ÇALIŞAN için zor oluyor. Ama bi çorba bile kaynatsak yine iyidir. Ev yapımı sonuçta..Aman canım napiim bütün gün çalışıyorum tamam beden işçisi değilim ama kafa kalmıyor bide eve gelip uğraşmak zor geliyordu ne yalan söyleyeyimİnşallah canım
Hoşgeldin :)Kızlar merhaba buraya da ilişeyim bari, haziran temmuz gebelik düşünenlerdeki arkadaşlar tanır belki :) bat tarihleri de varmış burda, beni de ekleyin 22 haziran
Hayırlısı olsun canımcım benimde telefondaki uygulamaya göre birinde 9 diyordu birinde 10 diyordu bence akıntıya göre 11 oldu. değerlendirdik düzenli bir şekilde bakalım hayırlısı ay ikimizde bu ay kalalım en azından korkularımızda birbirimizi anlarız canım.İnş canım, bu ay yumurtlama bayrama denk geldi yani telefondaki programa göre olan yumurtlamaya göre bir gün sonraya yetiştik ama pek ümidim yok gibi bakalım. Folik asite de yeni başladım iki hafta oldu benim sezaryendi biliyosun doktoru zor ikna ettim hamile kalmak için izin istedim verdi bakalım :)
Valla şuanda çok düzenli gidiyorum çorbası, ana yemeği yardımcı yemeği salatası yoğurtdu meyvesi hergün eksiksiz. Arada maşallah deyin nazar değmesin bana adam yoksa yine dışarıya kalırÇALIŞAN için zor oluyor. Ama bi çorba bile kaynatsak yine iyidir. Ev yapımı sonuçta..
Maşallah maşallah tam anne olacak kadın:))Valla şuanda çok düzenli gidiyorum çorbası, ana yemeği yardımcı yemeği salatası yoğurtdu meyvesi hergün eksiksiz. Arada maşallah deyin nazar değmesin bana adam yoksa yine dışarıya kalır
Valla anne oluncada 2 saatte bir eve gelip yavrumu beslerim artıkMaşallah maşallah tam anne olacak kadın:))
Senin mevzu ne canımİnş canım, bu ay yumurtlama bayrama denk geldi yani telefondaki programa göre olan yumurtlamanın bir gün sonrasına yetiştik ama pek ümidim yok gibi bakalım. Folik asite de yeni başladım iki hafta oldu benim sezaryendi biliyosun doktoru zor ikna ettim hamile kalmak için izin istedim verdi bakalım :)
Yeşim bacım senin meslek neKuzum hoşgeldin. Benden 2 gün öncesin inşallah ilk başta sen sonra ben sevinirizTabi aramızda büşra var sırayla patlatalım burada çift çizgileri inşallah
Hoşbuldum, hadi bakalım inş görmeyiz kırmızı kartıHoşgeldin :)
Ben de yumurtlamaya göre 22, son adet tarihine göre hesaplayınca 23 haziran. Yani haftasonu inşallah sen ben yeşim hepimiz kırmızı görmeyiz:)
Ben bir danışmanlık firmasında müdürüm canım.Yeşim bacım senin meslek ne
Vaaaaaay müdürüm benimBen bir danışmanlık firmasında müdürüm canım.
Çok çalıştım kız 10 . yılıma girdim 1 haziranda burada. Hatta bazen patronlara diyorum gençliği yediniz diyeVaaaaaay müdürüm benim
İnşallah iyidir.Kız @KARABATAK_ nerde hiç sesi çıkmıyor Dr cumamıydı. İyidir inşallah
Haketmişsin kuzum. Ben de meslekte 14.yılı bitirdim. Emekliliği hayal bile edemiyorum sınıfta ölürmüşüm gibi geliyorÇok çalıştım kız 10 . yılıma girdim 1 haziranda burada. Hatta bazen patronlara diyorum gençliği yediniz diye
Hayırlısı olsun canımcım benimde telefondaki uygulamaya göre birinde 9 diyordu birinde 10 diyordu bence akıntıya göre 11 oldu. değerlendirdik düzenli bir şekilde bakalım hayırlısı ay ikimizde bu ay kalalım en azından korkularımızda birbirimizi anlarız canım.
İnşallahİnşallah iyidir.
Dinleniyor olabilir, çocukla ne kadar dinlenebilirse..
Düşük tehlikesini atlatmıştı aslında. Haftada geri kalması inşallah sorun olmayacak..
Senin mevzu ne canım
Kaç gün üzerinden seninki benim galiba 7200 dü . Şuanda 4000 küsür sonrada olacağım EYT bekle 60 küsür yaşınıHaketmişsin kuzum. Ben de meslekte 14.yılı bitirdim. Emekliliği hayal bile edemiyorum sınıfta ölürmüşüm gibi geliyor
Pik falan gelmedi adet geldi kızlaarKızlar tükürükle bakılan mikroskop var ya, gercekten gösteriyormuş yaakaç gündür yuvarlak çıkıyordu. Bugün gerçekten çatallanmalar başladıve ben de tam olarak öyle hissediyorum. 3-5 güne pik geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?