Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah hamişsindir...

İyiyim bende canımm, seni merakla bekliyorum gelsin artık şu bat :)
çalışmalara devam değil miiiii
Çalışmalara devam tabi gün aşırı evet gelsin valla bir de taaa geçen seneden ablam benim için fal baktırmıştı benden habersiz kadın ablama kardeşin haziran ayında hamile kalacak dünyalar tatlısı bir kızı olacak demiş kadının dedikleri hep çıktı bu zamana kadar tabi geleceği allahtan başka kimse bilemez kadının dediklerine güvenmiyorum ama insanın içinde bir umut filizlendiriyor yine de

Valla her ne kadar bende fala inanmıyorum desem de, bazen kendimi alıkoyamıyorum
hayırlısı olsun inşallah canım, bende bu ay olacak gibi hissediyorumm sende.
çok yoğun hissediyorum çok yoğunnn

Valla her ne kadar bende fala inanmıyorum desem de, bazen kendimi alıkoyamıyorum
hayırlısı olsun inşallah canım, bende bu ay olacak gibi hissediyorumm sende.
çok yoğun hissediyorum çok yoğunnn
Hahaha valla biz kadınlar hepimiz inanmıyoruz fala diyoruz ama fal bakan birini görüncede hemen yapışıyoruz bana da bak diye
Yaaa çok tatlısın inşallah hislerin doğru çıkar beraber büyütürüz seninle güzel olur

Maalesef canım, baya etkiliyor.
benim 22-23gün gecikmişti yani düşün..
hamile olmadığında eminsin değil mi? kan testi falan yaptırdın mı
idrar testi yaptım dün akşam silik dahi olsa bile çizgi filan çıkmadı, çok aşırı su içen biriyim akşam yaptım ama olsa bile çıkardı demi, hastanede çalışıyorum ama şimdi dedikodu olur diye burda yaptırmak istemiyorum kan tahlilini gelmezse çarşamba veya perşembe aile hekimine gideyim olmazsa demi

Canim daha once baska arkadasada yazdim. Baska bir topikte okudum tarihi 4 gun gecmisti test yapmis negatifmis ama kanda pozitifti. Kirmizi gelmeden unit kesme ve birak oluruna. Kac gun gecti senin

Canim daha once baska arkadasada yazdim. Baska bir topikte okudum tarihi 4 gun gecmisti test yapmis negatifmis ama kanda pozitifti. Kirmizi gelmeden unit kesme ve birak oluruna. Kac gun gecti senin
genelde 28 günde olurum öyle olunca 3 gün geçmiş oluyor en geç de dün olmuş olmam lazımdı, oluruna bırakmak için galiba kendime bi uğraş bulmam lazım evde filan düşünmeyim hiç

genelde 28 günde olurum öyle olunca 3 gün geçmiş oluyor en geç de dün olmuş olmam lazımdı, oluruna bırakmak için galiba kendime bi uğraş bulmam lazım evde filan düşünmeyim hiç
Sen gidip aile hekimine kan ver canim insallah vardir gebelik. Ben aksam isten gelince yemek falan ugrastiktan sonra kedilerle biraz oyun buraya girsem bile acip gebelik harici konulara bakiyorum falan butun gun iste yogun zaten durup dusunecek pek vakit kalmiyor.

Bakayım bi olmazsa iş çıkışı gideyim aile hekimine

Reactions: BYV
Kizlar meraba. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Pkom var. 2 gun once bu testi yaptim sanki cok az bi hayalet cizgi goruyorum . Siz ne goruyorsunuz?? Bugun de yaptim direk ise geldim. Son hali ne oldu bilmiyrm cok merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG-20190615-WA0005.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar meraba. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Pkom var. 2 gun once bu testi yaptim sanki cok az bi hayalet cizgi goruyorum . Siz ne goruyorsunuz?? Bugun de yaptim direk ise geldim. Son hali ne oldu bilmiyrm cok merak ediyorum.
Maalesef göremiyorum ben canım

Evet elimde bile cok zor gozukuyodu fotoda hic gozukmemis. Galiba sadece ben gorebiliyrm ya da gormek istiyorum :) :/

Yaa ben galiba yumurtlama kanaması yaşadım kızlar ilk defa başıma geliyor netten araştırdım şimdi çok şaşkınım daha önce hiç olmamıştı ben inofolice bağladım bu ay ilk kez kullanıyorum çünkü. Değerlendirin mutlaka demişler,akşam işimiz var desenize

Merhabalar ,

Bat 23 Haziran , İnşallah güzel haberleri alırız... Burası uğurlu gelir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…