Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun yaptigim testte bu sekilde cikti :/ uzerinden bikac saat gecti.. test mi hatali ben mi duz zeminde tutmadim.bu ne demek anlamadim .. boyle bi deneyimi olan var mi? 2gun sonra doktor randevum var.

Eklentiler

• IMG_20190617_183910.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
Çift çizgi var denen testleri hiç göremiyorum ben ya sanırım henüz bu olayı çözemedim
Çok silik bi çizgi var o testte.
Ama son attığı test bozuk.

Ay kızlar ben sıkıldım.
Bebik olmayacak gibi geliyor bana.
Hem çok emin de değilim.
Kafam da karışık.
Olmasa ne olur diyorum.
Kimisinde hiç yok, bende en azından bi tane var.
Yetmez mi diyorum..

Temmuz ağustos aylarında korunma yoluna gidicez kızçeler.
Biraz dinlenelim, kafa toplayalım.

Ah kuzum bu ay olmazsa Temmuz Ağustosta korunduğunu düşün ve gebeliği düşünme zaten kalırsın. Biz sürekli düşündüğümüz için olmuyor kesin bende bu ay olmazsa Kasıma bırakıyorum kendim gibi Yengeç yaparım diyorum

Evet akışına bırakın bakalım birde çünkü çiftler olmayacak deyip akılına bırakınca o mutlu haberi alıyorlarmış kim bilir belki sizinkide öyle olur inş evet bır evladın varmıs basılsa zamanı gelince dığeride gelir umuyorum darısı burdakilerin ve benim başımaa bu ay çok ciddi çalışma var

Kız o zaman yaz geçince belki yine konuşuruz seninle:))
Belki bu kez hamile olarak kimbilir.

Eşim de diyor kendine stres yaptırdın diyor.
Kız ben bu kadınlar kulübü sayesinde de iyice stres oluyorum.

Burası sürekli bana hamile kalmayı düşündürüyor.

İnşallah seni çok bekletmez bebişin canımcım :)))

Canımcım ben kadınlar kulübüne giriyorum çok hamilelik konularına girmek istemiyorum. açıyorum ne var ne yok bir sürü entrika yorumları okuyorum kopuyorum resmen arada buraya bakıyorum. Kaldı bir hafta zaten ya var ya yok sonrası Allah kerim

Burada da hepinizi çok sevdim ya, hep merak ediyorum hamilelik haberi var mı diye.

Ama şey ya mayıs ayı çok verimsiz geçti bizler için.
Çoğumuz hamile kalamadık.
Sen bence bu ay hamilesin ama ben değilim.
Çünkü geçen aylardan hiçbir farkı yok bedenimin.
Kızma bana bak:)

Hemende şartıyor kızma bak diye kızıcam tabi pozitif sinyaller nerede Hiç belli olmaz o işler canım bak benim 4,5 aylık gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım birkere midem bulanmadı kusmadım tek etki aldığım 10 kilo ve göbüştü. Banada eşim diyorki söylemesi ayıptır ilişkiye girdik tam o sırada benden söylemesi hamilesin. Hatta başlamadan besmele çekti napıyon be dedim çocuk olcak ya dedi hayırlı olsun dedi bende dedim o kadar büyük konuşma Allah bilir onu o kadar basit değil o işler dedim yok yok kaldın sen diyor. Bakalım 1 haftamız kaldı canımcım inşallah hepimiz kalırız. Allahım hayırlısını sağlıklısını versin. Bende öyle çok çok bir belirti yokki

Eşin iyi yapmış besmele çekerek bence :))))
Kaldın bu sefer Allahın izniyleee :))

Sen test yapacak mısın regl mi bekliceksin

Haftasonu belli olur o zaman.

Ben cuma sabahı test yaparım. Varsa kesin çıkar. :)
3 kala çıkmıştı ilkinde
İnşallah canım görürüz çift çizgileri. Bende kedim gelmezse ne kadar beklerim bilmiyorum. Hadi sen söyle ne zaman yapayım dinlicem seni

Benim kediler ilgili gebeliğimi düşündüren paşam haricinde şöyle bir hikayem var. Bak bu kedi ben doğum yaptım hastanede 4. Katta kadın doğum bolümünden yatakta yatıyorum daha 1 saat anca olmuş doğum yapalı birden kapıdan bu kedi geldi yatağıma çıktı karnıma patileriyle yogurma hareketi yaptı ve yattı yarım saat kadar sonra gitti. Ben şok olmuştum

Eklentiler

• 3B1FE59E-09FA-44E6-BBEF-2767F2BE5426.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…