- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
40 Liraya kan testi yapıyorlar zaten41 mi. Yok anam kalsın cuma gününü bekliyim ben:))
Perşembe sabahı da yaptığımda çıkar. Belki perşembe yaparım.
Senin bat neydi ki kuzum
Çok tebrik ederim. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinÖğlen avm de testi yaptığımda çektim canım bunu
Çok geçmiş olsun canım benim allah beterinden saklasın.Kizlar gunaydin.
okuldayiz, bahar derste. Gelirken kaza yapiyorduk sert bi frenle ucundan donduk.
Baharin bileği bebek olmasının avantajı ile incinmeden yirtti. Resmen katlanmisti o savrulmada.
Ogretmeni egitime gitmis, 1 ay yokmus.
Onun yerine baska bir ogretmen derste bahar ile. Hikayemizi sordu kisa ozet gectim, daha once atipik öğrencim vardi, mezun ettik onu. Ama bahar in atipik olduğunu düşünmüyorum ben dedi. Bakalim daha neler duycam :)
Ay cnm anlamadim, devasi ne demek kiÇok geçmiş olsun canım benim allah beterinden saklasın.
Çoğu kişi atipik olmadığını söylüyor zaten bence sen gönlünü ferah tut hep. Baharın devası kardeşi olacak bence.
Bahara iyi gelecek anlamında kuzumAy cnm anlamadim, devasi ne demek ki
ayy çok geçmiş olsun, Allahım korusun siziKizlar gunaydin.
okuldayiz, bahar derste. Gelirken kaza yapiyorduk sert bi frenle ucundan donduk.
Baharin bileği bebek olmasının avantajı ile incinmeden yirtti. Resmen katlanmisti o savrulmada.
Onun yerine baska bir ogretmen derste bahar ile. Hikayemizi sordu kisa ozet gectim, daha once atipik öğrencim vardi, mezun ettik onu. Ama bahar in atipik olduğunu düşünmüyorum ben dedi. Bakalim daha neler duycam :)
Çok iyi demişsinKızlar size evlenip boşandığımdan bahsetmiştim hatırlarsanız
eski eşim hamile olduğumu öğrenmiş ortak arkadaşlarımız var hali ile çok fazla.. birinden duymuş illaki..
haber göndermiş bana, inşallah doğuramaz çocuklarını diye
ben daha evlenmedim o evlenip hamile mi kaldı demiş
bende dedim ki o soysuza söyle, itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.. çok havlamasın gitsin az ötede oynasın..
o bırak evlenmyi 2 yakası bir araya gelmeyecek benim ettiğim beddualar yüzünden dedim..
iyi dedim pişman değilim
Çok geçmiş olsun canım Allah esirgesinKizlar gunaydin.
Ve bunu söyleyen şuan 33 yaşında koca adamÇok iyi demişsinOtursun hazmetsin şimdi bunu
Yok yok sakın hayvan yakıştırması yapma keşke hayvanlar kadar erdemli,merhametli ve vefalı olabilse bazı insanlar daVe bunu söyleyen şuan 33 yaşında koca adamköpek dicem diyemiyorum evdeki oğluşuma haksızlık olacak
Evet balım, çok haklısınn.Yok yok sakın hayvan yakıştırması yapma keşke hayvanlar kadar erdemli,merhametli ve vefalı olabilse bazı insanlar da
Evet gerçekten anlayışlı bir eşin varmış. Benimki böyle bir durumda nasıl tepki verirdi bilmiyorum.Evet balım, çok haklısınn.
çok doğru söyledin gerçekten.. Eşime söyledim bu muhabbeti, oturduk gece epey güldük bu duruma gerçekten.. Allahtan eşim çok anlayışlı tersi olsa durum nasıl olurdu düşünemiyorum..
Canım yeni bat ne zamanben bu sabah regl oldum canım
Ah bu erkeklerEsime dedim is cikisi gidelim aile hekimine diye cok soguk kanli ya dur bakalim diyor, ilk cocuk da boyleyse ikinci de nasil olur bilemedim
Aslında benim eşim de bu kadar sakin biri değil normaldeEvet gerçekten anlayışlı bir eşin varmış. Benimki böyle bir durumda nasıl tepki verirdi bilmiyorum.
Bebişlerini taşıyor olmanda bir etken olabilirAslında benim eşim de bu kadar sakin biri değil normaldeama neler yaşadığımı biliyor; ve sanırım biraz sevgi fazlalığından dolayı herhalde kırmak istemediğinden dolayı böyle davranıyor :)
ve onun hoşuna gidiyor benim her duyduğumu ona söylemem o yüzden ses etmiyor
Canım kociş akşam gidince sarılam bariBebişlerini taşıyor olmanda bir etken olabilirSebep ne olursa olsun böyle karşılaması güzel olmuş. Aferin ona anlayışlı ve destekleyici eş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?