Canimcim hic canini sikma hersey yoluna gorecek cok arkadasim oldu buradaki gebelik grubunda haftaya uyumlu olmayan olcumler cok duydum hatta 3 hafta farki olani bile biliyorum. Ilerleyen zamanda topluyor yakaliyor. Hatta su bile oldu hep uyumlu olanlar dogumdan once 2 hafta geride cikanda oldu ama masallah hepsi saglikla kucaklarina aldilar. Sen saglikli beslen dikkat et kendine saglikla kucagina alacaksin insallah.selam arkadaslar.
2 haberim var. Biri güzel biri can sıkıcı.
güzel olan haberim;kanama alani düşük riski acisindan az bi ihtimalmis.
korkmana gerek yok dedi.
progestan uyku yapar oral, eger cok uyuklarsan vajinal al dedi.
(Kucuk cocugum var deyince oyle dedi)
.
can sıkıcı konu ise 6+3 olmama ragmen kese 4+4 cikti.
cok minik ama bebek gordu kese içinde.
kizimda 6+5 de kalp atışını bile duymustuk oysa.
haftaya cuma gunu kontrole çağırdı.
dune gore tabi daha iyiyim moral olarak.
ama 6+3 ve 4+4 arasında 2 hafta fark var.
Belki geç döllenmedir canım yinede iyi Bi haber ümit etmeye devam inşallah Bi daha kine kalp atımını duyarsınselam arkadaslar.
korkmana gerek yok dedi.
.
Benim kızım da 2 hafta geriden geliyordu hepselam arkadaslar.
korkmana gerek yok dedi.
.
Gec döllenme olmasi imkansiz canim.Belki geç döllenmedir canım yinede iyi Bi haber ümit etmeye devam inşallah Bi daha kine kalp atımını duyarsın
Bsstan sona mi 2 hafta geriden geldiydi,anlatir misin az.Benim kızım da 2 hafta geriden geliyordu hep
Merhaba cnm bat geldı maaşesef ama bugun yenıden baslıyoruz calısmalara sen nasılsın buay bol havuc bal tarcın corekotu yapıyorum bakalım neler olcak
Hayırlısı olsun canım. Yeni bat neMerhaba cnm bat geldı maaşesef ama bugun yenıden baslıyoruz calısmalara sen nasılsın buay bol havuc bal tarcın corekotu yapıyorum bakalım neler olcak
Yanı yenı oldum bıttım bugun cnmHayırlısı olsun canım. Yeni bat ne
hala adet olmadım.. Dün hızlı gebelik testi yaptım negatif..
15 temmuz da batBir dahaki ay inşallah kuzum. Unutma geciktiriyorsa gğzelleştirşyordurYeni bat ne zaman
hızlı gebelik bende de negatif çıktı adete 2 varken.adet günün ertesi sabah ilk idrar 5 liralik test silik çıktı bugün 4. gün hala adet olmadımhala adet olmadım.. Dün hızlı gebelik testi yaptım negatif..
Canım sen kan verseydin de bi net olsaydı durum iyiydi.hızlı gebelik bende de negatif çıktı adete 2 varken.adet günün ertesi sabah ilk idrar 5 liralik test silik çıktı bugün 4. gün hala adet olmadım
Anladım canım da bir dahaki ne zaman başlayacak onu sordum. Tarihi güncelleyelimYanı yenı oldum bıttım bugun cnm
Hayırlısı bakalım canımhala adet olmadım.. Dün hızlı gebelik testi yaptım negatif..
Aaaaa gebesin yani hadi bakalım tebrikler canımhızlı gebelik bende de negatif çıktı adete 2 varken.adet günün ertesi sabah ilk idrar 5 liralik test silik çıktı bugün 4. gün hala adet olmadım
Yok be canım. Bugün havuz açıldı çile başladı. Çocuklar havuza Ben başlarına. Adı tatilNeredesiniz kızlar
Gezmelerde misiniz napıyorsunuz. :)
Senin çocuklar kaç yaşındaydı?Yok be canım. Bugün havuz açıldı çile başladı. Çocuklar havuza Ben başlarına. Adı tatil
Oğlan 11 kız 7ye girdiSenin çocuklar kaç yaşındaydı?
Büyümüşler kız maşallah :))Oğlan 11 kız 7ye girdi
Büyüdüler ya canım. Ama kız çok yordu beni hala da yoruyor. Şımarık biraz. Oğlum hiç üzmedi beni. Bugün oğlum bir erkek kardeşim olsa dedi bir tuham oldum. 3.yü en çok onlar için istiyorum kıza da oğlana da iyi gelir gibi sankiBüyümüşler kız maşallah :))
Benim de ikinci kız olsa ne sevinirim biliyor musun :)
Eşim de diyor erkek olacak, rüyasında görmüş.
Bakalım Rabbim ne yazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?