Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende olmazsa Kasıma erteliyorum canım Yengeç yapacam inşallah sende Kasım de. Bak kendim diye söylemiyorum Yengeç başkadır

Öğlen avm de testi yaptığımda çektim canım bunu
Yaaa tebrik ediyorummmminşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsunnnben de dün erken gebelik testi yapmıştım orada cok belirsiz silik bir cizgi vardi. Bu gün yine erken gebelik testi aldım ama şimdi sadece tek çizgi varama cumaya kadar her gün yapmaya devam edeceğim çift çizgiden çok umutluyum bu ay rabbim nasip ederse inşallah bu ayı coook verimli degerlendirdigimizi düşünüyorum. Ramazana rağmen durmadik

Bende olmazsa Kasıma erteliyorum canım Yengeç yapacam inşallah sende Kasım de. Bak kendim diye söylemiyorum Yengeç başkadır
Basak burcu olsun istiyorum ben de canim ya düzenli disiplinli olsun inşallah. yazın hem yüzerek normal doğuma hazırlarım kendimi diye de düşünüyorum, hep karni burnunda yüzen annelere imrenmisimdireşim de balık burcu yengeç gibi şu grubu iki duygusalla uğraşamam ayol ben teraziyim

Reactions: BYV
Günaydın kızlarr

Neler neler konuşmuşsunuz benden sonra.
Hepsini okudum şimdi.
Bi erkek annesi hamileymişş
Gözün aydın canımmm

Bu haftasonu bat varya geçmez artık bize bu hafta

Cuma sabahı size test sonucu söylicem. Neyse o artık

Gunaydin kizlar masallah gece dokturmussunuz
Fitbirbusra tebrik ederim insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin,
Cok da kasmamak lazim sonucta Allah verecek oldu mu bir geceyle bile veriyor ama iste buna sabredebilmek cok zor
Bu hafta insallah guzel haberler alirsiniz kizlar, ben de hala adet olmadim ne yapacagima da bilmiyorum bekliyorum bakalim

Kuzum kan testi yap artık

Sağol canım benim. Eğer bi gecikme varsa test al hatta erken gebelik testi al

O değil de kızlar ben topiclerde sitelerde yazan kız bebek sahibi olmak için yapın dedikler herşeyin neredeyse tam tersini yaptım umarım bana rağmen bi kız olur dua edin çok istiyorum bir kızımın olmasını Hayırlısıyla sağlıkla tabini herşeyden evvel rabbimden gelen başımın üstüne ama hep bir kızım olsun istemişimdir

Kızlar erken gebelik testinde çıkmayıp normal testte çıkıyor bazılarının da. O nasıl oluyor:))

Erken testler de çok pahalı ya
Valla canım ben eczaneden 41 e aldım dün ama n11 de baktım 16 lira aynı marka aynı kutu. İstanbul’da falansan çok hızlı gelir eline zaten al bi dene. Bu arada eczane de 20₺ olanda vardı tam hatırlamıyorum markasını ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…