tahlilleri bedavaya getirmek icin.
Cuma gunu kese bebek kalp 3 lusu nasip olur insallah, eger olmazsa p.tesi ye kalir.
Kizimda 6+5 de duymusum kalbini.
6+2 de bence yakin bi tarih inş duyulur

Çok heyecanlı :)) bize detayları yaz hep olur mu :))
Ben unutmuşum kalp atışı kaçta başlıyordu, hepsini unutmuşum :))

Senden öğrenirim ben de inşallah :)

@KARABATAK_ devlette ilk muayenede 5 tüp kan alıp herşeyime bakmışlardı. Devlet tahlil için en güzeli :) ultrason da özele gidersin. Hangi hastaneye gidiyorsun?

Çok heyecanlı :)) bize detayları yaz hep olur mu :))
Ben unutmuşum kalp atışı kaçta başlıyordu, hepsini unutmuşum :))

Senden öğrenirim ben de inşallah :)
Aslinda ben de hicbirini hatırlamıyorum ama iyki kk var. 2017 haziran annelerindeydim ve oradan cikarttim eski yazdiklarimi. Oylelikle net yazıyorum yani.

Kız en sonunda beni dövecen sen ama bende akıntı olduğunda regl başlıyor.
Bence hamile değilsen bi an önce regl ol da yeni ayda sıkı çalış.
Yok canım iyi oldu bunu öğrendiğim herhalde gelecek kırmızılar da bu kokulu akıntı hoşuma gitmedi

Onu bi doktora sor.. Enfeksiyon varsa önce ondan kurtulmalısın...

Devlete nereye gideceksin?
Bende yarın özelde ilk randevum var Dragos Bezmialem genelde tüm tahlilleri ücretsiz yapıyor ama olurda karşıladıkları çıkmazsa devlete gidebilirim tahliller için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…