Sağolsun kayınvaliden harika bir insanKayınvalidem bakıcak 11.aydan itibaren o devir teslim töreni yapacağız yani düşüncemiz o yönde
evet canım, boşandıktan sonra bi 6-7 ay kadar destek aldım.. çünkü babam dahil tüm erkeklerden tiksiniyordumbabamın yüzünü göresim yoktu, işyerimden falan ayrılmıştım.. telefon kullanmıyordum falan. düzelmem gerekliydi :)
Canım bulantı iyidir sağlıklı olduğunu gösterir derdi doktorumbusra1tan senin ilk hamilelikte miden bulanir miydi?
Benim kizimda hic bulanmamisti ama bunda bulanıyor. Hic istifta etmedim,ogurme felan da yok ama baya bi bulaniyor. Insallah kusmali bi süreç yasamam
Yorgun diyelim ona canım çoğumuz çalışıyoruzWallahi bizim grup çok sessizdiğer gruplara bakıyorum hep bir gırgır şamata
ruhsuz anne adayları grubu burası bence
Evet düşmanım yaşasın istemem gerçekten :)Sağolsun kayınvaliden harika bir insan
Haklısın canım benim ya hangimiz olsak o sıkıntıya o düşünceye gireriz.
En sevmediğim erkek tipi aldatan erkek.
Öküz herif
Ama iyi bi insan ve ailesi ile tanışmışsın.
Rabbim seni layık gördüğü kişiye buluşturdu
:))))
geçim o kadar sıkıntı ki her 2 laftan biri geçimponcikvegece ve busra1tan kızlar mesajları okudum şimdi ilk başta ne güzel gidiyordu bakım ürünleri, kahve falan kurban olduklarım sonra neden geçim sıkıntısına girdiniz hemen
e bizde çalışıyokYorgun diyelim ona canım çoğumuz çalışıyoruz
Ben okuyorum bazı yorumları beğeniyorum ama yazdığım zaman sürekli telefona bakma ihtiyacı oluyor çocuk kendi oynuyor ben elimde telefon vicdan yapıyorum yanına sokuluyorum :) şimdi de yemek yap mutfağı topla valla hiç gözüm yemiyor üşengeçlikten bu saate bıraktım pff nasıl bakayım gruba filanYorgun diyelim ona canım çoğumuz çalışıyoruz
Canım ben o dediklerini iki çocukla yapıyorume bizde çalışıyok
sabah 8:30 akşam 6 sonra yemek yap toparla et köpeği çıkar derkennnnn bi bakıyorum saat olmuş 10
herkeste dert aynı beaaa :)
herkes calısıyor :)
Aynı değil yani kuzucum inşallah bebelere kavuşunca Bu günlerinin kıymetini anlarsın emin ol canıme bizde çalışıyok
sabah 8:30 akşam 6 sonra yemek yap toparla et köpeği çıkar derkennnnn bi bakıyorum saat olmuş 10
herkeste dert aynı beaaa :)
herkes calısıyor :)
Ben her günümün kıymetini biliyorum ki zaten şükürler olsun :)Aynı değil yani kuzucum inşallah bebelere kavuşunca Bu günlerinin kıymetini anlarsın emin ol canım
Ben ikinci olunca telefonu elime alacağımı bile düşünmüyorum biraz ağırkanlıyım galiba izinde olsam bile ev işleri ancak yetişir benimCanım ben o dediklerini iki çocukla yapıyorum
Hahahhaa napak biz Türk milletinin keyfi bu kadar sürüyor işteponcikvegece ve busra1tan kızlar mesajları okudum şimdi ilk başta ne güzel gidiyordu bakım ürünleri, kahve falan kurban olduklarım sonra neden geçim sıkıntısına girdiniz hemen
Ben de olsam öyle derimEvet düşmanım yaşasın istemem gerçekten :)
Ama ben eşimi ve ailesini tanıdıktan sonra biraz psikopatça olacak ama iyi ki aldatılmışım diyorum
Eşin hep yanında mı kızKızlar maşallah ne güzel konuşmuşsunuz ben de okuyorujm hep ama yazamıyorum çünkü eşim kızıyor telefonda yin ene yazıyon diyor
ay ben hiç öyle hissetmiyorum yaa, ablm bana 3 cocugu bırakıp 1 ay tatile gitmiştiValla arkadaşlar açıkça yazıyorum.
Bende o bahsettiğiniz enerji hiç yok.
Tek çocukla zor uğraşıyorum.
Belki de Allah dağına göre kar verdiği için bana ikinciyi vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?