- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Ya ben meraktan çatlıyorum yarın bir tane daha erken gebelik testi alsami mi diye düşünüyorum evimiz merkeze biraz uzak hemem gidip test alabileceğim bir yerde değil maalesef öğleden sonra yapsam da çıkar mı varsaNapıyorsunuz kızlar hiç ses yok
Canım 3 gün kala normal testte de çıkar. Bence hızlı gebelik testine boşuna para verme.Ya ben meraktan çatlıyorum yarın bir tane daha erken gebelik testi alsami mi diye düşünüyorum evimiz merkeze biraz uzak hemem gidip test alabileceğim bir yerde değil maalesef öğleden sonra yapsam da çıkar mı varsa
Oyyy kafalara bir suru deli sorular...
Eşime de bir şey demedim şimdilik uzakta zaten varsa geldiğinde bir sürpriz yaparım artık
yavru kartal hoşgeldin aramıza
Tv seyriyordum canim haftasonlari kadin geliyor bana bugun temizlik vardi bende yemek yaptim esimle disari ciktik biraz. Bu arada 2 kilo vermisimNapıyorsunuz kızlar hiç ses yok
Canim cok uzun bekledigi icin saglikli bir sonuc gibi gelmiyor bana ama hakkinda hayirlisi birdaha daha al ve talimatlara giddat ederek sureye bak. Insallah hamissindirKızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim pco var eşimde sorun yok daha önce hap tedavisi ve aşılama gördüm ama gebelik olmadı cyclos pro adet ilacı kullanıyorum bu 3.ay idi adet ilacım çarşamba bitti ve benim genel de adet ilacım bitince 2.günü parça parça sanki biitmiş gibi sökülerek gelirdi ama bu sefer öyle olmadı içime bişi düştü dedim gebelik testi yapayım sabah yaptım ve hiç bişi yemedim ve içmedim öyle testi yaptım tek çizgi gördüm dedim herhalde yok bişi dedim ama akşam tekrar baktım ikinci silik çizgiyi gördüm resimde mevcut acaba hamilelik olabilir mi???? Ayyy cok istiyorum
Kirmizilar gelmeden umit kesmek yok canim. Bir forumda okumustum testle negatif ama adet olmadi yine negatif test sonra kanda cikmisti. O yuzden kirmiziyi gormeden umit var gorussekte sonraki maclara devamArkadaşlar bat 19 Haziran ve hiçbir belirti yok
Test de yaptım sonuç negatif.
Yine de umutlanmalı mıyım yoksa şimdiden kabullenip bi sonrakine mi odaklanmalıyım?
benim de 23 mayıs
Bat 23 Mayıs :)
Bende bekliyorum hanımlar... İnşallah kırmızıları görmeyizzz
Hamile misn canımBen
benim de 23 mayıs☺
Bence onlarin ikiside HaziranHamile misn canım
Canımm günaydın nasılsın?Herkese günaydddınnnnnYeni bebiş haberleri alacağımız bir hafta olsun inşallah
İyiyim tatlım benim sen nasılsın? Devam ediyor mu bulantıların?Canımm günaydın nasılsın?
ne zaman snn bat merakla bekliyorum seniiii
Henüz bilmiyorum ama geçen adetimde fsh yüksek çıkmıştı yüksek olunca da hamilelik olmazmış nette okudum doktor da öyle söyledi ben yine de denedim bakalım bugün yarın adet olmam lazım inşallah hanileyimdirHamile misn canım
İyiyim bende canımm, seni merakla bekliyorum gelsin artık şu bat :)İyiyim tatlım benim sen nasılsın? Devam ediyor mu bulantıların?
Valla bende merakla bekliyorum kendimiben 32 günde bir regl olduğum için bat 29 haziran heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?