5 yaşında canımcım.Büyüdüler ya canım. Ama kız çok yordu beni hala da yoruyor. Şımarık biraz. Oğlum hiç üzmedi beni. Bugün oğlum bir erkek kardeşim olsa dedi bir tuham oldum. 3.yü en çok onlar için istiyorum kıza da oğlana da iyi gelir gibi sankiSenin ki kaç yaşındaydı kuzu unuttum
Amin kuzum hayırlı olsun sağlıklı olsun yeter. Seninki de tam zamanı inşallah5 yaşında canımcım.
Senin gönlünde sanki erkek var gibi:))
Bakalım kızına mı oğluna mı arkadaş gelecek..
Aslında kızına gelse daha iyi olur. Çünkü kızınla arasında daha az yaş farkı olur.
Bir de erkeklerin kankisi çok oluyor :)))))
Kardeşin yerini tutmaz tabi.
Hayırlısı olsun yeter ki sağlıklı olsun :)
Ay haklısın kuuzumAnladım canım da bir dahaki ne zaman başlayacak onu sordum. Tarihi güncelleyelim
Hadi yaa salı ya kadın doğum a randevu aldım ama o gün alsalar kanı olmaz mı ki. zaten hafta sonu kan veremem kiCanım sen kan verseydin de bi net olsaydı durum iyiydi.
Özelde bakarlardı bugün.Hadi yaa salı ya kadın doğum a randevu aldım ama o gün alsalar kanı olmaz mı ki. zaten hafta sonu kan veremem ki
Evet canım silik ötesiydi gorunmuyor neredeyse o kadar silik ve geç belirginleşti.Ama adet de olmadım ya ondan hamileyimdir bence ben☺Pazartesi hiç zamanım olmaz ama salı kan testinde kesinlesir inşallah bakalımÖzelde bakarlardı bugün.
Buraya atabilseydin testin resmini bi bakardık.
Eğer silik de olsa çizgi varsa bebiş vardır :))))
Hadi o zaman şimdiden gözün aydın canım :))Evet canım silik ötesiydi gorunmuyor neredeyse o kadar silik ve geç belirginleşti.Ama adet de olmadım ya ondan hamileyimdir bence ben☺Pazartesi hiç zamanım olmaz ama salı kan testinde kesinlesir inşallah bakalım
Neredesiniz kızlar
Gezmelerde misiniz napıyorsunuz. :)
Dinlenmece kuzu sennasılsın
Bildirim gelmemiş ve oylesine girince farkettim okudum yazismalari.
Napiyonuzzzzzzz
Tekçizgi derken 2. Çizgi miçok siliktiKizlar okudum hepinizi yazamadim ama, @KARABATAK_ insallah Allahim yuzunu guldurur,fikoss adetten 2 gun once mi yaptin testi ben de 4 gun once yaptim silik bile olmayan tek cizgi vardi. Yarin adet olmam lazim ama sanki olmayacakmisim gibi, gec dollenme olsa mesela adetim gecince kac gun sonra yapsam testi
canim ben 2 gün once yaptım adetten.erken gebelik testi ile negatifti.adetti 1 gün geçtigi sabah ilk idrarla yaptım çok silik çıktı.adet gününün 1 gün sonrası sabah ilk idrar yap bence.ama insan hissediyor valla bende birçok belirti oldu. negatif cikmasina rağmen burada okuyanlar bilir ben dedim adet olmadan inanmam negatifeKizlar okudum hepinizi yazamadim ama, @KARABATAK_ insallah Allahim yuzunu guldurur,fikoss adetten 2 gun once mi yaptin testi ben de 4 gun once yaptim silik bile olmayan tek cizgi vardi. Yarin adet olmam lazim ama sanki olmayacakmisim gibi, gec dollenme olsa mesela adetim gecince kac gun sonra yapsam testi
Sağol canim inşallah , Allah'a emanetHadi o zaman şimdiden gözün aydın canım :))
Kocacimla film keyfi yapiyorduk ama maalesef yarida kaldi. Benim kiz derin uykuya dalamadi zirt pirt uyanio.Dinlenmece kuzu sennasılsın
Kan testi falan yaptırmadım ama sanırım hamileyim canım, sağol isteyen herkes bir an önce hamile kalsın allah'ın izni ileAaaaa gebesin yani hadi bakalım tebrikler canım
İnşallah canımbat 18 haziran ins hamileyimdir
Gec mi yumurtladin da gec dollenmeden suphe ediyorsun ? Ben bu gec döllenme konusunu tam olarak anlayamadim. Spermin yasama suresi belli, iliski günlerini biliyorsan bana anlatir misin. Kafam corba bugun benim ya.Kizlar okudum hepinizi yazamadim ama, @KARABATAK_ insallah Allahim yuzunu guldurur,fikoss adetten 2 gun once mi yaptin testi ben de 4 gun once yaptim silik bile olmayan tek cizgi vardi. Yarin adet olmam lazim ama sanki olmayacakmisim gibi, gec dollenme olsa mesela adetim gecince kac gun sonra yapsam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?