Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guncellenecek olan arkadasin komple isaretleyip kes de sonra tarih surasina göre yer acip yapistir.
Ben boyle yapiyorum tarih sırası daha kolay oluyor diye ama sen kendine gore bi sistem oluştur istersen cnm
Tamam canım denerim. Yarın iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Arkadaşımın çocuğu sınava girecek onun için dua istediler. Sen de geldin aklıma. Allah kabul etsin inşallag

Guncellenecek olan arkadasin komple isaretleyip kes de sonra tarih surasina göre yer acip yapistir.
Ben boyle yapiyorum tarih sırası daha kolay oluyor diye ama sen kendine gore bi sistem oluştur istersen cnm
Kuzum yeni ismi nasıl ekliyorsun ya. İlk sayfaya dönüp bakıyorum hiç bişey yapamıyorum

Tamam canım denerim. Yarın iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Arkadaşımın çocuğu sınava girecek onun için dua istediler. Sen de geldin aklıma. Allah kabul etsin inşallag
Allah razi olsun senden.
Kanama alanı her 100 gebelikten 40 inda olurmuş ve bu 40 gebelikten 15 i düşük ile son bulurmuş.
Bakalim ben hangi tarafta olacagim.
Cok hikaye okudum sabahtan beri, çoğunluğu dogurmus:) umut etmeden yasanmaz.
Yarin ola hayrola.
Yazarim cikinca hastaneden

Bende de durumlar aynı canım..
İşler güçler devam..
Bugün Sahile indik iş sonrası. Zaten yorgun geldim işten. Bide Sahile inince çok yoruldum.

Sende ne var ne yok
Verdik bugün karneleri canım. Ardından iki çocuğun okuluna koştur. Ben de pertim. Çalışmalar durdu bizde. En son yumurtlamadan önceki gün ve yumurtlama günü oldu. Olursa bunla olur yoksa iş çıkmaz bizden

Arkadaşlar yarin 11 de randevum.

Aklima hersey geliyor.

Allah bu bebegi kucagima almayi nasip etmeyecekse sure uzamasın.

Yazarım muayeneden sonra
İnşallah bir sorun olmayacak ve sağlıkla kucağına alacaksın aklına kötü şeyler getirme yarın bizide bilgikendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…