Canım kaç yaşındaydı senin oğlun, herkesi birbirine karıştırdım da benYine bir Mart annesi gösteriyor program ama sanırım 40 ı beklemeyeceği için Şubat gibi gelir bebek. Hayırlısıyla kavuşayım inşallahDarısı tümmm bekleyen isteyen herkese
Detay ver bize bakıyım epey erken öğrendin şükürYine bir Mart annesi gösteriyor program ama sanırım 40 ı beklemeyeceği için Şubat gibi gelir bebek. Hayırlısıyla kavuşayım inşallahDarısı tümmm bekleyen isteyen herkese
Güzel bir fikir. Geçende bir forumda okumuştum. Kadın eşinin kaçta geleceğini biliyordu. asansörde aynaya bebeğin ağzından not yazmıştı. Adama eve gelmiş birinin çocuğu olacak heralde falan demiş. Sonra kadın birşey verip anlamasını sağlamıştı ne olduğunu hatırlamıyorum. Adama kal gelmişBu arada eşime aileme herkese sürpriz yapmak istiyorum aklımda bir konsept var ama bakalımsizlerden de fikir alayım. Şu an görev yerimde TEK’im. Cumartesi dönüş yapıcam ve doktoruma gidip bir ultrason görüntüsü alıp herkese fotoğraf çekerken videoya alarak söylemek istiyorum tek tek. Bugün ilk videoyu çektim bile
Evet ya daha 5 gün var gözüküyor maşallah. Böyle olunca birşeyler tırmalıyor beni git erken gebelik testi al diyeDetay ver bize bakıyım epey erken öğrendin şükür
Anlatayım hemen altta canımDetay ver bize bakıyım epey erken öğrendin şükür
Asansörde kapıcıya denk geldiğimi düşünemiyorumGüzel bir fikir. Geçende bir forumda okumuştum. Kadın eşinin kaçta geleceğini biliyordu. asansörde aynaya bebeğin ağzından not yazmıştı. Adama eve gelmiş birinin çocuğu olacak heralde falan demiş. Sonra kadın birşey verip anlamasını sağlamıştı ne olduğunu hatırlamıyorum. Adama kal gelmiş
Evet ya daha 5 gün var gözüküyor maşallah. Böyle olunca birşeyler tırmalıyor beni git erken gebelik testi al diye
Kızzzz adamı zor görmüşsün ama sonuç pozitifAyyy duanın güzelliğine bak yaaainşallah canım. Bayramda kocamın yüzünü zor gördüm tutarsa eğer çok gülücem şu an Temmuz’a kaldı kafasındayım ama bakalım ne olacak
Öğlen avm de testi yaptığımda çektim canım bunuFitbirbusra testi çekip atar mısın
Sorma yahu bende çok şaşkınımKızzzz adamı zor görmüşsün ama sonuç pozitif
Ay harikaAnlatayım hemen altta canım
Asansörde kapıcıya denk geldiğimi düşünemiyorum
Şöyle ki ben ilk hamileliğimde de 4-5 gün kala içimde ben kesin hamileyim hissiyle gidip normal bir gebelik testi aldım. O zaman da erken öğrenmiştim. Bu ay pek ümidim yoktu Bayram tatilinde koca yüzünü zor gördümsonra bi uyku hali var su aöaaan yol yorgunluğu dedim yine de içimi kemirdi gittim geçen gün test aldım negatif çıktı sonra bugün avm ye gidicem dedim Normalinde çıkmadı bir kaç gün var birde erken gebelik testi al bakalım belki yine erken öğrenirsin avm tuvaletinde öğrendim desemmmmm heyecandan sıkıştığım çiş geri kaçtı resmen
Hayırlısı olsun canım inşallah ne güzel heyecanlar yaSorma yahu bende çok şaşkınımrabbim umarım bu defa da bir kız evlat nasip eder bana
Harika kızının hikayesi maceralı başladı deseneAnlatayım hemen altta canım
Asansörde kapıcıya denk geldiğimi düşünemiyorum
Şöyle ki ben ilk hamileliğimde de 4-5 gün kala içimde ben kesin hamileyim hissiyle gidip normal bir gebelik testi aldım. O zaman da erken öğrenmiştim. Bu ay pek ümidim yoktu Bayram tatilinde koca yüzünü zor gördümsonra bi uyku hali var su aöaaan yol yorgunluğu dedim yine de içimi kemirdi gittim geçen gün test aldım negatif çıktı sonra bugün avm ye gidicem dedim Normalinde çıkmadı bir kaç gün var birde erken gebelik testi al bakalım belki yine erken öğrenirsin avm tuvaletinde öğrendim desemmmmm heyecandan sıkıştığım çiş geri kaçtı resmen
Harika kızının hikayesi maceralı başladı desene
Efendim canım?Büşraaaaaaa
Of sorma valla... beyse bende yatayım bariHadi canlarım ben yatar sabah yine seminer çilesi. Güzel haberlerin devamını bekliyorum inşallah❤❤❤
Kız senin adında mı Büşra Yeşim öteki büşraya dedi sanırımAllah ağzından duysun inşallah
Efendim canım?
Yaa kuzum senin 26sı sbmm nin 22si büşranın 23 benim 24 hepimiz erken gebelik testi alıp yapalım mıUyudu galiba ya da
Kızz sendemi BüşrasınAllah ağzından duysun inşallah
Efendim canım?
Benim eşim de diyorki o kadar fındık fıstık yedim bu ay boşuna mı zorladım kendimiHemende şartıyor kızma bak diye kızıcam tabi pozitif sinyaller neredeHiç belli olmaz o işler canım bak benim 4,5 aylık gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım birkere midem bulanmadı kusmadım tek etki aldığım 10 kilo ve göbüştü. Banada eşim diyorki söylemesi ayıptır ilişkiye girdik tam o sırada benden söylemesi hamilesin. Hatta başlamadan besmele çekti napıyon be dedim çocuk olcak ya dedi hayırlı olsun dedi bende dedim o kadar büyük konuşma Allah bilir onu o kadar basit değil o işler dedim yok yok kaldın sen diyor. Bakalım 1 haftamız kaldı canımcım inşallah hepimiz kalırız. Allahım hayırlısını sağlıklısını versin. Bende öyle çok çok bir belirti yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?