İnşallah her şey düzelir canım..Arkadaşlar yarin 11 de randevum.
Aklima hersey geliyor.
Allah bu bebegi kucagima almayi nasip etmeyecekse sure uzamasın.
Yazarım muayeneden sonra
İnşallah becerirşm canım. Yardımını esirgemeTamam cok guzel olur.
Kazene yazim ben.
Mck.
Canım bir inşirah oku iki rekat da namaz kıl hayırlısını dile. Ben de dua edicemArkadaşlar yarin 11 de randevum.
Aklima hersey geliyor.
Yazarım muayeneden sonra
Guncellenecek olan arkadasin komple isaretleyip kes de sonra tarih surasina göre yer acip yapistir.@KARABATAK_ kuzum bu tarih işi nasıl güncelleniyor
Tamam canım denerim. Yarın iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Arkadaşımın çocuğu sınava girecek onun için dua istediler. Sen de geldin aklıma. Allah kabul etsin inşallagGuncellenecek olan arkadasin komple isaretleyip kes de sonra tarih surasina göre yer acip yapistir.
Ben boyle yapiyorum tarih sırası daha kolay oluyor diye ama sen kendine gore bi sistem oluştur istersen cnm
Kuzum yeni ismi nasıl ekliyorsun ya. İlk sayfaya dönüp bakıyorum hiç bişey yapamıyorumGuncellenecek olan arkadasin komple isaretleyip kes de sonra tarih surasina göre yer acip yapistir.
Ben boyle yapiyorum tarih sırası daha kolay oluyor diye ama sen kendine gore bi sistem oluştur istersen cnm
Allah razi olsun senden.Tamam canım denerim. Yarın iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Arkadaşımın çocuğu sınava girecek onun için dua istediler. Sen de geldin aklıma. Allah kabul etsin inşallag
Listenin sag altında noktalar varya orayi tıkla duzenle de.Kuzum yeni ismi nasıl ekliyorsun ya. İlk sayfaya dönüp bakıyorum hiç bişey yapamıyorum
Tamam çözdüm canımListenin sag altında noktalar varya orayi tıkla duzenle de.
Cok basit az kurcala hemen kaparsin.
Sen nasılsın canımponcikvegece doğum günün kutlu olsun canımcım
Bende de durumlar aynı canım..Sen nasılsın canım
Verdik bugün karneleri canım. Ardından iki çocuğun okuluna koştur. Ben de pertim. Çalışmalar durdu bizde. En son yumurtlamadan önceki gün ve yumurtlama günü oldu. Olursa bunla olur yoksa iş çıkmaz bizdenBende de durumlar aynı canım..
İşler güçler devam..
Bugün Sahile indik iş sonrası. Zaten yorgun geldim işten. Bide Sahile inince çok yoruldum.
Sende ne var ne yok
İnşallah bir sorun olmayacak ve sağlıkla kucağına alacaksın aklına kötü şeyler getirme yarın bizide bilgikendirArkadaşlar yarin 11 de randevum.
Aklima hersey geliyor.
Yazarım muayeneden sonra
Canım senin batı ekleyelim mi listeyeİnşallah bir sorun olmayacak ve sağlıkla kucağına alacaksın aklına kötü şeyler getirme yarın bizide bilgikendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?