- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Canım sen de dertlisin. Rabbim sıkıntını giderecek bir melek göndersin inşallah. Yanlış anlamadıysam bir çocuk var o zaman doğru muCanım ben de yeşimle aynı hafta bebeğimi kaybettim yaşamla bağdaşmayan bir anomalisi vardı gebelik sonlandırıldı ama benim daha önceden bir sezaryenim olduğu için ve suni sancıyı bildiğim için sezaryen oldum..
Diğer açtığı topike yazıyor çünküKız @KARABATAK_ nerde hiç sesi çıkmıyor Dr cumamıydı. İyidir inşallah
Kız sen nerelerdesin. Öbür topictemisşn. Hiç sesin çıkmadı. Ben de oraya girmez oldum pek. Regl olmana sevindim bekliyordun zaten. Hadi inşallah piki de görürsün canımPik falan gelmedi adet geldi kızlaariyice şaşrtı benim dünyam. Hayıt otu hapı yüzğnden oldu galiba. Adet öncesi de az bi östorejen yükselmesi olurmuş, hani idrarda bakılan ovularda da hafif bi koyulaşma oluyo ya. Şuan çörekotu kürü yapıyorum hayıt otu hapının yanında. Mikroskopu da sabah tükürüğüyle hergin kontrol ediyorum. Bugün 9. Günüm ve hafif hafif çatallar başlamaya başladı bakalım bu ay ovu görebilecek miyim? Diğer kadınlar bu ay gebe kalabilecek miyim düşünürken ben ovu görebilecek miyim diyorum çitam çok düşük benim kızlar ah kızlar ahbh
O ne ki kızzzDiğer açtığı topike yazıyor çünkü
Hesabını bilebilmiyorum inanKaç gün üzerinden seninki benim galiba 7200 dü . Şuanda 4000 küsür sonrada olacağım EYT bekle 60 küsür yaşınıHiç düşünmüyorum o yüzden emeklilik falan düşününce bunalıma girerim.
Valla regliyi beklemiyodum, ooo daha minimum 14 gün var diye dolanıyodum ortalıkta. Bi anda kan görünce şok oldum, iyi ki pazar günğne denk geldi şirkette olsam rezillik ped yoktu çünkü zaten çook var diye. Ama iyi ki ovu testiyle takip etmişim boşuna gebe miyim diye stres yapmadım çok yemedim herseye gebeliğe yormadım kafam rahat geçti valla. Hayıt otuna 20. Gün başladım ya, o bozdu sanırsam düzeni, yumurtlamayı beklemeden adeti getirdi tarlusal gibi. Umarım çörekltu işe yararKız sen nerelerdesin. Öbür topictemisşn. Hiç sesin çıkmadı. Ben de oraya girmez oldum pek. Regl olmana sevindim bekliyordun zaten. Hadi inşallah piki de görürsün canım
Bu ay bende kullandım çörek otu ama 5 gün. Ağır geldi bana. Bakalım ne olacak. Bu arada @KARABATAK_ a döşedim öbür topicte şimdi gelirValla regliyi beklemiyodum, ooo daha minimum 14 gün var diye dolanıyodum ortalıkta. Bi anda kan görünce şok oldum, iyi ki pazar günğne denk geldi şirkette olsam rezillik ped yoktu çünkü zaten çook var diye. Ama iyi ki ovu testiyle takip etmişim boşuna gebe miyim diye stres yapmadım çok yemedim herseye gebeliğe yormadım kafam rahat geçti valla. Hayıt otuna 20. Gün başladım ya, o bozdu sanırsam düzeni, yumurtlamayı beklemeden adeti getirdi tarlusal gibi. Umarım çörekltu işe yarar
Evet canım bir kızım var çok şükür 5,5 yaşında.. çok ağır bir sınavdı, Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinCanım sen de dertlisin. Rabbim sıkıntını giderecek bir melek göndersin inşallah. Yanlış anlamadıysam bir çocuk var o zaman doğru mu
AminnnnEvet canım bir kızım var çok şükür 5,5 yaşında.. çok ağır bir sınavdı, Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Kız ne özürü deli olma. Sen iyi ol yeter. Herşeyi paylalıcaz iyiyi de kötüyü deYeminle yüzüm kizardi hissettim sicakliktan
Berbat bi moral ve yorgun otesi bi beyinle buraya negatiflik vermemek için yazmiyordum. Amaguzelgunler2019 cok iyi geldi birden kendime gelir gibi oldum.
Ozur diliyorum sizlerden.
Bu topige yazamam, bu topikte musmutlu haberler heyecanlar paylasilsin. Ben cumadan sonra gelecegim INŞALLAH. Hem o zamana kadar sen busra ve yesimden gizel haberler gelir insallah.Kız ne özürü deli olma. Sen iyi ol yeter. Herşeyi paylalıcaz iyiyi de kötüyü de❤
Peki canım. Ama unutma senin de güzel haberini burda yazıcaz yine. Allaha emanet olunBu topige yazamam, bu topikte musmutlu haberler heyecanlar paylasilsin. Ben cumadan sonra gelecegim INŞALLAH. Hem o zamana kadar sen busra ve yesimden gizel haberler gelir insallah.
Ooo kuzum ben hiç konuşmayım ozaman öyle oldu böyle oldu. Elbette ne yaşarsak taktiri ilahi ama elimizden birşey gelmiyor. Nasıl iyi şeyleri burada heyecanla paylaşıyorsak yeri gelecek içimizi de dökeceğiz. Sen o güzel yüreğini hiç dara koyma bebeğinide üzme Cuma gelecen yinee kızlar çok mutluyum herşey yolunda dedi doktor diyeceksin ben buna inanıyorumYeminle yüzüm kizardi hissettim sicakliktan
Berbat bi moral ve yorgun otesi bi beyinle buraya negatiflik vermemek için yazmiyordum. Amaguzelgunler2019 cok iyi geldi birden kendime gelir gibi oldum.
Ozur diliyorum sizlerden.
Zeynep_teacher
busra1tan
Okudum geçmişi.Ooo kuzum ben hiç konuşmayım ozaman öyle oldu böyle oldu. Elbette ne yaşarsak taktiri ilahi ama elimizden birşey gelmiyor. Nasıl iyi şeyleri burada heyecanla paylaşıyorsak yeri gelecek içimizi de dökeceğiz. Sen o güzel yüreğini hiç dara koyma bebeğinide üzme Cuma gelecen yinee kızlar çok mutluyum herşey yolunda dedi doktor diyeceksin ben buna inanıyorum
Tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYine bir Mart annesi gösteriyor program ama sanırım 40 ı beklemeyeceği için Şubat gibi gelir bebek. Hayırlısıyla kavuşayım inşallahDarısı tümmm bekleyen isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?