Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize çalışıyorsanız izin alın bnce hiç bir şey bebeğinizden kıymetli değil

Insallah hayirlisiyla sizinle kalir bebeginiz

Benim de adet günüm dündü hala olmadım ama hızlı testimidir nedir ondan aldım eczaneden biraz önce yaptım negatif zaten ayın 9unda da beta 0 Dı.. Bu ay umudum kalmadı artık inşallah öbür ay hamile kalırız

Bence ümitsizliğe kapılma canım sağlıkla tutunur inşallah

Canımm sıkma canını, olabildiğince dikkat etmeye çalış lütfenn..
yiyecek ekmeği var ise bebeğinin, misler gibi tutunur annesine.. sen doktorun söylediklerini ihmal etmemeye çalış lütfen..
hayırlısı ne ise o olsun

üzüldüm cnm geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşAllah düzelir durumun.
Bişey olmadan atlatırsın.
Kızlarr günaydınnnnn:)
bugün benim doğum günüm...
bebişlerimin kalp atışına gittik, taktaktaktak atıyorlarrr :) annelerine harika bir doğum günü hediyesi verdi bebiklerimmmm

Doğum günün kutlu olsun cnm ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

Canım doktor doğru demiş sağlıksızsa Rabbim düşürüyor. Gönlünü ferah tut. Hayırlısı için dua edelim. Lütfen ağır kaldırma e

İnşaAllah herşey yolunda gider dinlenmeye çalış

Canim herseyin hayirlisi insallah bebisin tutunur. Bahari kaldirmamaya calis bir muddet mumkun oldugu kadarda dinlen canim. Allahim gonlune gore versin canim

Kızlarr günaydınnnnn:)
bugün benim doğum günüm...
bebişlerimin kalp atışına gittik, taktaktaktak atıyorlarrr :) annelerine harika bir doğum günü hediyesi verdi bebiklerimmmm
Dogum gunun kutlu olsun canim nice guzel yaslarin olsun. Bebislerini saglikla kucagina al insallah.

benim düşük olmazsa eğer 2020 mayıs annesi olacam 2 .çocuk olacak var mi benim gibi yeni hamiş olan

10 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…