Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba buraya da ilişeyim bari, haziran temmuz gebelik düşünenlerdeki arkadaşlar tanır belki :) bat tarihleri de varmış burda, beni de ekleyin 22 haziran
Hoşgeldin :)
Ben de yumurtlamaya göre 22, son adet tarihine göre hesaplayınca 23 haziran. Yani haftasonu inşallah sen ben yeşim hepimiz kırmızı görmeyiz:)

Hayırlısı olsun canımcım benimde telefondaki uygulamaya göre birinde 9 diyordu birinde 10 diyordu bence akıntıya göre 11 oldu. değerlendirdik düzenli bir şekilde bakalım hayırlısı ay ikimizde bu ay kalalım en azından korkularımızda birbirimizi anlarız canım.

ÇALIŞAN için zor oluyor. Ama bi çorba bile kaynatsak yine iyidir. Ev yapımı sonuçta..
Valla şuanda çok düzenli gidiyorum çorbası, ana yemeği yardımcı yemeği salatası yoğurtdu meyvesi hergün eksiksiz. Arada maşallah deyin nazar değmesin bana adam yoksa yine dışarıya kalır

Senin mevzu ne canım

Canım ben akıntı ateş takibi yapamadım bu ay, ilk deneme ayı zaten pek üstünde duramadım bayram bayram :) aynen biz birbirimizin halinden anlarız bir hamile kalsak

Reactions: BYV
Haketmişsin kuzum. Ben de meslekte 14.yılı bitirdim. Emekliliği hayal bile edemiyorum sınıfta ölürmüşüm gibi geliyor
Kaç gün üzerinden seninki benim galiba 7200 dü . Şuanda 4000 küsür sonrada olacağım EYT bekle 60 küsür yaşını Hiç düşünmüyorum o yüzden emeklilik falan düşününce bunalıma girerim.

Pik falan gelmedi adet geldi kızlaar iyice şaşrtı benim dünyam. Hayıt otu hapı yüzğnden oldu galiba. Adet öncesi de az bi östorejen yükselmesi olurmuş, hani idrarda bakılan ovularda da hafif bi koyulaşma oluyo ya. Şuan çörekotu kürü yapıyorum hayıt otu hapının yanında. Mikroskopu da sabah tükürüğüyle hergin kontrol ediyorum. Bugün 9. Günüm ve hafif hafif çatallar başlamaya başladı bakalım bu ay ovu görebilecek miyim? Diğer kadınlar bu ay gebe kalabilecek miyim düşünürken ben ovu görebilecek miyim diyorum çitam çok düşük benim kızlar ah kızlar ahbh

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…