Günaydın canım. Ben o geç döllenme olayını hiç yaşamadım.bilemiyorumArkadaslar 15 mayis son iliski
Bu durumda benim sorunum gec dollenme olmuyor değil mi? Kime dediysem gec dollrnme ihtimalinden bahsediyor. Yani 15 mayis diyelim tuttu, sperm ile bulusmasi döllenmesi felan gec dollenme kategorisine girmiyor benim bildigim.
Ayh beni aydinlatin bu konuda pls
Kuzum geç yumurtlarsan geç döllenme olur. Sen yumurtladığın günden eminsen geç döllenme değildirArkadaslar 15 mayis son iliski
Bu durumda benim sorunum gec dollenme olmuyor değil mi? Kime dediysem gec dollrnme ihtimalinden bahsediyor. Yani 15 mayis diyelim tuttu, sperm ile bulusmasi döllenmesi felan gec dollenme kategorisine girmiyor benim bildigim.
Ayh beni aydinlatin bu konuda pls
Aynen ben de boyle biliyorum ama neden gec yumurtlama olayi belli olmasa dahi 15 mayis son iliski dusun, yine de olma ihtimali yok bana gore peki sana gore ?Kuzum geç yumurtlarsan geç döllenme olur. Sen yumurtladığın günden eminsen geç döllenme değildir
Hadi bakalım hayırlısı canım bat ımız arka arkayaKızlar merhaba yeniden giremedim uuzn zamandır sanırım hamile olanlar var hepsini okuyamadım tebril ederimgeçen ay ilk denemeydi 2 haziranda adet olmuştum bu ay tekrar denedik bu sefer ovulasyonla takip yapmadım takvimim 13 14 haziran diyordu zaten düzenlidir ve hissedebiliyorum artık olduğu kadar 13 ü 14 e bağlyan gece sabaha karşı oldu adetin 12. 13. Günü yani bir de bir gün arayla 14 ü 15 e bağlayan sabah oldu bu ay 2 kere ve sabaha karşı oldu hep hadi hayırlısı diyelim bat 28 haziran
Bence de yok canım mantıkenAynen ben de boyle biliyorum ama neden gec yumurtlama olayi belli olmasa dahi 15 mayis son iliski dusun, yine de olma ihtimali yok bana gore peki sana gore ?
Hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay o kadar rahatım ki hiç kendimi kasmayı belirti takip etmeyi düşünmüyorum adet zamanına kadar normal hayat akışına devamHadi bakalım hayırlısı canım bat ımız arka arkaya
HarikasınHadi inşallah güzel haberler alırız bu ay o kadar rahatım ki hiç kendimi kasmayı belirti takip etmeyi düşünmüyorum adet zamanına kadar normal hayat akışına devam
benim 28 mayıs sabah ilişki oldu 30 mayıs da yumurtlama diye gösteriyordu telefonda uygulama.duzenli adet görüyorum herhalde 2 gün kadar canlı kalmıştır tahminim .boyle olunca geç döllenme mı oluyor ben de tam bilmiyorumGec mi yumurtladin da gec dollenmeden suphe ediyorsun ? Ben bu gec döllenme konusunu tam olarak anlayamadim. Spermin yasama suresi belli, iliski günlerini biliyorsan bana anlatir misin. Kafam corba bugun benim ya.
Canım regl de kanamam normal kanama gibiyse gebelik yoktur. Geç döllenme de bu durum olmaz. Yerleşme kanaması çok hafif lekedir regl gibi olmaz. Gebelik çalışmasına başlayınca vücudun dengesi oynuyor ve bedenimiz bizi parmağında çeviriyor. Odaklanmamaya çalış. Bu ay bol çalışmalarArkadaşlar merhaba aslında benim 13 haziran son adet tarihimdi, 10 haziranda başlamıştı zaten hep 4 gün sürer. Ama bugun ve dün çok az kahverengi bi sıvı gibi geldi nedeni ne olabilir bide adetim bitmesine ragmen kasık bölgemde adetin son günlerinde ki gibi hafif ağrı var aynı agrı belimdede var. Daha önceden olan bi döllenme olmus olabilir mi hamilelik için kafam karıstı açıkcası
Canim aynisini bende bu ay yasadim. Benimde 4 gun surer 2 gun sonra gelmisti benimki 2 gun surdu. Ben biraz arastirdim surekli oyle olursa doktora gitmek gerekirmis ama bende ilk defa oldu sonraki aylara bakacahgm tabi bul ay gebe kalmazsamArkadaşlar merhaba aslında benim 13 haziran son adet tarihimdi, 10 haziranda başlamıştı zaten hep 4 gün sürer. Ama bugun ve dün çok az kahverengi bi sıvı gibi geldi nedeni ne olabilir bide adetim bitmesine ragmen kasık bölgemde adetin son günlerinde ki gibi hafif ağrı var aynı agrı belimdede var. Daha önceden olan bi döllenme olmus olabilir mi hamilelik için kafam karıstı açıkcası
Az kalmış canım. Hoşgeldin aramıza. İlk bebek miBenim bat da 19 Haziran
Bence de var,Hanımlar bat 21 haziran erken gebelik testi yaptım bence hafif silik bir çizgi var sizce de var mı gebelikfoto atıyorum şimdi Eki Görüntüle 2279398 Eki Görüntüle 2279399 Eki Görüntüle 2279400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?