Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine bir Mart annesi gösteriyor program ama sanırım 40 ı beklemeyeceği için Şubat gibi gelir bebek. Hayırlısıyla kavuşayım inşallah Darısı tümmm bekleyen isteyen herkese
Canım kaç yaşındaydı senin oğlun, herkesi birbirine karıştırdım da ben

Güzel bir fikir. Geçende bir forumda okumuştum. Kadın eşinin kaçta geleceğini biliyordu. asansörde aynaya bebeğin ağzından not yazmıştı. Adama eve gelmiş birinin çocuğu olacak heralde falan demiş. Sonra kadın birşey verip anlamasını sağlamıştı ne olduğunu hatırlamıyorum. Adama kal gelmiş

Detay ver bize bakıyım epey erken öğrendin şükür
Anlatayım hemen altta canım
Asansörde kapıcıya denk geldiğimi düşünemiyorum
Evet ya daha 5 gün var gözüküyor maşallah. Böyle olunca birşeyler tırmalıyor beni git erken gebelik testi al diye

Şöyle ki ben ilk hamileliğimde de 4-5 gün kala içimde ben kesin hamileyim hissiyle gidip normal bir gebelik testi aldım. O zaman da erken öğrenmiştim. Bu ay pek ümidim yoktu Bayram tatilinde koca yüzünü zor gördüm sonra bi uyku hali var su aöaaan yol yorgunluğu dedim yine de içimi kemirdi gittim geçen gün test aldım negatif çıktı sonra bugün avm ye gidicem dedim Normalinde çıkmadı bir kaç gün var birde erken gebelik testi al bakalım belki yine erken öğrenirsin avm tuvaletinde öğrendim desemmmmm heyecandan sıkıştığım çiş geri kaçtı resmen

Ay harika

Harika kızının hikayesi maceralı başladı desene

Benim eşim de diyorki o kadar fındık fıstık yedim bu ay boşuna mı zorladım kendimi hayırlısı olsun bu hafta sonu @busra89a B BYV bebislerimizi öğreniriz inşallah. Eğer benim bu ay olmazsa biz de ertelemek mecburiyetindeyiz çünkü yumurtlama döneminde düğünler var yollarda olacağız hep temmuz ayında, ağustosta da bayrama denk geliyor kendi evimizde de olmayınca büyük sıkıntı maalesef belki biz de ocağa kadar erteleriz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…