- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Sarıl sarıl göbişin büyüyünce sarılmak pek kolay olmayacak muhtemelenCanım kociş akşam gidince sarılam bari
19 temmuz cnmCanım yeni bat ne zaman
Bence de çok pahalı, normal testte de silik çıkar zaten varsa ..41 mi. Yok anam kalsın cuma gününü bekliyim ben:))
Perşembe sabahı da yaptığımda çıkar. Belki perşembe yaparım.
Senin bat neydi ki kuzum
Canım benim çok geçmiş olsun.Kizlar gunaydin.
okuldayiz, bahar derste. Gelirken kaza yapiyorduk sert bi frenle ucundan donduk.
Baharin bileği bebek olmasının avantajı ile incinmeden yirtti. Resmen katlanmisti o savrulmada.
Ogretmeni egitime gitmis, 1 ay yokmus.
Onun yerine baska bir ogretmen derste bahar ile. Hikayemizi sordu kisa ozet gectim, daha once atipik öğrencim vardi, mezun ettik onu. Ama bahar in atipik olduğunu düşünmüyorum ben dedi. Bakalim daha neler duycam :)
Valla ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 35tl verip cıkmadıYa çıkacağını bilsem belki veririm de hamile çıkmayınca üzülürüm o paraya da. ::)
Canım benim çok geçmiş olsun.
Ben de hep araba istiyorum ama kazalar da çok korkutuyor..
Ben baharın eğitimle düzeleceğine, arayı kapatacağına eminim.
Perşembe günü 2 gün kalmoş oluyor benim de..Valla ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 35tl verip cıkmadıgüya 1 hafta önce gösteriyordu pehhh
2 gün kala 5 liralık test yaptım eşimin zoru ile işyerine göndermiştionda çıktı
5 haftalık bence, kızımda 3gün gecikmede 1500 küsur çıkmıştı ve beş haftalık yazıyordu..arkadaşlar dün beta hcg yaptırdım 1103 çıktı sizce kaç haftalık gebeliğim şimdiden teşekkür ederim
Ya çıkacağını bilsem belki veririm de hamile çıkmayınca üzülürüm o paraya da. ::)
Yok canım ben hiç bulantı yaşamadım hamileliğin hiçbir döneminde olmadı.busra1tan senin ilk hamilelikte miden bulanir miydi?
Benim kizimda hic bulanmamisti ama bunda bulanıyor. Hic istifta etmedim,ogurme felan da yok ama baya bi bulaniyor. Insallah kusmali bi süreç yasamam
Canım sen doktora gittin mi tekrar iki gündür yoktum en çok seni merak ettimBahar in ogretmeni 1 ay yok, egitime gitmis
Başka bi öğretmen devam ediyor, neler yaptıkları hakkında bilgi aktarimi yapmamışlar
Bana sordu hikâyemizi ve neler yapildi simdiye kadar diye
Ogretmen neye gore atipik dediler bilgim yok ama benim görüşüm atipik olmadığı yönünde dedi
Geçen sene 1.5 yadinda başlayan bi ogrencim mezun oldu mesela tanısı da kalkti onun ama o atipik di
Goz temasi hic yoktu adini söyleyince bakmazdı ilk onlari calismustik dedi
Bahar ilk geldiginde nasildi bilgim olmadığı için, belkide bu geçen zamanda atipik belirtileri silinmisde olabilir dedi
Zamanla belli olacKtir herşey dedi
Nefes çalışmaları yapın dedi.
Üfleme ile başlayın dedi
En basit yontem peceteyi birkac parcaya yirtip ufleyin, uflemesini saglayin dedi
Dilinden konuştuk, etkisi olabilir diye ben de düşündüm dedi, cunku konusmak isterken agzini kaplıyor dili dedi
Vs vs
bakalım
hersey guzel olacak
Aynen bencede 70 yaşında gibiyiz hahahajhaWallahi bizim grup çok sessizdiğer gruplara bakıyorum hep bir gırgır şamata
ruhsuz anne adayları grubu burası bence
O yüzden ben farklı gruplara dahil oluyorumAynen bencede 70 yaşında gibiyiz hahahajha
Ayy inşallah canım.Bahar in ogretmeni 1 ay yok, egitime gitmis
Başka bi öğretmen devam ediyor, neler yaptıkları hakkında bilgi aktarimi yapmamışlar
Bana sordu hikâyemizi ve neler yapildi simdiye kadar diye
Ogretmen neye gore atipik dediler bilgim yok ama benim görüşüm atipik olmadığı yönünde dedi
Geçen sene 1.5 yadinda başlayan bi ogrencim mezun oldu mesela tanısı da kalkti onun ama o atipik di
Goz temasi hic yoktu adini söyleyince bakmazdı ilk onlari calismustik dedi
Bahar ilk geldiginde nasildi bilgim olmadığı için, belkide bu geçen zamanda atipik belirtileri silinmisde olabilir dedi
Zamanla belli olacKtir herşey dedi
Nefes çalışmaları yapın dedi.
Üfleme ile başlayın dedi
En basit yontem peceteyi birkac parcaya yirtip ufleyin, uflemesini saglayin dedi
Dilinden konuştuk, etkisi olabilir diye ben de düşündüm dedi, cunku konusmak isterken agzini kaplıyor dili dedi
Vs vs
bakalım
hersey guzel olacak
Ben ilk oradaydım ama konu sahibi yazdığım şeylere müdahale etti.O yüzden ben farklı gruplara dahil oluyorum2019-2020 anne adayları diye bir grup var çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?