Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur canım korkma hemen iyi olur inşallah

Ben de ben de

Reactions: BYV
Bu ay ki motivasyonumuz sensin hadi bakalım

Yarın şu okul bitsin. İki hafta da seminerler bitsin. Seminerin sonunda tatille birlikte bebek müjdesi gelsin inşallah benden size.
Ayyy duanın güzelliğine bak yaaa inşallah canım. Bayramda kocamın yüzünü zor gördüm tutarsa eğer çok gülücem şu an Temmuz’a kaldı kafasındayım ama bakalım ne olacak

Ay kizlar moralim cok bozuldu.
Yarin hastaneye gidemeyebilirim
büyük ihtimalle p.tesine kalacak.
Yigenim ile beraber gidecektim o kizima bakacakti kapinin onunde,muayene odasina rahatca girecektim.
Ama yarin sabaha almis ablam biletini.
Esim birakacak gara.
Ve benim kizimla tek başıma gidip kan verip ultrasona baktırmam imkansiz gibi bisey.
Uslu uslu beklemez ki
Eger yarin esim benle gelemezse p.tesi ozeldeki randevumu beklicem paşa paşa.
15.45 de o da
Ay ne zor beklemesi 2.lerde 1.ler kadar coookkk heyecanliymis cokkkk.

Ben ovu yapmadm cnm acele etmicem ya bosa surekli test yapiorm çünki beklemeyi tercih ediyorum

Valla heyecan hiç değişmiyor.
Haklısın kızla gidilmez. Ben de olsam gitmem. Kalabalık da oluyor hastane. Sen cumartesi git eşinle, pazartesini niye bekliyorsun?

Merhaba canım dil bağı olabilir mi bir arkadaşımın kızı aynı şekildeydi doktorlar bişey anlamamış ama sağlık ocağındaki hemşire dil bağı var o yüzden geç konuşur ve düzgün konuşamaz demiş onu aldırınca baya farketmiş

Günaydın hanımlar benim sorum var dün belirtmiştim bugün bat günüm sabah kahverengi bi akıntı oldu peçeteye sildiğimde sizce hamilelik olabilir mi

Gunaydin kizlar.
Haberler iyi degil maalesef.
Son birkac gündür zaten karnim ağrıyordu,
Esime de söyledim hatta bir terslik cikacak kesin diye.
Kese göründü, bebek görünmeyebilir henüz cok yeni dedi. Kalp atisi için haftaya persembe günü cagirdi.
Gunde 3 kez progestan verdi.
Kese etrafinda genis bi alan kanama alaniymis.
Bu olmamaliymis normalde,
Düşük riskin var dedi.
Benim yuzumden anlayınca kotu oldugumu dedi ki, saglikliysa tutunur.
Sagliksiz gebelikler düşük ile son bulur dedi.
Agir kandırma ve mümkün mertebe dinlen dedi( bu imkansiz benim icin maalesef)

Şimdi okula geldik, bahar ogretmeniyle derste.

İnsallah nasibinizde var sizinle kalır şu mübarek günde Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…