- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Dur canım korkma hemen iyi olur inşallahSelam kızlar,
Doktordan geliyorum küçük bir kese gördü çok şükür ama daha çok küçük hafta ölçemiyorum dedi Pazartesi tekrar kontrole gel dedi. Birde test yaptı tekrar 1296 çıktı. Pazartesi 705 di. Bence az yükselmiş korkmaya başladım
Ben de ben deAll bak bir tane dahaolumlu düşünün yahu ne güzel keseni görmüşsünüz geç döllenmedir hemen niye umutsuzluğa kapılıyorsun.
Yok canım zor koymayı geçtim kesinlikle açılmıyor anlamadım neden bilgisayara geçtim şimdi al sana boll bollolumlu düşünecekmisin bakimm negatif görmekten korkuyorum bile demek yok o negatif lafı çıkmayacak o ağızdan şöyle diyorsun hemen ben bu ay güzel değerlendirdim Rabbimde nasip ederse testimi pozitif göreceğim. Sonra Yeşim arkadaşımda pozitif görecek
Evet canm dün yaptırmıştım bugün boş yatın tekrar yaptırıcam inşallah güzel Bi şekilde yükselirAy kizlar moralim cok bozuldu.
Yarin
2 gun ara ile baktiriyorsun degil mi?
Bu onemli.
Bu ay ki motivasyonumuz sensin hadi bakalımCanım yorumda düşmanda diyor bak sen ölü görmüşsün çatlamış düşmanlarınHer zaman derimki Allahım hem kim hakkımda ne düşünüyorsa 10 katını ver ona. Kötü düşünmeyi seçenler kendi bilir Sen gönlünü ferah tut
Bilinç altın oyun oynuyor sana kuzum sen hiç öyle kötü düşüncelere girme canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hoşgeldin bir bebek annesiMerhaba2020 de bir bebiş isteyende benim inşallah nasip olur. Bat: 22 Haziran
Ayyy duanın güzelliğine bak yaaaYarın şu okul bitsin. İki hafta da seminerler bitsin. Seminerin sonunda tatille birlikte bebek müjdesi gelsin inşallah benden size.
Ben ovu yapmadm cnm acele etmicem ya bosa surekli test yapiorm çünki beklemeyi tercih ediyorumTest yaparım. Hani varsa çıkıyor gördüğüm örneklere göre. Geç döllenme yok çünkü yumurtlamayı yakaladım ovü testi ile.
Sen de yapsan, birlikte çift çizgileri atarız buraya, şenlenir burası :)))
Valla heyecan hiç değişmiyor.Ay kizlar moralim cok bozuldu.
Yarin hastaneye gidemeyebilirim
büyük ihtimalle p.tesine kalacak.
Yigenim ile beraber gidecektim o kizima bakacakti kapinin onunde,muayene odasina rahatca girecektim.
Ama yarin sabaha almis ablam biletini.
Esim birakacak gara.
Ve benim kizimla tek başıma gidip kan verip ultrasona baktırmam imkansiz gibi bisey.
Uslu uslu beklemez ki
Eger yarin esim benle gelemezse p.tesi ozeldeki randevumu beklicem paşa paşa.
15.45 de o da
Ay ne zor beklemesi 2.lerde 1.ler kadar coookkk heyecanliymis cokkkk.
Benim dr cok dolu canim.Valla heyecan hiç değişmiyor.
Haklısın kızla gidilmez. Ben de olsam gitmem. Kalabalık da oluyor hastane. Sen cumartesi git eşinle, pazartesini niye bekliyorsun?
Hoşgeldin canım. Az kalmışBen de geldim. Selamlar☺
Bat 19 Haziran
Nasip canım hiç belli olmazAyyy duanın güzelliğine bak yaaainşallah canım. Bayramda kocamın yüzünü zor gördüm tutarsa eğer çok gülücem şu an Temmuz’a kaldı kafasındayım ama bakalım ne olacak
Merhaba canım dil bağı olabilir mi bir arkadaşımın kızı aynı şekildeydi doktorlar bişey anlamamış ama sağlık ocağındaki hemşire dil bağı var o yüzden geç konuşur ve düzgün konuşamaz demiş onu aldırınca baya farketmiş@patilibirhayat
Çesitli görüşler var,
Endokrin dr u geriden geliyor normal , konusur demisti.
Çocuk dr u kreşe verin açılır demisti
Baska bi cocuk dr u armut pis agzima düş olayi, istemeden vere vere su yemek vs, alışıyorlar ve konusma gecikiyor demisti
Psikolog dili normalden biraz buyuk oldugu icin onun engel olabilecegini soylemisti
Vs vs :)
Bir cocuk duyuyorsa ve bir tane de olsa konuşuyorsa korkmayin o çocuk illaki konusacaktir demisti biride.
Zaten ben konusamamasini takmiyorum,
Konusamiyor diye direk atipik olabilecegi görüşü cikiyor dedi psikolog. O yüzden zaten gerilik açıldı diye özel eğitime basladik.
Ayyyyyyyy ne bilim diyorum ya, saglik cok cok onemli. Kizim guluyor oynuyor bicir bicir cok sukur, illaki aradaki fark kapanir okul cagina kadar diyor ve onumuze bakıyoruz
İnsallah nasibinizde var sizinle kalır şu mübarek günde Rabbim yardımcınız olsunGunaydin kizlar.
Haberler iyi degil maalesef.
Son birkac gündür zaten karnim ağrıyordu,
Esime de söyledim hatta bir terslik cikacak kesin diye.
Kese göründü, bebek görünmeyebilir henüz cok yeni dedi. Kalp atisi için haftaya persembe günü cagirdi.
Gunde 3 kez progestan verdi.
Kese etrafinda genis bi alan kanama alaniymis.
Bu olmamaliymis normalde,
Düşük riskin var dedi.
Benim yuzumden anlayınca kotu oldugumu dedi ki, saglikliysa tutunur.
Sagliksiz gebelikler düşük ile son bulur dedi.
Agir kandırma ve mümkün mertebe dinlen dedi( bu imkansiz benim icin maalesef)
Şimdi okula geldik, bahar ogretmeniyle derste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?