Kediler hissediyor insan vücudundaki yaranın acının nerede olduğunu...Benim kediler ilgili gebeliğimi düşündüren paşam haricinde şöyle bir hikayem var. Bak bu kedi ben doğum yaptım hastanede 4. Katta kadın doğum bolümünden yatakta yatıyorum daha 1 saat anca olmuş doğum yapalı birden kapıdan bu kedi geldi yatağıma çıktı karnıma patileriyle yogurma hareketi yaptı ve yattı yarım saat kadar sonra gitti. Ben şok olmuştum
Testi aldım beş liralık olandan.Pazar mı diyon yani ben o heyecanla giderim yanlış falan basarım Allah korusunNasıl test alacaksın şu kaset denilenlerden mi?
Normal doğum canımcım suni sancı verdiler ama kabus gibiydi çünkü dedilerki sancıların başlayacak hastanede kaldığım odada kendin doğum yapacaksın sonra bizi çağıracaksın:S kendim doğurdum odada sonra onlar geldi plesanta ayrılmadı bu seferde müdahale odasına götürdüler canlı canlı kürtaj yaptılar bu sefer kanamam durmadı 1 saate yakın bastırıp durdurmaya çalıştılar sonra balon taktılar ertesi güne kadar öyle bekledim durdu kanama falan ama ömrümden ömür gitti desem yeridir. Allah kimseye yaşatmasınKediler hissediyor insan vücudundaki yaranın acının nerede olduğunu...
Ve hatta yalaması şifadır derler...
Benim kediye köpeğe bağışıklığım yok...
Sana normal doğum mu yaptırdılar kuzum..
Senin bi an önce hamile kalmanı istiyorum, zor zamanlar geçirmişsin çünkü..
Ne demek kendin doğum yapacaksın ya.Normal doğum canımcım suni sancı verdiler ama kabus gibiydi çünkü dedilerki sancıların başlayacak hastanede kaldığım odada kendin doğum yapacaksın sonra bizi çağıracaksın:S kendim doğurdum odada sonra onlar geldi plesanta ayrılmadı bu seferde müdahale odasına götürdüler canlı canlı kürtaj yaptılar bu sefer kanamam durmadı 1 saate yakın bastırıp durdurmaya çalıştılar sonra balon taktılar ertesi güne kadar öyle bekledim durdu kanama falan ama ömrümden ömür gitti desem yeridir. Allah kimseye yaşatmasınBen çocukluğumdan beri hep vardır kedim ama kediden geçebilecek toksoplazma virüsüne hiç yakalanmamışım bağışıklığım yok. O yüzden gebe kalırsam çok dikkat etmem gerekiyor.
Amin canım maalesef devletti. Kendi gittiğim özel hastanede kalp doktoru yoktu. Birkaç olan yere sordum yapamayız dediler. bir özel hastanede ne olur olmaz kalp doktoruda girecek ama 17000 lira dedi o ne ya dedim bildiğin ticaret mantığı benim zaten evladım gidecek normal doğum yapıp bebeğin sağlıklı doğması için uğraşmayacak birşey yapmayacaksın. Bende develete gittim mecbur ama uygulama böyle dediler ki tanıdık doktor var bide hastanede.Ne demek kendin doğum yapacaksın ya.
Devlet hastanesi miydi orası?
Canım benim ya çok çekmişsin çok.
Yine de güçlü bir kadınsın.
Başkası olsa tekrar cesaret edemez.
Ama şimdi inşallah sen sağlıklı bir gebelik geçireceksin Allahın izniyle..
Rabbim güzel gönlüne göre versin canımcım...
Devletler öyleymiş ya.Amin canım maalesef devletti. Kendi gittiğim özel hastanede kalp doktoru yoktu. Birkaç olan yere sordum yapamayız dediler. bir özel hastanede ne olur olmaz kalp doktoruda girecek ama 17000 lira dedi o ne ya dedim bildiğin ticaret mantığı benim zaten evladım gidecek normal doğum yapıp bebeğin sağlıklı doğması için uğraşmayacak birşey yapmayacaksın. Bende develete gittim mecbur ama uygulama böyle dediler ki tanıdık doktor var bide hastanede.
Valla cesaret ettim ama korkular yok değil Allahım hayırlısını sağlıklısı versin inşallah hepimize canım.
Hoşgeldin canımMerhabalar ,
Bat 23 Haziran , İnşallah güzel haberleri alırız... Burası uğurlu gelir belki :)
Bana da var gibi geldiBu testte çift çizgi var canım..
Hoş buldummmHoşgeldin canım
Bana da var gibi geldi
Test hatalı canımBugun yaptigim testte bu sekilde cikti :/ uzerinden bikac saat gecti.. test mi hatali ben mi duz zeminde tutmadim.bu ne demek anlamadim .. boyle bi deneyimi olan var mi? 2gun sonra doktor randevum var.
Al benden de o kadarÇok silik bi çizgi var o testte.
Ama son attığı test bozuk.
Ay kızlar ben sıkıldım.
Bebik olmayacak gibi geliyor bana.
Hem çok emin de değilim.
Kafam da karışık.
Olmasa ne olur diyorum.
Kimisinde hiç yok, bende en azından bi tane var.
Yetmez mi diyorum..
Temmuz ağustos aylarında korunma yoluna gidicez kızçeler.
Biraz dinlenelim, kafa toplayalım.
Bende hiç bişey hissetmiyorum. Geçen ay tüm belirtiler vardıHemende şartıyor kızma bak diye kızıcam tabi pozitif sinyaller neredeHiç belli olmaz o işler canım bak benim 4,5 aylık gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım birkere midem bulanmadı kusmadım tek etki aldığım 10 kilo ve göbüştü. Banada eşim diyorki söylemesi ayıptır ilişkiye girdik tam o sırada benden söylemesi hamilesin. Hatta başlamadan besmele çekti napıyon be dedim çocuk olcak ya dedi hayırlı olsun dedi bende dedim o kadar büyük konuşma Allah bilir onu o kadar basit değil o işler dedim yok yok kaldın sen diyor. Bakalım 1 haftamız kaldı canımcım inşallah hepimiz kalırız. Allahım hayırlısını sağlıklısını versin. Bende öyle çok çok bir belirti yokki
Bende geçen ay regldan 1 hafta önce pembemsi kan geldi 2 damla kadar , idrarım koyulaştı , kasık ağrısı , aşırı göğüs agrısı , akıntı.... ama yanlış alarmmış. Neden kan geldi dedim doktora , olur öyle şeyler dedi :)))) tüm belirtiler var bebek yok. Bebeğimiz gelsin artık hayırlısıylaBende hiç bişey hissetmiyorum. Geçen ay tüm belirtiler vardı
Canımcım mm Allahım seni nur topu gibi bir meleğe kavuşturacak inanıyorum. Artık cennetin kapısında bekleyenin de var unutma. Çok etkilendim gerçekten. Allah bizlerden önce sana tattırsın sağlıklısından bebeğimNormal doğum canımcım suni sancı verdiler ama kabus gibiydi çünkü dedilerki sancıların başlayacak hastanede kaldığım odada kendin doğum yapacaksın sonra bizi çağıracaksın:S kendim doğurdum odada sonra onlar geldi plesanta ayrılmadı bu seferde müdahale odasına götürdüler canlı canlı kürtaj yaptılar bu sefer kanamam durmadı 1 saate yakın bastırıp durdurmaya çalıştılar sonra balon taktılar ertesi güne kadar öyle bekledim durdu kanama falan ama ömrümden ömür gitti desem yeridir. Allah kimseye yaşatmasınBen çocukluğumdan beri hep vardır kedim ama kediden geçebilecek toksoplazma virüsüne hiç yakalanmamışım bağışıklığım yok. O yüzden gebe kalırsam çok dikkat etmem gerekiyor.
Beceremicez bu işi çünkü kafamız karışık :)Al benden de o kadar
Gerçekten hamile olursam çok şaşırıcam o kadarım yaniBeceremicez bu işi çünkü kafamız karışık :)
Amin canim kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz. Allahim bu duyguyu tum isteyenlere tattirsin insallahCanımcım mm Allahım seni nur topu gibi bir meleğe kavuşturacak inanıyorum. Artık cennetin kapısında bekleyenin de var unutma. Çok etkilendim gerçekten. Allah bizlerden önce sana tattırsın sağlıklısından bebeğim
Beceremicez bu işi çünkü kafamız karışık :)
Gerçekten hamile olursam çok şaşırıcam o kadarım yani
O zaman inşallah şaşırırsın:)Gerçekten hamile olursam çok şaşırıcam o kadarım yani
Hahahahha elbirliğiyle delirticez bu kızı en sonunda :)))Sopaa geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?