Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@KARABATAK_ ay insallah yaaa Kan testi versem testte çıkar mı ki çok mu erken acaba eşime bu gün babalar günü sürprizi yapmak isterdim aslında kesin öğrenebilseydim keşke

@KARABATAK_ ay insallah yaaa Kan testi versem testte çıkar mı ki çok mu erken acaba eşime bu gün babalar günü sürprizi yapmak isterdim aslında kesin öğrenebilseydim keşke
Ben senin yerinde olsam adetimi bekler kani o zaman verirdim.
O gune kadar da idrarda takip ederdim cizginin koyulugu.
Çünkü degerin dusuk cikar adetini beklemedigin icin ve 2 gune tekrarlamak gerekir duzenli artışı takip etmek icin. Bu kadsr erken kanini verme derim. Hamilelikte cok sik kan vermek önerilmiyor(muş)

Iyi aksamlar kizlar, bir sey soracagim.
Bugun adet tarihimdi,su an yoldayim eve gidince test yapsam varsa eger cikar mi

Zeynep_teacher bence de dağınık düz tek bir çizgi yok yani bayağı bir silik silik sankiacaba test mi bozuk
Kuzum benim geçen ay ki normal test buna benziyordu. Söyleyip canını sıkmak istemedim. Hatta buraya atmıştım resmi bir bak istersen. Sonuç olarak test bozuktu regl oldum. İnşallah vardır kuzum gebelik ama eşine söylemek için acele etme istersen. Bata 1 gün kala falan yaparsın yine test

Tecrübeler önemli bu hayatımdaki 3. Gebelik testi diğerlerinde olmadığına emindim ama reglim geciktiği için yapmıştım ne olur ne olmaz diye onlar da tertemiz çıkmıştı zaten 2tane de normal gebelik testi var onlari da sali ve adet günümde yaparim madem. Sali gününde de silik cizgi cikarsa hemen hastaneye gidecegim kan testi vermeye ay çok sabirsizim

Folik asit kac aydır kullaniyorsunu z arkadaşlar
3 aydır. Başka bir topiktede sormuşsun canım gördüm. Sen çok takılma folik asite kullanmanın zararı yok normal miktarlarda. Ben öncekilerde hiç önden kullanmamıştım. Hamile kalınca başladım. Ama 3.ye denemelere başlarken başladım folik asite yaşım 37 olduğu için

Hadi inşallah canım benim. Umut varsa hayat vardır

Canim aynisini bende bu ay yasadim. Benimde 4 gun surer 2 gun sonra gelmisti benimki 2 gun surdu. Ben biraz arastirdim surekli oyle olursa doktora gitmek gerekirmis ama bende ilk defa oldu sonraki aylara bakacahgm tabi bul ay gebe kalmazsam
İnş gebe kalırızda araştırılmasına gerek kalmaz canımm evet sürekli oluyorsa bi sorun vardır denebilir ama bende bu ay ilk kez böyle yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…