Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok geçmiş olsun.
Ben de hep araba istiyorum ama kazalar da çok korkutuyor..

Ben baharın eğitimle düzeleceğine, arayı kapatacağına eminim.

Ya çıkacağını bilsem belki veririm de hamile çıkmayınca üzülürüm o paraya da. ::)
Valla ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 35tl verip cıkmadı güya 1 hafta önce gösteriyordu pehhh
2 gün kala 5 liralık test yaptım eşimin zoru ile işyerine göndermişti onda çıktı

Canım benim çok geçmiş olsun.
Ben de hep araba istiyorum ama kazalar da çok korkutuyor..

Ben baharın eğitimle düzeleceğine, arayı kapatacağına eminim.

Bahar in ogretmeni 1 ay yok, egitime gitmis

Başka bi öğretmen devam ediyor, neler yaptıkları hakkında bilgi aktarimi yapmamışlar

Bana sordu hikâyemizi ve neler yapildi simdiye kadar diye
Ogretmen neye gore atipik dediler bilgim yok ama benim görüşüm atipik olmadığı yönünde dedi
Geçen sene 1.5 yadinda başlayan bi ogrencim mezun oldu mesela tanısı da kalkti onun ama o atipik di
Goz temasi hic yoktu adini söyleyince bakmazdı ilk onlari calismustik dedi
Bahar ilk geldiginde nasildi bilgim olmadığı için, belkide bu geçen zamanda atipik belirtileri silinmisde olabilir dedi
Zamanla belli olacKtir herşey dedi
Nefes çalışmaları yapın dedi.
Üfleme ile başlayın dedi
En basit yontem peceteyi birkac parcaya yirtip ufleyin, uflemesini saglayin dedi
Dilinden konuştuk, etkisi olabilir diye ben de düşündüm dedi, cunku konusmak isterken agzini kaplıyor dili dedi
Vs vs
bakalım

hersey guzel olacak

Valla ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 35tl verip cıkmadı güya 1 hafta önce gösteriyordu pehhh
2 gün kala 5 liralık test yaptım eşimin zoru ile işyerine göndermişti onda çıktı
Perşembe günü 2 gün kalmoş oluyor benim de..
Kızlar ben yarın değil öbür günün sabahı yapıcam. Hadi hayırlısı.

busra1tan senin ilk hamilelikte miden bulanir miydi?
Benim kizimda hic bulanmamisti ama bunda bulanıyor. Hic istifta etmedim,ogurme felan da yok ama baya bi bulaniyor. Insallah kusmali bi süreç yasamam

arkadaşlar dün beta hcg yaptırdım 1103 çıktı sizce kaç haftalık gebeliğim şimdiden teşekkür ederim

Reactions: BYV
busra1tan senin ilk hamilelikte miden bulanir miydi?
Benim kizimda hic bulanmamisti ama bunda bulanıyor. Hic istifta etmedim,ogurme felan da yok ama baya bi bulaniyor. Insallah kusmali bi süreç yasamam
Yok canım ben hiç bulantı yaşamadım hamileliğin hiçbir döneminde olmadı.
Her hamilelik farklı diyorlar. Bebekten bebeğe fark var demek :)

Canım sen doktora gittin mi tekrar iki gündür yoktum en çok seni merak ettim

Ayy inşallah canım.
Senin ufak da olsa bi terslik olduğunu fark etmen de başarı bence..

Bencede herşey çok güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…