Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolsun kayınvaliden harika bir insan

Haklısın canım benim ya hangimiz olsak o sıkıntıya o düşünceye gireriz.
En sevmediğim erkek tipi aldatan erkek.
Öküz herif

Ama iyi bi insan ve ailesi ile tanışmışsın.
Rabbim seni layık gördüğü kişiye buluşturdu
:))))

Evet düşmanım yaşasın istemem gerçekten :)
Ama ben eşimi ve ailesini tanıdıktan sonra biraz psikopatça olacak ama iyi ki aldatılmışım diyorum

Reactions: BYV
Yorgun diyelim ona canım çoğumuz çalışıyoruz
Ben okuyorum bazı yorumları beğeniyorum ama yazdığım zaman sürekli telefona bakma ihtiyacı oluyor çocuk kendi oynuyor ben elimde telefon vicdan yapıyorum yanına sokuluyorum :) şimdi de yemek yap mutfağı topla valla hiç gözüm yemiyor üşengeçlikten bu saate bıraktım pff nasıl bakayım gruba filan

Kızlar çin takvimine göre bebeğin cinsiyeti kız
ama bende 2 tane olduğu için kestiremiyorum

Rus takvimi duydum ona göre de erkek kafam da deli sorular
bu arada 2-3 hafta sonra tek mi çift mi belli olacak hadi bakalım tahminleri alalım

Aynı değil yani kuzucum inşallah bebelere kavuşunca Bu günlerinin kıymetini anlarsın emin ol canım
Ben her günümün kıymetini biliyorum ki zaten şükürler olsun :)
3 tane yeğenim var.. hepsini büyüttüm diyebilirim:) cocugun sorumluluğun bilincindeyim.. eğer anneme ablama çektiysem hiçbirşey olmaz evel allah :)
benim ablam 3 çocukla ey yavrum ey :) sanarsın 20lik kız.. benim diyene taş çıkartır :) o yüzden ben çocugun ayak bağı oldugunu düşünenlerden, ay cocuk var nasıl yapayım ki diyenler gibi düşünenlerden değilim açıkcası :)
ikizler olacak inşallah 1 de köpek ( kii çocukta daha ağır bakımı , günde 3 kere tuvalete çıkar temizlik yaparsın peşinde tuvalete gidersin peşine ytarsın tepende felan ) gram korkmuyorum şükürler olsun :) rabbim sağlık versinde hepsi hallolur :)

Valla arkadaşlar açıkça yazıyorum.
Bende o bahsettiğiniz enerji hiç yok.
Tek çocukla zor uğraşıyorum.
Belki de Allah dağına göre kar verdiği için bana ikinciyi vermiyor
ay ben hiç öyle hissetmiyorum yaa, ablm bana 3 cocugu bırakıp 1 ay tatile gitmişti
çok keyifliydi yanii 3 cocuk 1 köpek 1 koca harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…