Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gunaydin.
okuldayiz, bahar derste. Gelirken kaza yapiyorduk sert bi frenle ucundan donduk.
Baharin bileği bebek olmasının avantajı ile incinmeden yirtti. Resmen katlanmisti o savrulmada.

Ogretmeni egitime gitmis, 1 ay yokmus.
Onun yerine baska bir ogretmen derste bahar ile. Hikayemizi sordu kisa ozet gectim, daha once atipik öğrencim vardi, mezun ettik onu. Ama bahar in atipik olduğunu düşünmüyorum ben dedi. Bakalim daha neler duycam :)

Çok geçmiş olsun canım benim allah beterinden saklasın.
Çoğu kişi atipik olmadığını söylüyor zaten bence sen gönlünü ferah tut hep. Baharın devası kardeşi olacak bence.

ayy çok geçmiş olsun, Allahım korusun sizi

Kızlar size evlenip boşandığımdan bahsetmiştim hatırlarsanız
eski eşim hamile olduğumu öğrenmiş ortak arkadaşlarımız var hali ile çok fazla.. birinden duymuş illaki..
haber göndermiş bana, inşallah doğuramaz çocuklarını diye
ben daha evlenmedim o evlenip hamile mi kaldı demiş
bende dedim ki o soysuza söyle, itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.. çok havlamasın gitsin az ötede oynasın..
o bırak evlenmyi 2 yakası bir araya gelmeyecek benim ettiğim beddualar yüzünden dedim..
iyi dedim pişman değilim

Çok iyi demişsin Otursun hazmetsin şimdi bunu

Çok geçmiş olsun canım Allah esirgesin

Yok yok sakın hayvan yakıştırması yapma keşke hayvanlar kadar erdemli,merhametli ve vefalı olabilse bazı insanlar da
Evet balım, çok haklısınn.
çok doğru söyledin gerçekten.. Eşime söyledim bu muhabbeti, oturduk gece epey güldük bu duruma gerçekten.. Allahtan eşim çok anlayışlı tersi olsa durum nasıl olurdu düşünemiyorum..

Evet gerçekten anlayışlı bir eşin varmış. Benimki böyle bir durumda nasıl tepki verirdi bilmiyorum.

Evet gerçekten anlayışlı bir eşin varmış. Benimki böyle bir durumda nasıl tepki verirdi bilmiyorum.
Aslında benim eşim de bu kadar sakin biri değil normalde ama neler yaşadığımı biliyor; ve sanırım biraz sevgi fazlalığından dolayı herhalde kırmak istemediğinden dolayı böyle davranıyor :)
ve onun hoşuna gidiyor benim her duyduğumu ona söylemem o yüzden ses etmiyor

Bebişlerini taşıyor olmanda bir etken olabilir Sebep ne olursa olsun böyle karşılaması güzel olmuş. Aferin ona anlayışlı ve destekleyici eş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…