- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Hmm onu bilmiyorum canımBen ilk oradaydım ama konu sahibi yazdığım şeylere müdahale etti.
Ben yazdığım şeye müdahale edilmesinden hoşlanmıyorum.
O yüzden yazmadım bir daha oraya..
Oradaki arkadaşlara özelden yazıyorum ama :))Hmm onu bilmiyorum canım
Henüz öyle bişeyle karşılaşmadım, karşılaşırsam benim de hoşuma gitmez
Cuma günüydü randevum ama kızımın okulunu ayarlayamadim, mecburen randevuyu persembeye degistirdim.Canım sen doktora gittin mi tekrar iki gündür yoktum en çok seni merak ettim
Ben bir de burdan anca bu kadar olabiliyorumOradaki arkadaşlara özelden yazıyorum ama :))
Hamile kalanları tebrik ediyorum.
Hala kalmayanlarla da konuşuyorum özelden.
Çünkü gerçekten çok iyi insanlar var orada da..
Buradaki arkadaşlarımı da çok sevdim.
Fakat bazı arkadaşların enerjisi düşük.
Mesela yeşim ve senin enerjin çok güzel
BencedeeeKızlar ben yarın sabah yapıyım ya oğlumda da 3 kala çıkmıştı sabah zaten. Varsa çıkar. Hem çarşamba ne perşembe ne. Bi günden fark etmez bu işler
Sen nerede mutluysan orada var ol canımcım, ben de öyle yapıyorum çünkü.Ben bir de burdan anca bu kadar olabiliyorum
aslında daha fenayım daa, ne bileyim grup biraz hareketsiz o yüzden makara gırgır yapamıyorumm
o tarafın enerjisi güzel ama gerçekten dediğiniz gibi hep gülüyorlar
Yapacam ama bence yok.Bencedeeeyap gitsin amaaannnnnn
Canım ben jojoba yağı ve badem yağı kullanıyorum genel deSen nerede mutluysan orada var ol canımcım, ben de öyle yapıyorum çünkü.
Ben buradaki arkadaşlarımı da çok sevdim:)))
Şimdi buradaki sorun bence şu.
Sırf hamilelikten konuşmaya çalışıyor insanlar.
Mesela başka şeylerden konuşsam bana cevap yazarlar mı emin olamıyorum
Mesela sormak istiyorum.
Yüzünüzü nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz?
Mesela krem değil de yağlardan hangisini kullanıyorsunuz?
Nerden alıyorsun yağları, aktardan mı?Canım ben jojoba yağı ve badem yağı kullanıyorum genel de
çok memnunum yaniii ve sudocrem..
Canım, watsons veya aktardan falan alıyorum ben.. iki yerden de memnun kalıyorum..bazen de maske falan yapıyorum salatalık falan da koyduğum oluyorNerden alıyorsun yağları, aktardan mı?
Sudokremi oğlana kullanmıştık ama yüzüme iyi gelmedi benim. Nedense.
Zaten acayip bi yapım var. Herkese iyi gelen bana hiç yaramıyor
Ben çokkkk severimm.. çokta güzel fal bakarım.. baktırmayı da severim. ama derler ya yeminim var bakmıyorumBuyrun kahveye kızlar
Türk kahvesi çok severim.
Evde de az kalmış.
Çektirmek lazım.
Aaa iyi aklıma geldi. Kocayı arıyım da çektirsin gelirken
Kız burun kenarları ve dudak kenarları kabuk olup pul pul dökülüyor.Canım, watsons veya aktardan falan alıyorum ben.. iki yerden de memnun kalıyorum..bazen de maske falan yapıyorum salatalık falan da koyduğum oluyoreşim garip garip suratıma bakıyor bazen genelde duştan sonra sürüyorum hafta da belirli aralıklarla..mesela gözeneklerimi iyice açıyorum ben.. sıcak su buharını suratıma tutuyorum felan
Hiç anlamam inanmam daBen çokkkk severimm.. çokta güzel fal bakarım.. baktırmayı da severim. ama derler ya yeminim var bakmıyorum
Güzel haberler bekliyoruzCuma günüydü randevum ama kızımın okulunu ayarlayamadim, mecburen randevuyu persembeye degistirdim.
Gecenki gibi cikar çıkmaz yazacagim buraya
Ben lorealin şeker maskesi var onu kullanıyorum gerçekten yumuşacık yapıyo cildi tavsiye ederimBen çok severimmçok ilgilenirim
O zaman sana kahve fotoğrafı gönderiyim, bakıyım görünürde bebek var mıBen çok severimmçok ilgilenirim
Onlar çok pahalı kız.Ben lorealin şeker maskesi var onu kullanıyorum gerçekten yumuşacık yapıyo cildi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?