Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kediler hissediyor insan vücudundaki yaranın acının nerede olduğunu...
Ve hatta yalaması şifadır derler...

Benim kediye köpeğe bağışıklığım yok...

Sana normal doğum mu yaptırdılar kuzum..
Senin bi an önce hamile kalmanı istiyorum, zor zamanlar geçirmişsin çünkü..

Normal doğum canımcım suni sancı verdiler ama kabus gibiydi çünkü dedilerki sancıların başlayacak hastanede kaldığım odada kendin doğum yapacaksın sonra bizi çağıracaksın:S kendim doğurdum odada sonra onlar geldi plesanta ayrılmadı bu seferde müdahale odasına götürdüler canlı canlı kürtaj yaptılar bu sefer kanamam durmadı 1 saate yakın bastırıp durdurmaya çalıştılar sonra balon taktılar ertesi güne kadar öyle bekledim durdu kanama falan ama ömrümden ömür gitti desem yeridir. Allah kimseye yaşatmasın Ben çocukluğumdan beri hep vardır kedim ama kediden geçebilecek toksoplazma virüsüne hiç yakalanmamışım bağışıklığım yok. O yüzden gebe kalırsam çok dikkat etmem gerekiyor.

Ne demek kendin doğum yapacaksın ya.
Devlet hastanesi miydi orası?

Canım benim ya çok çekmişsin çok.
Yine de güçlü bir kadınsın.
Başkası olsa tekrar cesaret edemez.

Ama şimdi inşallah sen sağlıklı bir gebelik geçireceksin Allahın izniyle..
Rabbim güzel gönlüne göre versin canımcım...

Amin canım maalesef devletti. Kendi gittiğim özel hastanede kalp doktoru yoktu. Birkaç olan yere sordum yapamayız dediler. bir özel hastanede ne olur olmaz kalp doktoruda girecek ama 17000 lira dedi o ne ya dedim bildiğin ticaret mantığı benim zaten evladım gidecek normal doğum yapıp bebeğin sağlıklı doğması için uğraşmayacak birşey yapmayacaksın. Bende develete gittim mecbur ama uygulama böyle dediler ki tanıdık doktor var bide hastanede.
Valla cesaret ettim ama korkular yok değil Allahım hayırlısını sağlıklısı versin inşallah hepimize canım.

Devletler öyleymiş ya.
Tek başına sancı çekiyorsun ama doğumun tek olması çok saçma.
İnşallah herşey yolunda gidecek bu kez. Dua edicez birbirimize...

Al benden de o kadar

Bende hiç bişey hissetmiyorum. Geçen ay tüm belirtiler vardı

Bende hiç bişey hissetmiyorum. Geçen ay tüm belirtiler vardı
Bende geçen ay regldan 1 hafta önce pembemsi kan geldi 2 damla kadar , idrarım koyulaştı , kasık ağrısı , aşırı göğüs agrısı , akıntı.... ama yanlış alarmmış. Neden kan geldi dedim doktora , olur öyle şeyler dedi :)))) tüm belirtiler var bebek yok. Bebeğimiz gelsin artık hayırlısıyla

Canımcım mm Allahım seni nur topu gibi bir meleğe kavuşturacak inanıyorum. Artık cennetin kapısında bekleyenin de var unutma. Çok etkilendim gerçekten. Allah bizlerden önce sana tattırsın sağlıklısından bebeğim

Amin canim kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz. Allahim bu duyguyu tum isteyenlere tattirsin insallah insallah cennetin kapisinda bekleyen 2 yavrum var canim ondan once bir dusugum daha var ilk haftalardan. Insallah busefer olur canim. Hepimiz ham8s hamis gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…