- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Hoşgeldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun..Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim iki aydır bizde minik için çalışmalara başladık bakalım. Umarım bu ay güzel haberi alırız herkesin gölüne göre olsun dilerim :)
Bu ayda bugun son regl günümdü bugünden itibaren 2 günde bir deneyeceğiz bakalım bu sefer sonuç nasıl olacak meraktayım, sizce bu şekilde mantıkklı mı kızlar yoksa yine yumurtlama takvimine göre mi denemeliyizHoşgeldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun..
bir an önce meleğin seninle olur inşallaahh
2 günde 1 ilişki mantıklı.. ama yumurtlama takvimine bak tabi ki, yumurtlama gününü gösteren gün ve sonrasında mutlaka ilişki yaşa eşinle.. Olur inşallah :)Bu ayda bugun son regl günümdü bugünden itibaren 2 günde bir deneyeceğiz bakalım bu sefer sonuç nasıl olacak meraktayım, sizce bu şekilde mantıkklı mı kızlar yoksa yine yumurtlama takvimine göre mi denemeliyiz
inşallah canım2 günde 1 ilişki mantıklı.. ama yumurtlama takvimine bak tabi ki, yumurtlama gününü gösteren gün ve sonrasında mutlaka ilişki yaşa eşinle.. Olur inşallah :)
HoşbuldumHoşgeldin canım. Az kalmış
nedennnn , nasıl yaArkadaslar gurubu devredeceğim.
Gönüllü biri var mi devralmak isteyen ?
nedennnn , nasıl ya
Liste acısından takip edemiyorum yanlış anlasilmasin. Talip olan biri olursa cok sevinirim.ilk defa bir gruba katılmıstım buda hayatta ki şansım sanırım
Ne güzel söyledin canım, belki okulun stresi bitince kavuşacağız miniklerimizeYarın şu okul bitsin. İki hafta da seminerler bitsin. Seminerin sonunda tatille birlikte bebek müjdesi gelsin inşallah benden size.
Gönlünü ferah tut canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebeğinGunaydin kizlar.
Haberler iyi degil maalesef.
Son birkac gündür zaten karnim ağrıyordu,
Esime de söyledim hatta bir terslik cikacak kesin diye.
Kese göründü, bebek görünmeyebilir henüz cok yeni dedi. Kalp atisi için haftaya persembe günü cagirdi.
Gunde 3 kez progestan verdi.
Kese etrafinda genis bi alan kanama alaniymis.
Bu olmamaliymis normalde,
Düşük riskin var dedi.
Benim yuzumden anlayınca kotu oldugumu dedi ki, saglikliysa tutunur.
Sagliksiz gebelikler düşük ile son bulur dedi.
Agir kandırma ve mümkün mertebe dinlen dedi( bu imkansiz benim icin maalesef)
Şimdi okula geldik, bahar ogretmeniyle derste.
Oy kuzum benim çok üzüldüm şimdi.. Bugün karne günü olduğu için yeni bakabildim..Gunaydin kizlar.
Haberler iyi degil maalesef.
Son birkac gündür zaten karnim ağrıyordu,
Esime de söyledim hatta bir terslik cikacak kesin diye.
Kese göründü, bebek görünmeyebilir henüz cok yeni dedi. Kalp atisi için haftaya persembe günü cagirdi.
Gunde 3 kez progestan verdi.
Kese etrafinda genis bi alan kanama alaniymis.
Bu olmamaliymis normalde,
Düşük riskin var dedi.
Benim yuzumden anlayınca kotu oldugumu dedi ki, saglikliysa tutunur.
Sagliksiz gebelikler düşük ile son bulur dedi.
Agir kandırma ve mümkün mertebe dinlen dedi( bu imkansiz benim icin maalesef)
Şimdi okula geldik, bahar ogretmeniyle derste.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim iki aydır bizde minik için çalışmalara başladık bakalım. Umarım bu ay güzel haberi alırız herkesin gölüne göre olsun dilerim :)
Doğumgünün kutlu olsunntatlımHoşgeldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun..
bir an önce meleğin seninle olur inşallaahh
Benim bat 26 canım. 3.denemem.Ve 3çocuk için niyetlendik. Hayırlısı ne ise o olsun canımHoşbuldum
Sizde durumlar nasıl?
Canım bizimle kalacaksa listeyi ben takip edebilirim. Ama bizimle kalacaksınArkadaslar gurubu devredeceğim.
Gönüllü biri var mi devralmak isteyen ?
Tamam cok guzel olur.Canım bizimle kalacaksa listeyi ben takip edebilirim. Ama bizimle kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?