Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen de dertlisin. Rabbim sıkıntını giderecek bir melek göndersin inşallah. Yanlış anlamadıysam bir çocuk var o zaman doğru mu

Kız sen nerelerdesin. Öbür topictemisşn. Hiç sesin çıkmadı. Ben de oraya girmez oldum pek. Regl olmana sevindim bekliyordun zaten. Hadi inşallah piki de görürsün canım

Kız sen nerelerdesin. Öbür topictemisşn. Hiç sesin çıkmadı. Ben de oraya girmez oldum pek. Regl olmana sevindim bekliyordun zaten. Hadi inşallah piki de görürsün canım
Valla regliyi beklemiyodum, ooo daha minimum 14 gün var diye dolanıyodum ortalıkta. Bi anda kan görünce şok oldum, iyi ki pazar günğne denk geldi şirkette olsam rezillik ped yoktu çünkü zaten çook var diye. Ama iyi ki ovu testiyle takip etmişim boşuna gebe miyim diye stres yapmadım çok yemedim herseye gebeliğe yormadım kafam rahat geçti valla. Hayıt otuna 20. Gün başladım ya, o bozdu sanırsam düzeni, yumurtlamayı beklemeden adeti getirdi tarlusal gibi. Umarım çörekltu işe yarar

Bu ay bende kullandım çörek otu ama 5 gün. Ağır geldi bana. Bakalım ne olacak. Bu arada @KARABATAK_ a döşedim öbür topicte şimdi gelir

Canım sen de dertlisin. Rabbim sıkıntını giderecek bir melek göndersin inşallah. Yanlış anlamadıysam bir çocuk var o zaman doğru mu
Evet canım bir kızım var çok şükür 5,5 yaşında.. çok ağır bir sınavdı, Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Ooo kuzum ben hiç konuşmayım ozaman öyle oldu böyle oldu. Elbette ne yaşarsak taktiri ilahi ama elimizden birşey gelmiyor. Nasıl iyi şeyleri burada heyecanla paylaşıyorsak yeri gelecek içimizi de dökeceğiz. Sen o güzel yüreğini hiç dara koyma bebeğinide üzme Cuma gelecen yinee kızlar çok mutluyum herşey yolunda dedi doktor diyeceksin ben buna inanıyorum

Okudum geçmişi.
Sen cok güçlü bi kadinsin.
Totemin insallah tutar, tutmazsa da bu ay olmazsa dahi 2 aya haberini alacagiz diye dusunuyorum.
Dularimdasin..

Bu arada eşime aileme herkese sürpriz yapmak istiyorum aklımda bir konsept var ama bakalım sizlerden de fikir alayım. Şu an görev yerimde TEK’im. Cumartesi dönüş yapıcam ve doktoruma gidip bir ultrason görüntüsü alıp herkese fotoğraf çekerken videoya alarak söylemek istiyorum tek tek. Bugün ilk videoyu çektim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…