Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 yaşında canımcım.

Senin gönlünde sanki erkek var gibi:))
Bakalım kızına mı oğluna mı arkadaş gelecek..

Aslında kızına gelse daha iyi olur. Çünkü kızınla arasında daha az yaş farkı olur.
Bir de erkeklerin kankisi çok oluyor :)))))
Kardeşin yerini tutmaz tabi.
Hayırlısı olsun yeter ki sağlıklı olsun :)

Amin kuzum hayırlı olsun sağlıklı olsun yeter. Seninki de tam zamanı inşallah

Özelde bakarlardı bugün.
Buraya atabilseydin testin resmini bi bakardık.
Eğer silik de olsa çizgi varsa bebiş vardır :))))
Evet canım silik ötesiydi gorunmuyor neredeyse o kadar silik ve geç belirginleşti.Ama adet de olmadım ya ondan hamileyimdir bence ben☺Pazartesi hiç zamanım olmaz ama salı kan testinde kesinlesir inşallah bakalım

Evet canım silik ötesiydi gorunmuyor neredeyse o kadar silik ve geç belirginleşti.Ama adet de olmadım ya ondan hamileyimdir bence ben☺Pazartesi hiç zamanım olmaz ama salı kan testinde kesinlesir inşallah bakalım
Hadi o zaman şimdiden gözün aydın canım :))

Kizlar okudum hepinizi yazamadim ama, @KARABATAK_ insallah Allahim yuzunu guldurur, fikoss adetten 2 gun once mi yaptin testi ben de 4 gun once yaptim silik bile olmayan tek cizgi vardi. Yarin adet olmam lazim ama sanki olmayacakmisim gibi, gec dollenme olsa mesela adetim gecince kac gun sonra yapsam testi

Tekçizgi derken 2. Çizgi miçok silikti

canim ben 2 gün once yaptım adetten.erken gebelik testi ile negatifti.adetti 1 gün geçtigi sabah ilk idrarla yaptım çok silik çıktı.adet gününün 1 gün sonrası sabah ilk idrar yap bence.ama insan hissediyor valla bende birçok belirti oldu. negatif cikmasina rağmen burada okuyanlar bilir ben dedim adet olmadan inanmam negatife

Gec mi yumurtladin da gec dollenmeden suphe ediyorsun ? Ben bu gec döllenme konusunu tam olarak anlayamadim. Spermin yasama suresi belli, iliski günlerini biliyorsan bana anlatir misin. Kafam corba bugun benim ya.

Arkadaslar 15 mayis son iliski
Bu durumda benim sorunum gec dollenme olmuyor değil mi? Kime dediysem gec dollrnme ihtimalinden bahsediyor. Yani 15 mayis diyelim tuttu, sperm ile bulusmasi döllenmesi felan gec dollenme kategorisine girmiyor benim bildigim.
Ayh beni aydinlatin bu konuda pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…