- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
- 103
@KARABATAK_ ay insallah yaaaKan testi versem testte çıkar mı ki çok mu erken acaba eşime bu gün babalar günü sürprizi yapmak isterdim aslında kesin öğrenebilseydim keşke
Canım ben dağınık görüyorum resimden mi acaba?Hanımlar bat 21 haziran erken gebelik testi yaptım bence hafif silik bir çizgi var sizce de var mı gebelikfoto atıyorum şimdi Eki Görüntüle 2279398 Eki Görüntüle 2279399 Eki Görüntüle 2279400
Ben senin yerinde olsam adetimi bekler kani o zaman verirdim.@KARABATAK_ ay insallah yaaaKan testi versem testte çıkar mı ki çok mu erken acaba eşime bu gün babalar günü sürprizi yapmak isterdim aslında kesin öğrenebilseydim keşke
@KARABATAK_ ay insallah yaaaKan testi versem testte çıkar mı ki çok mu erken acaba eşime bu gün babalar günü sürprizi yapmak isterdim aslında kesin öğrenebilseydim keşke
Çünkü degerin dusuk cikar adetini beklemedigin icin ve 2 gune tekrarlamak gerekir duzenli artışı takip etmek icin. Bu kadsr erken kanini verme derim. Hamilelikte cok sik kan vermek önerilmiyor(muş)Ben senin yerinde olsam adetimi bekler kani o zaman verirdim.
O gune kadar da idrarda takip ederdim cizginin koyulugu.
Ben de gordum ayy hayirli olsunHanımlar bat 21 haziran erken gebelik testi yaptım bence hafif silik bir çizgi var sizce de var mı gebelikfoto atıyorum şimdi Eki Görüntüle 2279398 Eki Görüntüle 2279399 Eki Görüntüle 2279400
Büyük ihtimal çıkar. Lütfen yaparsan haber verIyi aksamlar kizlar, bir sey soracagim.
Bugun adet tarihimdi,su an yoldayim eve gidince test yapsam varsa eger cikar mi
Inşallah gördüğümüz gibidir senin test sonucunu da bekliyoruz senin varsa bayağı belirgin olur benim bat a 5 gun var belki o yüzden bu kadar silik ya da test bozuk da olabilir.Ben de gordum ayy hayirli olsun
Insallah yapip yazacagimBüyük ihtimal çıkar. Lütfen yaparsan haber ver
Kuzum benim geçen ay ki normal test buna benziyordu. Söyleyip canını sıkmak istemedim. Hatta buraya atmıştım resmi bir bak istersen. Sonuç olarak test bozuktu regl oldum. İnşallah vardır kuzum gebelik ama eşine söylemek için acele etme istersen. Bata 1 gün kala falan yaparsın yine testZeynep_teacher bence de dağınık düz tek bir çizgi yok yani bayağı bir silik silik sanki acaba test mi bozuk
Tecrübeler önemli bu hayatımdaki 3. Gebelik testi diğerlerinde olmadığına emindim ama reglim geciktiği için yapmıştım ne olur ne olmaz diye onlar da tertemiz çıkmıştı zatenKuzum benim geçen ay ki normal test buna benziyordu. Söyleyip canını sıkmak istemedim. Hatta buraya atmıştım resmi bir bak istersen. Sonuç olarak test bozuktu regl oldum. İnşallah vardır kuzum gebelik ama eşine söylemek için acele etme istersen. Bata 1 gün kala falan yaparsın yine test
3 aydır. Başka bir topiktede sormuşsun canım gördüm. Sen çok takılma folik asite kullanmanın zararı yok normal miktarlarda. Ben öncekilerde hiç önden kullanmamıştım. Hamile kalınca başladım. Ama 3.ye denemelere başlarken başladım folik asite yaşım 37 olduğu içinFolik asit kac aydır kullaniyorsunu z arkadaşlar
Hadi inşallah canım benim. Umut varsa hayat vardırTecrübeler önemli bu hayatımdaki 3. Gebelik testi diğerlerinde olmadığına emindim ama reglim geciktiği için yapmıştım ne olur ne olmaz diye onlar da tertemiz çıkmıştı zaten2tane de normal gebelik testi var onlari da sali ve adet günümde yaparim madem. Sali gününde de silik cizgi cikarsa hemen hastaneye gidecegim kan testi vermeye ay çok sabirsizim
İnş gebe kalırızda araştırılmasına gerek kalmaz canımm evet sürekli oluyorsa bi sorun vardır denebilir ama bende bu ay ilk kez böyle yaşadımCanim aynisini bende bu ay yasadim. Benimde 4 gun surer 2 gun sonra gelmisti benimki 2 gun surdu. Ben biraz arastirdim surekli oyle olursa doktora gitmek gerekirmis ama bende ilk defa oldu sonraki aylara bakacahgm tabi bul ay gebe kalmazsam
1 ay önce başladımFolik asit kac aydır kullaniyorsunu z arkadaşlar
Ilk olacak evet. Hoşbuldumm.Az kalmış canım. Hoşgeldin aramıza. İlk bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?