Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim iki aydır bizde minik için çalışmalara başladık bakalım. Umarım bu ay güzel haberi alırız herkesin gölüne göre olsun dilerim :)
Hoşgeldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun..
bir an önce meleğin seninle olur inşallaahh

Hoşgeldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun..
bir an önce meleğin seninle olur inşallaahh
Bu ayda bugun son regl günümdü bugünden itibaren 2 günde bir deneyeceğiz bakalım bu sefer sonuç nasıl olacak meraktayım, sizce bu şekilde mantıkklı mı kızlar yoksa yine yumurtlama takvimine göre mi denemeliyiz

2 günde 1 ilişki mantıklı.. ama yumurtlama takvimine bak tabi ki, yumurtlama gününü gösteren gün ve sonrasında mutlaka ilişki yaşa eşinle.. Olur inşallah :)

2 günde 1 ilişki mantıklı.. ama yumurtlama takvimine bak tabi ki, yumurtlama gününü gösteren gün ve sonrasında mutlaka ilişki yaşa eşinle.. Olur inşallah :)
inşallah canım seninde miniğin hayırlı olsun bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gönlünü ferah tut canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebeğin

Oy kuzum benim çok üzüldüm şimdi.. Bugün karne günü olduğu için yeni bakabildim..
Rabbim içecek suyunu yazdıysa doğar da yaşar da..
İnşallah progestan iyi gelir ve bir dahaki gidişinde olumlu güzel şeyler duyarsın doktordan..

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…